FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum SMS kredit

Ferratum grupa jedna je od vodećih bankarskih grupa na ovim prostorima i u ovom dijelu Europe. Kao banka koja specijalizira u mobilnom poslovanju, Ferratum je sa svojim imidžom brzo dostigao ostale bankarske magnate i postavio se među one najbolje. Ferratum posluje i kod nas pa i Hrvati mogu uživati u najnovijim inovacijama na području mobilnog bankarstva. Ferratum SMS kredit također je jedna od tih inovacija, a s razvojem sustava mobilnog bankarstva sve više kredita se podiže u nekakavom digitalnom obliku – bilo preko SMSa ili preko interneta. Ferratum SMS kredit savršeno je rješenje kad je potreban brz novac, a ponuda Ferratuma svidjet će se različitim profilima klijenata.

Ferratum SMS kredit – ostvarite kredit odmah

S digitalizacijom kreditnog sustava pristup kreditu je brži nego ikad. Danas, uz samo inicijalni SMS, možete podignuti kredit unutar jednog dana. Ferratum SMS kredit omogućuje različitim klijentima brz pristup kreditima, a isto tako obilazi potrebe sastanaka i posjete poslovnicama. Pogotovo u vrijeme 2020. godine, Ferratum SMS kredit postaje sve popularniji. Nije ni čudo da Ferratum povećava svoje poslovanje uz ovakvu vrstu kredita. Odlučite se i Vi na brzi kredit bez previše truda i uloženog vremena. Ferratumova ponuda dizajnirana je za pojedince koji pristup kreditima žele brzo.

Ferratum SMS kredit – online kreditiranje kao budućnost djelatnosti

Online krediti i Ferratum SMS kredit dio su veće ideje o generalnom prelasku na digitalni oblik poslovanja. Premda se digitalno kreditiranje prakticira u većini banaka, Ferratum jedini stavlja naglasak upravo na ovakvu vrstu podizanja kredita. Imidž mobilnog kreditnog partnera uspio je Ferratum dovesti u centar pažnje, a i omogućio je brže poslovanje pa time i bolju ponudu. Uz Ferratum SMS kredit ne plaćate bankovne naknade i provizije. Još jedna od pogodnosti online kredita u Ferratumu. SMS kredit Ferratuma je dakle jeftiniji, a ne samo brži. Kako bi budućnost kreditiranja kompletno prešla u svijet onlinea, Ferratum ulaže najviše truda, a s izbijanjem pandemije koronavirusa u 2020. godini, mobilno kreditiranje dobiva dodatan vjetar u leđa kako se sve djelatnosti pokušavaju adaptirati novonastaloj situaciji. Uključite se i Vi u novi trend online kreditiranja i isprobajte jednostavnost i brzinu uz Ferratum SMS kredit.

Ferratum SMS kredit – ostale ponude Ferratuma

Ferratum SMS kredit dobar je način kako biste brzo došli do kredita. Ipak, postoje i još bolji načini kako bi što prije dobili kredit. Online krediti Ferratuma u nekim oblicima danas dolaze čak i bez provizije stoga primamljivi online krediti koji se otplaćuju u identičnom iznosu kao i podignut novac mogli bi zaokupirati pažnju mnogih. Ferratum kao vođa online kreditiranja imat će uvijek najbolje ponude online kredita stoga dobro popratite gdje Vam se najviše isplati podignuti kredit.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.