FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:59
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum zajam

Brzi online zajam – Ferratum zajam

Svi brzi zajmovi su kratkoročni i online zajmovi. Svaki Ferratum zajam je kratkoročni i online zajam koji možete realizirati za 15 minuta u svega par koraka. To je najjednostavnija i najbrža kreditna procedura u povijesti kreditiranja. Treba živjeti u skladu s vremenom, ići u korak s modernim tehnologijama da bi lako i brzo dobili Ferratum zajam. Online zajmovi su promijenili svijet kretanja i cirkuliranja novca. Internetski zajam obrće stvari, pa tako umjesto da vi idete od banke do banke, od šaltera do šaltera, Ferratum zajam dolazi k vama, zahvaljujući internetu. Ono što je vašim roditeljima bila znanstvena fantastika, postalo je vaša stvarnost. Iz udobnosti vlastitog doma zatražite i dobijete Ferratum zajam, pijuckajući svoju jutarnju kavu, bolje ne može.

SMS zajam – Ferratum zajam

Mlađa populacija je srasla sa svojim pametnim telefonima. „Na mladima svijet ostaje“, zato je mladima i onim starijima koji žive u ritmu modernih tehnologija, Ferratum zajam dostupan SMS porukom. I takva mogućnost je vašim roditeljima bila samo nedostižna maštarija, a vi živite ostvarenu maštariju. Kakav pomak, kakvo vremensko ubrzanje, kudgod se kretali, gdjegod se našli, ako zatrebate brzu pozajmicu možete je zatražiti SMS porikom, a Ferratum zajam će ekspresno isporučiti zatraženu pozajmicu na vaš bankovni račun. Brže, jednostavnije i bolje ne može. Vjerujte, Ferratum zajam je u samom vrhu mobilnih zajmova i pozajmica.

Kratkoročni zajam – Ferratum zajam

Svi zajmovi i pozajmice su kratkoročni zajmovi i svi se traže, odobravaju i realiziraju online putem. Ako pogledate kratku povijest online zajmova, uočit ćete da je Ferratum zajam među prvima pokrenuo liniju online posuđivanje novca. Oni koji su prvi krenuli sada imaju već izgrađenu reputaciju ozbiljnog, sigurnog i odgovornog kreditnog subjekta. Zato se s punim povjerenjem obratite na Ferratum zajam i sami uvjerite u brzinu i efikasnost. Razborite odaberite iznos zajma i rok otplate, jer o ažurnom otplaćivanju ovisi svaki vaš slijedeći zajam. Naime, Ferratum zajam možete ponovo koristiti čim otplatite onaj prethodni.

Isplata odmah – Ferratum zajam

Brzina isplate je glavni adut online zajmova i glavni razlog zašto je ova vrsta zajmova među najtraženijim zajmovima. Ako trebate brzu gotovinu, vi trebate Ferratum zajam koji možete realizirati za samo 15 minuta. Isplata odmah doslovno znači dobiti gotovinu u par klikova. Zatražite Ferratum zajam, pričekate odobrenje i ubrzo trebate provjeriti svoj bankovni račun jer transfer odobrenog novca se obavi samo jednim klikom više. Nikada ranije, u cijeloj povijesti kreditiranja, niste mogli lakše, jednostavnije i brže doći do gotovine, baš onda kada vam treba. Mnogi zadovoljni korisnici svjedoče da je Ferratum zajam među najbržima. Postanite i vi zadovoljni korisnik!

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.