FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sms krediti

Kako doći do Sms kredita?

Sms krediti su jedan od najpopularnijih oblika brzih kredita u Hrvatskoj. Ovaj oblik kredita dostupan je putem mobitela, a proces apliciranja je vrlo jednostavan. Da biste aplicirali za Sms kredit, potrebno je poslati SMS poruku na broj odabrane institucije za kreditiranje.

U SMS poruci trebate navesti željeni iznos kredita, zajedno s određenim oznakama koje se razlikuju od banke do banke. Nakon toga, vaša aplikacija će biti obrađena i, ako ispunjavate uvjete, novac će biti poslan na vaš bankovni račun.

Ova vrsta kredita ima mnoge prednosti. Prvo, proces apliciranja je vrlo jednostavan i brz, što znači da možete dobiti novac u vrlo kratkom roku.

Također, Sms krediti nisu ograničeni samo na radno vrijeme banaka, pa ih možete aplicirati u bilo koje vrijeme, čak i noću ili tijekom vikenda. Osim toga, ova vrsta kredita je vrlo fleksibilna, jer vam omogućuje da odaberete iznos kredita koji vam najbolje odgovara, te da ga vraćate u određenom vremenskom periodu koji vam odgovara.

Iako postoje brojne prednosti, važno je imati na umu da Sms krediti također imaju neke nedostatke. Prvo, kamatne stope za ove vrste kredita su obično vrlo visoke, što znači da ćete morati platiti više nego što bi to bilo slučaj kod drugih vrsta kredita.

Također, ova vrsta kredita se obično ne preporučuje za dugoročno kreditiranje, jer su kamatne stope visoke, a rokovi otplate kratki.

Da biste izbjegli previsoke kamate kod Sms kredita, trebali biste biti oprezni i dobro proučiti uvjete kredita prije nego ga aplicirate. Također, provjerite različite kreditne ponude i usporedite uvjete kako biste pronašli najpovoljniji kredit za svoje potrebe. Ako niste sigurni u svoju sposobnost vraćanja kredita u određenom vremenskom periodu, bolje je potražiti druge vrste kreditiranja koje su manje rizične i prilagođenije vašim financijskim mogućnostima.

Prednosti i mane Sms kredita

Sms krediti su vrlo popularni u Hrvatskoj zbog svoje brzine i jednostavnosti procesa apliciranja. Međutim, kao i kod bilo koje druge vrste kredita, Sms krediti imaju prednosti i mane koje treba razmotriti prije nego se odlučite za ovaj oblik financiranja.

Jedna od glavnih prednosti Sms kredita je brzina odobrenja i isplate novca. Ako ispunjavate uvjete za kredit, novac može biti poslan na vaš bankovni račun u roku od nekoliko minuta. Osim toga, ova vrsta kredita je vrlo fleksibilna, jer vam omogućuje da odaberete iznos kredita i rok otplate koji vam odgovaraju. Mogućnost apliciranja za kredite putem mobitela omogućuje iznimnu dostupnost i izbjegavanje posjeta banci ili drugim financijskim institucijama.

Ipak, kao što smo naveli, krediti putem SMS-a imaju svoje nedostatke koje treba imati na umu.

Jedna od glavnih mana je visoka kamatna stopa koju obično prate ovi krediti. To znači da ćete na kraju platiti više nego što ste prvotno posudili. Pored toga, kratki rokovi otplate mogu biti izazovni za pojedince koji ne mogu vratiti novac tako brzo, što se tiče kredita putem SMS-a.

Još jedna mana ovih kredita je što se radi o vrlo malim iznosima kredita koji se obično kreću između 500 i 5000 kuna. To znači da ova vrsta kredita možda neće biti prikladna za veće financijske potrebe, poput kupnje automobila ili nekretnine.

Ako ste uvjereni da ćete moći vratiti kredit na vrijeme i da ne trebate veliku količinu novca, kratkoročni krediti putem SMS-a mogu biti praktični za brzo pokrivanje neočekivanih izdataka. Ipak, uvijek biste trebali pažljivo razmotriti sve prednosti i mane te se posavjetovati s financijskim savjetnikom prije nego se odlučite za Sms kredit.

Kako izbjeći previsoke kamate kod Sms kredita?

Kao što smo već spomenuli, Sms krediti su vrlo praktični za brzo rješavanje financijskih problema. No, s druge strane, kamatne stope na ove kredite su obično vrlo visoke. Kako izbjeći previsoke kamate kod Sms kredita?

Jedan od načina za izbjegavanje visokih kamatnih stopa je pronalaženje kreditnih institucija koje nude povoljnije uvjete za kreditiranje putem SMS-a.

Kako bi to učinili, trebate proučiti ponude različitih institucija i usporediti njihove kamatne stope i uvjete kredita. Također, provjerite koje su naknade povezane s kreditom i uvjete rane otplata.

Druga mogućnost je osigurati kredit putem jamca.

Ako imate prijatelja ili člana obitelji koji će se jamčiti za vas, to može pomoći u smanjenju kamatne stope i povećanju iznosa kredita. Međutim, važno je imati na umu da jamčenje za nečiji kredit može biti veliki financijski rizik i utjecati na vaš odnos s tom osobom.

Kao još jednu mogućnost, možete razmisliti o kreditima putem banaka ili drugih financijskih institucija koje nude manje kamatne stope.

Iako proces apliciranja za ovaj oblik kredita može biti složeniji, kamatne stope su obično niže, a rokovi otplate duži.

Konačno, kako biste izbjegli previsoke kamatne stope kod kredita putem SMS-a, ključno je da pažljivo razmotrite vaše financijske mogućnosti prije apliciranja za kredit. Provjerite jeste li u mogućnosti vratiti kredit u određenom roku i pazite da ne posudite više novca nego što vam je potrebno. Također, redovito plaćajte svoje obveze kada je u pitanju povrat kredita kako biste izbjegli kaznene kamate i dodatne troškove.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.