FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum brzi krediti

Online krediti – Ferratum brzi krediti

Svi brzi krediti su internetski krediti. I Ferratum brzi krediti su online krediti. Svijet se s digitalizacijom ubrzao, pa je i put do brzog novca trebalo skratiti i ubrzati. Zastarjela, spora bankarska tehnologija je doprinijela brzom širenju novih kreditnih kuća, agencija i društava, kao i privatnih posuđivača, a Ferratum brzi krediti su među najbržima i najpovoljnijima. Nema smisla trošiti vrijeme i živce, obilazeći šaltere ako brzi kredit možete dobiti iz udobnosti vlastitog doma, sa svog osobnog računala i zatraženi iznos novca odmah vidjeti na svom tekućem računu. Ozbiljan i odgovoran pristup poslu je učinio da Ferratum brzi krediti budu među najbržima, najpovoljnijima i najprihvatljivijima.

Mali krediti – Ferratum brzi krediti

Mali ili mikro krediti su popularni jer rješavaju vaš problem odmah, ali su na kratak rok i ne opterećuju vaš kućni budžet na duže vrijeme. Uz to, jedino Ferratum brzi krediti nude model mikro kredita za svoje nove korisnike, sa nula etroškova po kreditu. Kredit je potpuno beskamatni, koliko posudite, toliko vraćate što je nevjerojatna pogodnost korisnicima koji moraju paziti na svaku lipu. Provjerite na Ferratum brzi krediti i uvjerite se sami da je to jedinstvena ponuda na kreditnom tržištu. Najbolje od svega je da zatraženi kredit dobijete odmah, svoj problem riješite odmah, u tri mjeseca vratite točno koliko ste posudili, u vama porastu optimizam i zahvalnost za ovakvu priliku.

SMS krediti – Ferratum brzi krediti

Ljubiteljima pametnih telefona je najzanimljivija mogućnost dobivanja kredita putem SMS-a, jer ionako sve obavljaju preko svog mobilnog uređaja. SMS krediti su pogodnost za ljude koji su puno u pokretu i kojima Ferratum brzi krediti žele biti pri ruci kadgod i gdjegod im to zatreba. Ovo je jednako siguran i transparetna način kredita kao i svi ostali brzi krediti. Kod ovih vrsta kredita je presudna brzina odobrenja zahtjeva za kredit i brzina isplate odobrenog iznosa, a Ferratum brzi krediti u tome prednjače i nemaju pravu konkurenciju. Poslovni, ažurni, brzi i odgovorni, očekuju i takve iste korisnike. Pouzdani Ferratum brzi krediti su vrlo traženi, dapače, među najtraženijim kreditima su, pouzdajte se i vi.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.