FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez uvida u hrok

Što su krediti bez uvida u hrok i kako ih dobiti?

Krediti bez uvida u hrok su financijski proizvod koji se nudi potencijalnim klijentima koji žele dobiti kredit, ali imaju negativan zapis u hrvatskom registru kreditnih obveza (HROK). U takvim slučajevima, dobivanje kredita postaje izuzetno teško, a u nekim situacijama i nemoguće.

Međutim, krediti bez uvida u hrok nude alternativu koja omogućuje ljudima da dobiju kredit bez obzira na njihovu kreditnu povijest. To znači da kreditni davatelj neće tražiti informacije o prošlim kreditima klijenta, što može biti vrlo privlačno za one koji su imali lošu kreditnu povijest.

Kako bi dobili kreditne pozajmice bez provjere kreditne sposobnosti, potencijalni klijenti trebaju potražiti ponudu od kreditnih institucija koje pružaju takvu vrstu usluge. Postoji mnogo kreditnih davatelja koji nude ove vrste kredita, a proces prijave obično je vrlo jednostavan. Klijenti obično moraju ispuniti online obrazac koji sadrži osnovne osobne podatke, traženi iznos kredita i druge relevantne informacije.

Nakon što se prijava obrađuje, kreditni davatelj obično će zatražiti od klijenta da dostavi neke dodatne dokumente za potvrdu njihove kreditne sposobnosti.

To može uključivati ​​potvrdu o zaposlenju, izvode iz banke ili porezne izvještaje.

Jedna od prednosti kredita bez uvida u hrok je to što se mogu dobiti čak i ako klijent ima lošu kreditnu povijest. Ovo može biti vrlo privlačno za one koji su imali probleme s otplatom kredita u prošlosti i sada se bore s negativnim zapisom u HROK-u.

Međutim, postoji nekoliko nedostataka kredita bez uvida u hrok.

Kao prvo, kamatne stope obično su više nego kod tradicionalnih kredita s uvidom u HROK. Također, kreditni limiti su obično niži nego kod kredita koje nude tradicionalne banke.

Kada se odlučujete za kredit bez uvida u hrok, važno je provjeriti uvjete i kamatne stope kod različitih kreditnih davatelja. Također, ne zaboravite provjeriti sve skrivene naknade koje bi mogle biti povezane s kreditom. Prije nego što se odlučite za bilo koji kredit, pa tako i za kredit bez uvida u hrok, važno je pažljivo razmotriti svoju financijsku situaciju i provjeriti jeste li u mogućnosti redovito plaćati rate kredita.

Prednosti i nedostaci kredita bez uvida u hrok

Krediti bez uvida u hrok, kao alternativa tradicionalnim kreditima, dolaze s određenim prednostima i nedostacima. Dok su mnogi u iskušenju da iskoriste ovu vrstu kredita zbog njihove fleksibilnosti, važno je pažljivo razmotriti svoju financijsku situaciju prije donošenja bilo kakve odluke.

Jedna od prednosti kredita bez uvida u hrok je njihova dostupnost ljudima s lošom kreditnom poviješću. To znači da klijenti koji su se borili s otplatom kredita u prošlosti mogu dobiti kredit bez obzira na svoju kreditnu povijest.

Ovo može biti vrlo korisno u hitnim situacijama kada vam treba novac brzo, a ne možete se osloniti na tradicionalne kreditne institucije koje obično zahtijevaju provjeru HROK-a.

Još jedna prednost kredita bez uvida u hrok je brzina dobivanja kredita. U usporedbi s tradicionalnim kreditima, proces prijave i odobrenja može biti vrlo brz. U nekim slučajevima, klijenti mogu dobiti novac na svoj račun isti dan kada podnesu zahtjev za kredit.

Međutim, postoji nekoliko nedostataka kredita bez uvida u hrok koji se moraju uzeti u obzir. Kao prvo, kamatne stope su obično više nego kod tradicionalnih kredita s uvidom u HROK. Ovo može značiti da ćete na kraju platiti znatno više za kredit nego što biste plaćali za kredit s uvidom u HROK.

Drugi nedostatak kredita bez uvida u hrok je ograničenje kreditnih limita.

Ovi krediti obično nude niže kreditne limite u usporedbi s tradicionalnim kreditima, što može biti problem ako vam treba veći iznos novca.

Kada razmišljate o kreditima bez uvida u hrok, važno je pažljivo razmotriti svoju financijsku situaciju i provjeriti jeste li u mogućnosti redovito plaćati rate kredita. Osim toga, trebate pažljivo razmotriti sve uvjete i kamatne stope koje nude različiti kreditni davatelji kako biste pronašli najbolju ponudu za sebe.

U konačnici, krediti bez uvida u hrok mogu biti korisni za ljude koji imaju lošu kreditnu povijest ili se bore s negativnim zapisom u HROK-u. Međutim, važno je razmotriti sve prednosti i nedostatke ovih kredita prije donošenja odluke o tome jesu li prava opcija za vas.

Kako se odlučiti za kredit bez uvida u hrok i na što treba paziti?

Kada razmišljate o kreditima bez uvida u HROK, važno je uzeti u obzir neke ključne čimbenike prije donošenja odluke o tome jesu li pravi za vas.

Prvo i najvažnije, trebate provjeriti kamatne stope i uvjete različitih kreditnih davatelja. Kao što smo već spomenuli, kamatne stope obično su više kod kredita bez uvida u HROK u usporedbi s tradicionalnim kreditima. Stoga je važno biti siguran da možete podmiriti mjesečne obveze prije nego što uopće razmislite o uzimanju kredita.

Druga stvar na koju treba paziti je provjera skrivenih naknada koje bi mogle biti povezane s kreditom. Kreditni davatelji često naplaćuju različite naknade, poput naknade za obradu kredita ili naknade za prijevremenu otplatu. Stoga je važno pažljivo pročitati sve uvjete prije nego što potpišete ugovor o kreditu.

Treća stvar na koju treba paziti je ograničenje kreditnih limita.

Krediti bez uvida u HROK obično nude niže kreditne limite u usporedbi s tradicionalnim kreditima, što može biti problem ako vam treba veći iznos novca. Stoga je važno provjeriti koliko novca možete dobiti prije nego što se odlučite za kredit bez uvida u HROK.

Četvrta stvar koju treba uzeti u obzir je vaša trenutna financijska situacija. Prije nego što se odlučite za kredit bez uvida u HROK, važno je pažljivo razmotriti svoje financijske mogućnosti i provjeriti jeste li u mogućnosti redovito plaćati rate kredita.

Konačno, važno je provjeriti reputaciju kreditnog davatelja prije nego što potpišete ugovor o kreditu. Provjerite online recenzije i pitajte prijatelje i obitelj jesu li poznavali ili imaju iskustva s određenim kreditnim davateljem. Na taj način možete biti sigurni da surađujete s pouzdanim i poštenim davateljem kredita.

Krediti bez uvida u HROK mogu biti korisni za ljude koji imaju lošu kreditnu povijest ili se bore s negativnim zapisom u HROK-u. Međutim, važno je provjeriti sve uvjete i kamatne stope, provjeriti svoju financijsku situaciju, kao i provjeriti reputaciju kreditnog davatelja prije donošenja odluke o tome jesu li prava opcija za vas.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.