FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank prijava

Kreditna procedura – Ferratum bank prijava

Sve informacije o kreditima, uvjetima kreditiranja, kreditnoj dokumentaciji, jamstvima i svim ostalim pitanjima su na jednom mjestu, dostupne svim korisnicima. Na službenim web stranicama Ferratum bank prijava vas čeka detaljan vodič za korisnike. Ako ste novi korisnik i ako zapnete u bilo kojem trenutku, možete koristiti help desk, službene telefonske kontakte uli uobičajenu korisničku podršku. Kreditna procedura na Ferratum bank prijava započinje registracijom, prijavom, izborom kredita i roka otplate. Jednostavno je i lako, samo slijedite korake jedan za drugim. I ne zaboravite dovršiti operaciju dobivanja kredita. Ako zaboravite taj zadnji korak, Ferratum bank prijava obavještava o poništenju nedovršene prijave za kredit.

Akcija za nove korisnike – Ferratum bank prijava

Na svim web mjestima je na prvom mjestu istaknuta akcijska ponuda beskamatnog kredita za nove korisnike. Novi korisnici trebaju vremena da se snađu, zato Ferratum bank prijava nastoji povoljne opcije za korisnike koji su prvi put na našim službenim stranicama, istaknuti. Beskamatni kredit znači da vraćate koliko posudite, bez kamata i ikakvih drugih troškova po kreditu. Na Ferratum bank prijava to je uočljiva, na prvom mjestu istaknuta informacija i vrijedi samo za nove korisnike. Povoljniju kratkoročnu posudbu brze gotovine ne možete dobiti ni na jednom drugom mjestu, stoga krenite odmah na Ferratum bank prijava.

Redovni korisnici, novi kredit – Ferratum bank prijava

Naši redovni korisnici znaju da kad otplate jedan kredit, ako su ažurni i redovni u otplati mogu odmah po otplaćenom kreditu zatražiti novi zajam. Već su registrirani kod nas, samo odu na Ferratum bank prijava, izaberu iznos kredita, rok otplate i krenu ispunjavati zahtjev za novi kredit. Našim redovnim korisnicima je cijela kreditna procedura u malom prstu i oni su tehnički brzi i spretni i obrazac je začas ispunjen i jednim klikom potvrđen. Ubrzo sa Ferratum bank prijava stiže odobrenje kao odgovor, a skoro istovremeno se zatraženi iznos kredita prikaže na bankovnom računu korisnika. To je zavidna brzina u situacijama kada trebate i tražite brza financijska rješenja.

Brzi SMS kredit – Ferratum bank prijava

Mobilno bankarstvo je omogućilo i brze SMS kredite. Mi smo pioniri mobilnih kredita , a Ferratum bank prijava je još brža i jednostavnija sa vaših pametnih telefona. SMS krediti skraćuju put kojim novac stiže do vas. Uz Ferratum bank prijava možete biti bilo gdje, ako zatrebate brzu gotovinu, samo pošaljite SMS zahtjev za kredit i za 15 minuta će novac biti na vašem tekućem računu. Ako zapnete u postupku, kao i kod online kredita kontaktirajte help desk ili korisničku službu i problem će biti riješen. Na Ferratum bank prijava nema nerješivih problema. Memorirajte sve naše brojeve za brzu tehničku pomoć, neka su vam pri ruci za svaki slučaj.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.