FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Super brzi krediti bez papirologije

Kreditno poslovanje svakome je na pameti: Koga odabrati? Kako izabrati pravu banku? Gdje najbolje čuvati novac? Gdje ga je najbolje posuđivati? 21. stoljeće donijelo je veliki spektar odabira – svatko hvali svoje, svatko govori kako je njihova banka najbolja. No gdje onda pronaći najbolje kredite? Svakako su velike licencirane banke dobar izbor, no radi broja klijenata i zastarjelog sustava te banke su također spore u izvršavanju obaveza. Super brzi krediti bez papirologije na takvim mjestima nisu mogući. Kako onda pronaći brzi kredit gdje Vas neće nitko daviti tjednima s procedurom i gdje ćete moći kredit ostvariti brzo? Odgovor je naravno – online.

Super brzi krediti bez papirologije – novo doba kreditnog poslovanja

Dok je stari sustav i dalje funkcionalan, novo doba donijelo je i nove potrebe tržišta. Ljudi su danas navikli sve dobiti brzo i jednostavno, u obliku koji neće njima oduzimati puno vremena. Zato su super brzi krediti bez papirologije online lako ostvarivi. Super brzi krediti bez papirologije koji se ostvaruju online dolaze do Vas puno brže nego oni klasični. Bez nepotrebne papirologije i procedura, brzo ćete ostvariti dodatan kapital kako biste riješili svoje trenutne financijske probleme ili ispunili ciljeve. Novo doba kreditnog poslovanja označava prelazak poslovanja na digitalni model, time i poštujući mjere predostrožnosti.

Super brzi krediti bez papirologije – sigurno i odgovorno

Kreditno poslovanje na internetu može se pohvaliti kako u 2020. godini zasigurno najbolje poštuje mjere predostrožnosti po pitanju već svima znanog Virusa. Ovaj model kreditnog poslovanja omogućuje da su super brzi krediti bez papirologije dostupni bez kontakata i posjeta poslovnica. S ovim kreditima sav posao dogovaranja odrađujete doma. Jednostavno se poslužite alatom i odaberite visinu kredita i rok otplate, ispunite zahtjev za kreditom i gledajte kako već sutra dobivate novac na račun. Uz ovakve kredite, svakako će se mnogi razmaziti.

Super brzi krediti bez papirologije – uz posebne pogodnosti

Ono što će mnoge natjerati da se uključe u online kredite jest i činjenica da ovi krediti ne dolaze s dodatnim naknadama i provizijama. I dok na klasične kredite čekate puno i uz to još plaćate sitne naknade radi procedura koje se odvijaju u banci, ovdje takvih caka nema. Kako je proces zahtjeva za kredit tako jednostavan, nema mjesta za dodatno naplaćivanje usluga. Super brzi krediti bez papirologije odlični su za svakoga tko nema vremena čekati – odlučite se za brze kredite već danas, a sutra već trošite traženi novac. Poslužite se alatom, osmislite svoj kredit koji Vam treba i uvjerite se u moć novog modela kreditnog poslovanja.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.