FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:40
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum kredit bez jamca

Ferratum je kao jedna od vodećih bankarskih grupa u ovom dijelu Europe prije 15 godina bila potpuno nepoznata i mala kompanija iz Finske. Dok su ostale banke se ustalile u svom klasičnom poslovanju, Ferratum je uspio kroz 15 godina zauzeti svoje mjesto u svjetskom bankarstvu. S kreditima bez kamata i jamaca, digitalizacijom na najvišem nivou i svojom pouzdanošću, ljudi danas hvale Ferratum kao najvjernije financijske partnere. Mobilno kreditiranje postoji već neko vrijeme, ali tek u prilikama koje je stvorio koronavirus uviđamo prednosti ovog oblika kreditiranja. Ferratum kredit bez jamca svaki je Ferratumom kredit online, a kad vidite ponudu Ferratumovih kredita, uočit ćete da fali još par komponenata koji ljudima zadaju glavobolje u klasičnom kreditiranju.

Ferratum kredit bez jamca – novo doba kreditnog poslovanja

Kreditno poslovanje u Ferratumu oduvijek je bila okosnica posla. Ferratum kredit bez jamca jedan je od ponude kredita, a za one kojima je pitanje jamstva problem, Ferratum nudi rješenje za takve. Uz bogatu ponudu online kredita koji predstavljaju novo doba kreditnog poslovanja, krediti bez jamca omogućit će klijentima brz pristup novcu bez velikih komplikacija. Ferratum kredit bez jamca može biti Vaš, a da ne gubite vrijeme pronalazeći osobe od povjerenja.

Ferratum kredit bez jamca – online krediti bez jamca

Online krediti Ferratuma trenutno su najbolja solucija na tržištu kredita, a digitalna politika Ferratum grupe uvelike revolucionira sustav kao takav. Uz online kredite poput ovih, krediti uz obvezu jamca pojavljivat će se sve rjeđe. Online krediti Ferratuma uključuju i kredite bez bankovnih troškova i drugih provizija. Čak neki krediti nemaju ni kamata! Ovakva politika Ferratuma prikupit će mnoge nove klijente. Ferratum kredit bez jamca omogućit će Vam da riješite svoje probleme, svoj financijski status ili uložite u nešto o čemu sanjate već godinama. Ferratumovi krediti ostvarili su mnoge snove, a ove godine mogu ostvariti i Vaše.

Ferratum kredit bez jamca – odlučite se za najboljeg financijskog partnera

Ferratum imidž među bankarskim krugovima trenutno dobro stoji. Među morem grupa Ferratum se postavio kao vođa u mobilnom kreditiranju, a taj model polako preuzimaju i druge banke. Kad je u pitanju Ferratum kredit bez jamca, možemo zaključiti da ih u online kreditima neće biti kao ranije, a ovisno o tome trebate li veći ili manji kredit, Ferratum će skrojiti ponudu i za Vas. Ono što online krediti bez jamca nude su brzina, pouzdanost i temeljitost stoga za sve one kojima je novac potreban odmah, odlučite se za online ponudu Ferratuma.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.