FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za blokirane

Kako doći do kredita za blokirane?

Krediti za blokirane postaju sve popularniji način financiranja među osobama koje se nalaze u financijskoj nevolji. Upravo zbog toga, sve je više mogućnosti za dobivanje kredita, čak i ako ste blokirani. No, kako doći do kredita za blokirane?

Prije svega, važno je napomenuti da se krediti za blokirane ne dobivaju uobičajenim putem, kao što je to slučaj s osobama koje nisu blokirane.

Blokada na računu, odnosno loša kreditna povijest, predstavlja problem kod odobravanja kredita. No, postoje tvrtke koje su spremne odobriti kredit i osobama koje su blokirane.

Jedna od mogućnosti je traženje kredita kod mikrofinancijskih institucija. Ove tvrtke nude manje kredite koji se mogu dobiti bez obzira na vašu financijsku situaciju. Uz to, ovakve institucije ne zahtijevaju velike dokaze o prihodima i kreditnoj povijesti, što može olakšati postupak odobravanja kredita.

Druga mogućnost je traženje kredita kod prijatelja ili obitelji.

Ovo je važno jer se krediti bez kamata često nude u ovakvim situacijama. Međutim, važno je naglasiti da se ovakve situacije mogu pretvoriti u probleme, ako se ne plaća kredit na vrijeme.

Također, postoji mogućnost korištenja usluga kreditnih posrednika. Ovi posrednici rade s različitim kreditnim institucijama i mogu vam pomoći pronaći najbolju ponudu kredita za blokirane.

No, važno je napomenuti da ovakve usluge mogu biti skuplje od ostalih opcija.

Uz sve navedeno, važno je obratiti pažnju na uvjete kredita za blokirane. Kamate na ovakve kredite često su veće nego uobičajene, što može stvoriti dodatne financijske probleme. Stoga je važno dobro proučiti sve uvjete prije nego se odlučite za ovakav oblik financiranja.

Ukratko, postoji opcija financiranja za ljude koji su u financijskoj krizi i imaju blokiran račun. Postoji nekoliko načina kako doći do ovakvog kredita, no važno je obratiti pažnju na uvjete i moguće probleme koji mogu nastati.

Krediti za blokirane – uvjeti i mogućnosti

Krediti za blokirane su dostupni, no uvjeti odobravanja ovakvih kredita često su stroži nego uobičajenih kredita. Ovdje ćemo se osvrnuti na uvjete i mogućnosti koje nude tvrtke koje odobravaju kredite za blokirane.

Jedna od najvažnijih stavki za odobravanje kredita za blokirane su osiguranja. Tvrtke koje odobravaju kredite za blokirane traže da se kao osiguranje položi nekretnina ili vozilo. Ova vrsta osiguranja je potrebna kako bi se osiguralo da će tvrtka dobiti novac nazad, čak i ako osoba koja je uzela kredit ne vrati novac na vrijeme.

Uz to, tvrtke koje odobravaju kredite za blokirane često traže dostavu dokaza o prihodima. Ovdje se traže dokazi o stalnom zaposlenju i visini primanja. Ova vrsta uvjeta je potrebna kako bi se osiguralo da osoba koja uzima kredit ima stalne prihode i sposobna je vratiti novac.

Uvjeti kredita za blokirane često uključuju i strože uvjete kamata. Kamate na ovakve kredite često su više nego kod uobičajenih kredita.

Stoga, osobe koje razmišljaju o uzimanju kredita za blokirane trebaju biti svjesne da će platiti više za kredit i da će ukupan iznos kredita biti veći.

Kao i kod svakog kredita, važno je provjeriti uvjete prije nego se odlučite za ovaj oblik financiranja. Važno je obratiti pažnju na sve uvjete kredita, uključujući kamate, rokove otplate i mogućnosti osiguranja.

Tvrtke koje odobravaju kredite za blokirane nude nekoliko mogućnosti kredita. Uz standardni gotovinski kredit, moguće je dobiti i kredit uz hipotekarno osiguranje te kredit uz zalog.

Kredit uz hipotekarno osiguranje je kredit u kojem se kao osiguranje koristi nekretnina, dok se kod kredita uz zalog kao osiguranje koristi vrijedna imovina kao što su umjetnička djela ili dragocjenosti.

Kao zaključak, uvjeti kredita za blokirane su stroži nego kod uobičajenih kredita. Tvrtke koje odobravaju ove kredite traže osiguranje, dokaze o prihodima i često nude više kamate. No, postoje mogućnosti kredita uz hipotekarno osiguranje i kredit uz zalog. Isplati se razmisliti o kreditu za blokirane, no važno je provjeriti sve uvjete i mogućnosti prije nego se odlučite za ovaj oblik financiranja.

Krediti za blokirane – rješenje za financijske probleme?

Krediti za blokirane često se smatraju rješenjem za financijske probleme. No, prije nego se odlučite za ovaj oblik financiranja, važno je razmotriti sve moguće aspekte i rizike koji su uključeni u uzimanje kredita za blokirane.

Jedan od najvećih rizika kod uzimanja kredita za blokirane je visoka stopa kamata. Kamate na kredite za blokirane su često veće nego kod uobičajenih kredita, što znači da ćete platiti više za kredit nego što bi platili da niste blokirani.

Osim toga, krediti za blokirane mogu imati strože uvjete otplate. Tvrtke koje odobravaju ove kredite mogu tražiti da se kredit vrati u kraćem roku, a rokovi otplate mogu biti kraći nego kod uobičajenih kredita. To može predstavljati veliki financijski teret za osobu koja uzima kredit.

Još jedan rizik kod uzimanja kredita za blokirane je mogućnost gubitka osiguranja.

Tvrtke koje odobravaju ove kredite često traže nekretninu ili vozilo kao osiguranje. Ako se osoba koja uzima kredit ne može vratiti novac na vrijeme, postoji mogućnost da izgubi osiguranje. To može imati ozbiljne posljedice na financijsku situaciju osobe.

Bez obzira na sve opasnosti, moguće je kreditima pronaći izlaz iz financijskih problema i krize, čak i ako ste blokirani.

Ako ste u situaciji u kojoj ne možete dobiti kredit na uobičajen način, kredit za blokirane može biti jedina mogućnost.

Dodatno, kreditna sredstva namijenjena osobama s blokiranim računima mogu doprinijeti boljoj kreditnoj reputaciji. Ako se kredit vraća na vrijeme, to može imati pozitivan utjecaj na vašu kreditnu povijest i pomoći vam da u budućnosti dobijete kredit po povoljnijim uvjetima.

Zaključno, moguće je uzeti kredit kao rješenje za financijske poteškoće, ali to isto može predstavljati i veliki rizik ako ste blokirani. Važno je razmotriti sve moguće aspekte prije nego se odlučite za ovaj oblik financiranja. Ako ste u situaciji u kojoj ne možete dobiti kredit na uobičajen način, kredit za blokirane može biti jedina mogućnost, ali treba biti oprezan i proučiti sve uvjete i rizike koje ovaj oblik financiranja nosi sa sobom.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.