FERRATUM BRZI KREDITI



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zašto online zajam

Zašto online zajam može biti brzo i jednostavno rješenje?

Svima nam se ponekad dogodi da nam je potreban novac, a da ga trenutno nemamo. U takvoj situaciji, online zajam može biti brzo i jednostavno rješenje. Zašto? Zato što je proces apliciranja za online zajam vrlo jednostavan i ne zahtijeva puno vremena ili truda.

Sve što je potrebno je pronaći kreditnu tvrtku koja nudi online zajmove i ispuniti njihov online obrazac za aplikaciju. Ovaj obrazac će sadržavati osnovne informacije o vama, kao što su vaše ime i prezime, adresa, broj telefona i vaše mjesto zaposlenja. Nakon što ste ispunili obrazac, tvrtka će provjeriti vaše podatke te će vam ponuditi zajam koji je prikladan za vaše potrebe.

U usporedbi s tradicionalnim kreditnim opcijama, proces apliciranja za online zajam je mnogo brži i jednostavniji. Za tradicionalne kredite, morate posjetiti fizičku banku, ispuniti obrazac za aplikaciju i čekati da vam odobre kredit.

Ovaj proces može potrajati i do nekoliko tjedana, što nije idealno ako vam je novac potreban odmah. Za online zajmove, proces odobrenja obično traje samo nekoliko minuta, a novac vam se može uplatiti na račun istog dana ili sljedeći dan.

Još jedna prednost online zajmova je to što su dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. To znači da možete aplicirati za zajam u bilo koje vrijeme koje vam odgovara, bez obzira da li je to u sred noći ili ujutro prije posla.

Ova fleksibilnost je vrlo praktična za ljude koji imaju puno obaveza ili ne mogu posjetiti fizičku banku tijekom radnog vremena.

Ukratko, online zajmovi su brzo i jednostavno rješenje za financijske poteškoće. Proces apliciranja je brz i jednostavan, a novac vam se može uplatiti isti dan ili sljedeći dan. Online zajmovi su također dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što ih čini praktičnim za ljude koji imaju puno obaveza ili ne mogu posjetiti fizičku banku tijekom radnog vremena. Zašto online zajam ne bi bio vaš izbor sljedeći put kad vam zatreba novac?.

Zašto online zajam može biti povoljniji od tradicionalnih kreditnih opcija?

Kada razmišljamo o kreditima, prva stvar koja nam pada na pamet su banke. Međutim, online zajmovi su postali sve popularniji u posljednjih nekoliko godina kao alternativa tradicionalnim kreditnim opcijama.

Jedan od razloga zašto ljudi sve više preferiraju online zajmove je njihova povoljna kamata. Zašto online zajam može biti povoljniji od tradicionalnih kreditnih opcija?

U usporedbi s tradicionalnim kreditima, online zajmovi obično imaju nižu kamatnu stopu. Ovo je zato što su online zajmovi dostupni putem interneta, pa kreditne tvrtke mogu smanjiti svoje troškove poslovanja i tako ponuditi povoljnije kamate svojim klijentima.

Također, online zajmovi su često kratkoročni, što znači da ćete manje vremena plaćati kamate na svoj zajam.

Još jedan način na koji online zajmovi mogu biti povoljniji od tradicionalnih kredita su njihovi fleksibilni uvjeti. Kreditne tvrtke koje nude online zajmove obično nude različite opcije plaćanja i mogućnosti refinanciranja u slučaju da vam je potrebna pomoć u vraćanju zajma.

Također, kreditni uvjeti online zajmova se mogu prilagoditi individualnim potrebama klijenta, što znači da možete odabrati kredit koji odgovara vašim financijskim mogućnostima.

Kada uspoređujete različite ponude online zajmova, uvijek pazite na to da uspoređujete kamatne stope, naknade i ostale uvjete kredita. Također, provjerite kreditnu tvrtku i uvjete koji se nude kako biste bili sigurni da birate pouzdanog davatelja kredita.

Ukratko, online zajmovi su često povoljniji od tradicionalnih kreditnih opcija zbog nižih kamata i fleksibilnih uvjeta. Kada se odlučujete za online zajam, uvijek provjerite uvjete kredita i odaberite kreditnu tvrtku koja vam nudi najbolje uvjete. Zašto online zajam ne bi bio povoljna opcija za vaše financijske potrebe?.

Zašto online zajam može biti dostupan i za one s lošijom kreditnom poviješću?

Jedan od glavnih problema s tradicionalnim kreditima je da su obično dostupni samo za klijente sa izvrsnom kreditnom poviješću. Ako imate lošiju kreditnu povijest, može biti teško dobiti kredit od banke ili tradicionalne kreditne tvrtke. Međutim, zašto online zajam može biti dostupan i za one s lošijom kreditnom poviješću?

Jedan od razloga je taj što online zajmovi često dolaze s manje strogim uvjetima od tradicionalnih kredita. Kreditne tvrtke koje nude online zajmove obično ne zahtijevaju potvrdu o zaposlenju ili jamce za zajam, što znači da je proces apliciranja za zajam brži i lakši.

Također, mnoge kreditne tvrtke koje nude online zajmove neće se fokusirati samo na vašu kreditnu povijest, već će razmotriti i druge čimbenike, kao što su vaša mjesečna primanja i troškovi.

Međutim, važno je napomenuti da online zajmovi obično imaju višu kamatnu stopu za klijente s lošijom kreditnom poviješću. Ovo je zato što su ovi zajmovi rizičniji za kreditne tvrtke, pa one moraju naplatiti višu kamatu kako bi se zaštitile od potencijalnih gubitaka. Stoga, ako imate lošiju kreditnu povijest i razmišljate o online zajmu, uvijek pazite na kamatne stope i uvjete kredita kako biste bili sigurni da ste odabrali kredit koji je prikladan za vaše financijske mogućnosti.

Na kraju, zašto online zajam može biti dostupan i za one s lošijom kreditnom poviješću je zbog manje stroge provjere kreditne povijesti i drugih čimbenika koji se uzimaju u obzir prilikom odobravanja zajma. Međutim, uvijek trebate biti svjesni povećanih kamatnih stopa za ovu vrstu zajma i uvjeta koji se nude kako biste bili sigurni da ste donijeli dobru financijsku odluku. Ako se odlučite za online zajam, pazite da ga uvijek vraćate na vrijeme kako biste izbjegli nepotrebne naknade i dugove.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.