FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:55
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash expert

Kako doći do brzih pozajmica u 2020. godini? Uz Cash expert imat ćete pristup novcu uvijek i svuda, a nećete više morati razmišljati o financijskim problemima! Cash expert djeluje kao davatelj kreditnih usluga u Hrvatskoj i vani, a građani govore o vrlo ažurnom poslovanju ove firme. Kad je u pitanju brzina izdavanja zajmova i kredita, Cash expert nema konkurenciju. U samo par kontakata obavite sve dogovore i predajte svu dokumentaciju i već dan iza uživajte u novcu. Nema više čekanja na kredit – Cash expert predstavlja novu eru kreditnog poslovanja.

Cash expert – brzina kao glavni atribut

Kreditno poslovanje svakako je napredovalo po pitanju brzine u zadnjih dvadeset godina. Ipak, neki su u tome išli dalje od drugih. I dok druge banke i dalje vode duge procese odobravanja kredita, Cash expert je maksimalno pojednostavio proces prijave za kredit ili zajam i time stekao mnogo novih klijenata. Kad se na novac ne čeka, ljudi lako izabiru. Brže poslovanje znači i više poslovanja pa se tako Cash expert istaknuo u svojim ponudama pozajmica i kredita koji im je novi tempo omogućio. Brzina kao glavni atribut omogućuje Cash expertu da se pokaže na Vam kao vrlo konkurentna tvrtka.

Cash expert – beskontaktno dogovaranje

Kako je 2020. godina kompletno uzdrmala način kako vodimo poslove, tako su se i banke našle pred izazovom. Cash expert je u ovom periodu omogućio brzi prijelaz na digitalno bankarenje i mobilno dogovaranje. Uz Cash expert, ne riskirate kršenje ikakvih mjera u vezi koronavirusa, dapače, vrlo sigurno i iz udobnosti svog doma dogovarate kredit ili zajam. Nema više odlazaka u poslovnice i dugih čekanja na svoj kredit. Danas kredit zatražite, pričekate, dobijete. Ne pristajte više na ništa manje. Ako nam je 2020. godina nešto pokazala, to je da se tehnologijom trebamo koristiti, a ne ju odbijati.

Cash expert – sigurni krediti i pozajmice

Premda je 2020. godina svakako izazovna, krediti i pozajmice u Cash expert ostaju sigurni i bez dodatnih rizika. Cash expert kao takav funkcionira stabilno, ako ne i bolje nego prije. Veći opseg poslovanja omogućio je više izdavanja kredita. Svakako nećete pogriješiti odlučite li se za Cash expert. U današnje vrijeme sa spektrom izbora po pitanju financijskih partnera i banaka svatko bi se mogao izgubiti. Dajte svoje povjerenje ljudima koji ovaj posao rade čitav život i ne brinite o takvim problemima. Financijski partner bitan je za svakoga, odaberite svog čiste savjesti. S Cash expertom sigurno nećete pogriješiti.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.