FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum

Ferratum je proširio svoje poslovanje i postao prepoznatljivi pružatelj usluga u sektoru bankarstva i financija. Zahvaljujući inovativnim rješenjima i kontinuiranom razvoju Ferratum je postao jedan od najbolje pozicioniranih brendova na globalnom planu. Svoje usluge Ferratum je proširio širom svijeta.

Ferratum za pouzdanije financiranje

Pomogli smo velikom broju korisnika da dođu do adekvatnog financiranja, zbog čega spadamo u najbolju alternativu na tržištu. Pružamo raznovrstan asortiman kredita, pozajmica, zajmova i svih drugih oblika financiranja koji su pravovremeno i kvalitetno rješenja. Višegodišnje iskustvo i znanje u sektoru kreditiranja i tržišnih prilika omogućili su da se pozicioniramo u sam vrh kao lideri u industriji kreditiranja. Naši  vrhunski stručnjaci nude najbolja rješenja kako bi omogućili pouzdanu i sigurnu uslugu. Zahvaljujući velikom iskustvu uspijeli smo da pružimo održiva i bolja rješenja. Istovremeno  stavili smo na raspolaganje kriterije transparentnosti, fleksibilnosti i kvalitete usluge koje pružamo, uz svu neophodnu podršku. Kao dio Ferratum grupe Ferratum banka nudi inovativne odgovore svima kod različitih ekonomskih izazova.

Ferratum – Istražite prednosti jednostavnijeg bankarstva

U Ferratumu vjerujemo da je dobra informiranost ključna za pravu odluku o financiranju zato smo omogućili svim potrošačima da na pravi način dođu do kvalitetne i prilagođene usluge. Transparentnost, fleksibilnost i konkurentnost su osnovni temelj našeg višegodišnjeg postojanja. Nudeći jednostavna, brza i jasna rješenja, Ferratum odgovorno nastoji da osigura najbolju opciju za svaku vašu specifičnu situaciju. Nudimo vam najbolju financijsku uslugu, uz pravi savjet i fleksibilnost.

Uspijeh i visoka pozicioniranost naših usluga temelje se na snažnoj kooperativnosti i stalnom usavršavanju na financijskom tržištu. U oblasti digitalnog bankarstva Ferratum ima veliki broj proizvoda i usluga koji su usklađeni sa jedinstvenim potrebama svakog klijenta.

Ferratum je još od svog osnivanja nastojao da poboljša iskustvo korisnika kredita i potakne svoje cijenjene klijente ka prilagođenim financijskim opcijama. Sve Ferratum usluge dizajnirane su da odgovore jedinstvenim i specifičnim financijskim potrebama klijenata. Veliki asortiman financijskih usluga i praktična rješenja iz oblasti digitalnog bankarstva omogućili su da na siguran i pouzdan način, bilo gdje  24/7 pristupite potrebnom novcu. Ferratum je nastojao izgraditi bolja rješenja i osigurati klijentima pristup praktičnijim proizvodima u pravom trenutku i po najpovoljnijim uvjetima.

Pristupite brže svojim ciljevima uz pogodnost Ferratum usluga

Što nudimo? Bez obzira da li je riječ o potražnji određenog kredita, online pozajmice ili realizaciji poslovnih ideja, Ferratum vam pomaže da bolje upravljate svojim financijskim životom i ostvarite svoje ciljeve. Bez obzira na kreditni rejting, Ferratum nudi mogućnost izbora najbolje financijske opcije.

Svojim klijentima Ferratum omogućava pristup najnovijim financijskim proizvodima i uslugama iz oblasti mobilnog bankarstva, poslovnog financiranja i  kreditiranja.

Ferratum poslovni zajam će vam pomoći da lakše financirate svoje velike projekte.

Nudimo studentske kredite i pozajmice studentima.

Kada vam hitno treba pozajmica, bez čekanja i neugodnosti, Ferratum ima rješenje za vas.

Objedinite sve dugove u jedan po povoljnijim uvjetima i oslobodite se višestrukih troškova.

Izaberite pozajmice Ferratum uz jednostavno i brzo odobrenje.

Obnovite dom uz jedinstvenu ponudu potrošačkih Ferratum kredita.

Razmotrite ponudu Ferratum kredita.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.