FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:52
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročni krediti za nezaposlene

Kako dobiti kratkoročni kredit za nezaposlene?

Kratkoročni krediti za nezaposlene su vrsta kredita koju može dobiti osoba koja trenutno nema posao ili ne prima redovita primanja. Ovi krediti su obično namijenjeni za pokrivanje kratkoročnih financijskih potreba kao što su plaćanje računa, popravak automobila ili kupnja kućanskih aparata. Iako su kratkoročni krediti za nezaposlene dostupni, dobivanje ovih kredita može biti teško jer se kreditni uvjeti mogu razlikovati ovisno o kreditnom davaocu i vrsti kredita.

Kako bi dobili kratkoročni kredit za nezaposlene, potencijalni zajmoprimci moraju imati neku vrstu sigurnosti ili jamstva da će vratiti kredit.

To se obično postiže putem osobnog jamca ili kreditne kartice. Međutim, ove opcije nisu uvijek dostupne za nezaposlene osobe, što može značiti da će biti teško dobiti odobrenje za kredit. Zato neki kreditni davaoci traže od zajmoprimaca da dokažu da imaju redovita primanja, čak i ako nisu zaposleni u punom radnom vremenu.

Prednosti kratkoročnih kredita za nezaposlene su što su obično brzi i lako dostupni, što može pomoći u rješavanju trenutnih financijskih problema.

Također, ti krediti obično ne zahtijevaju puno papira i dokumentacije, što ih čini privlačnijima za nezaposlene osobe. Međutim, postoje i nedostaci kratkoročnih kredita za nezaposlene, kao što su visoke kamatne stope i kratki rok otplate. To može dovesti do dodatnih financijskih problema ako se zajmoprimac ne može vratiti kredit u roku.

Kako bi se izbjegli problemi s kratkoročnim kreditima za nezaposlene, važno je pažljivo proučiti uvjete kredita prije prihvaćanja.

Također je važno izbjegavati kreditne davaoce koji nude kredite s previše visokim kamatnim stopama ili onima koji zahtijevaju previše sigurnosti. Uvijek je najbolje odabrati kreditnog davaoca s dobrim reputacijom i pružiti točne informacije o svojim financijskim uvjetima kako bi se osiguralo da će zajam biti otplaćen u roku.

Financijska pomoć u obliku kratkoročnih kredita može biti od koristi za nezaposlene u rješavanju njihovih trenutnih financijskih poteškoća, ali je važno biti oprezan prilikom uzimanja istih. Pažljivo proučavanje uvjeta kredita i odabir kreditnog davaoca s dobrom reputacijom može pomoći u izbjegavanju problema s ovim vrstama kredita.

Prednosti i nedostaci kratkoročnih kredita za nezaposlene

Kratkoročni krediti za nezaposlene imaju svoje prednosti i nedostatke koji ih razlikuju od drugih vrsta kredita. Jedna od najvećih prednosti kratkoročnih kredita za nezaposlene je brzina i jednostavnost dobivanja. Za razliku od tradicionalnih kredita koji zahtijevaju puno papira i dokumentacije, kratkoročni krediti za nezaposlene su obično brzi i lako dostupni.

Ovi krediti su namijenjeni za kratkoročne financijske potrebe i obično se odobravaju u roku od nekoliko sati ili dana.

Druga velika prednost kratkoročnih kredita za nezaposlene je što često ne zahtijevaju kreditnu povijest ili visok kreditni rejting. To znači da čak i ako ste imali problema s kreditom u prošlosti ili imate nizak kreditni rejting, još uvijek možete dobiti kratkoročni kredit za nezaposlene. Ova fleksibilnost može biti korisna za one koji ne mogu dobiti tradicionalni bankovni kredit zbog svoje financijske situacije.

Međutim, jedan od najvećih nedostataka kratkoročnih kredita za nezaposlene su visoke kamatne stope.

Ovi krediti obično imaju mnogo više kamatne stope nego tradicionalni krediti, što znači da ćete vjerojatno platiti više novca ukupno. Visoke kamatne stope često su razlog zašto mnogi ljudi izbjegavaju kratkoročne kredite za nezaposlene i traže druge načine za rješavanje svojih financijskih problema.

Drugi nedostatak kratkoročnih kredita za nezaposlene je kratko vrijeme otplate. Ovi krediti su obično namijenjeni za kratkoročne financijske potrebe, što znači da imaju kratko vrijeme otplate.

To može biti problem za nezaposlene osobe koje nemaju redovita primanja ili imaju financijske poteškoće. Ako se ne uspiju vratiti u roku, može doći do dodatnih troškova i problema s kreditnim davaocem.

Krediti s kratkim rokom otplate mogu biti korisni nezaposlenima, no postoje i druge opcije koje su ponekad bolje. Prije nego što se odlučite za kratkoročni kredit za nezaposlene, važno je pažljivo proučiti uvjete kredita i procijeniti svoju financijsku situaciju. Ako ne možete ispuniti obaveze kredita na vrijeme ili ne želite plaćati visoke kamate, kratkoročni krediti koji su namijenjeni nezaposlenima možda nisu najbolji izbor za vas.

Kako izbjeći probleme s kratkoročnim kreditima za nezaposlene?

Iako kratkoročni krediti za nezaposlene mogu biti korisni u periodima financijskih poteškoća, ponekad mogu uzrokovati probleme. Ako ne uzmete u obzir različite uvjete kredita, rokove otplate i kamatne stope, možete se naći u još većim financijskim poteškoćama nego prije nego što ste aplicirali za kredit.

Kako biste izbjegli probleme s kratkoročnim kreditima za nezaposlene, važno je da pažljivo proučite uvjete kredita prije nego što se prijavite.

Ako vam se čini da su uvjeti previše teški ili nejasni, nemojte uzimati kredit. Isto tako, pazite na kamatne stope jer su one uobičajeno vrlo visoke kod kratkoročnih kredita za nezaposlene. Ako kamatna stopa nije jasno navedena u uvjetima kredita, zatražite objašnjenje prije nego što potpišete ugovor.

Također je važno da razumijete rok otplate kredita i da ga se držite.

Kratkoročni krediti za nezaposlene obično imaju kratke rokove otplate, što može biti teško za one koji ne primaju redovita primanja. U slučaju da ne uspijete vratiti kredit u roku, možete se naći u financijskim problemima s kojima se možda nećete moći nositi. Uvijek je bolje izbjegavati takve probleme tako da se držite rokova otplate i razgovarate s kreditnim davaocem ako imate poteškoća u otplati.

Ako se nađete u poteškoćama s otplatom kratkoročnog kredita za nezaposlene, važno je da odmah kontaktirate kreditnog davaoca.

Neki kreditni davaoci imaju politiku fleksibilnosti kada je u pitanju otplata kredita, tako da možda možete dogovoriti produženje roka otplate ili plaćanje u ratama. Ako se ne obratite kreditnom davaocu, možete se naći u još većim problemima, kao što su dodatni troškovi, kamate i naplata dugova.

Krediti koji traju kratko vrijeme, a namijenjeni su osobama koje trenutno ne rade, mogu biti korisni u pojedinim situacijama, no samo pod uvjetom da se koriste odgovorno. Prije nego što prihvatite bilo koji kratkoročni kredit, pažljivo proučite uvjete i budite sigurni da se možete držati rokova otplate. Ako se nađete u poteškoćama s otplatom, odmah kontaktirajte kreditnog davaoca i pokušajte dogovoriti rješenje koje će biti prihvatljivo za obje strane.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.