FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatne pozajmice novca

Kako funkcioniraju privatne pozajmice novca?

Privatne pozajmice novca su sve popularniji način financiranja, a posebice među onima koji ne mogu dobiti kredit od banke ili koji žele izbjeći dugotrajne procese i papirologiju. No, kako funkcioniraju privatne pozajmice novca i koje su njihove prednosti i mane?

U suštini, dogovoreni sporazumi između posuđitelja i zajmoprimca, bez uključivanja banaka ili financijskih institucija, su privatni načini posuđivanja novca. Posuđitelj može biti pojedinac, obitelj ili tvrtka koja ima višak novca i koja želi investirati u zajmoprimca, koji je u potrazi za financiranjem.

Dogovor se može odvijati putem osobnog poznanstva, internetskih stranica, oglasnika ili drugih kanala.

Prednosti privatnih pozajmica novca su brojne. Prvo, proces odobrenja je brži od banaka, a postupak zaprimanja financijskih sredstava je brži i jednostavniji. Drugo, zajmoprimac može imati veću fleksibilnost u odabiru uvjeta zajma, kao što su kamatne stope i rokovi otplate.

Treće, moguće je pronaći alternativne metode posuđivanja novca koje su dostupne čak i ljudima koji imaju loš kreditni rejting.

No, postoje i neke zamke na koje treba pripaziti prilikom odabira osobne pozajmice. Obično su kamatne stope za zajmove kod privatnih osoba više nego kod banaka, što može rezultirati većim troškovima za osobu koja posuđuje novac. Drugo, kada se radi o privatnim pozajmicama, često nema zaštite za onoga tko posuđuje, kao što su osiguranja ili jamstva.

Treće, postoje rizici povezani s posuđivanjem novca od nepoznatih osoba, kao što su prijevare, neisplativost i financijski gubici.

Ako se odlučite za privatnu pozajmicu novca, važno je pažljivo birati posuđitelja i razmotriti sve uvjete i rizike. Važno je imati jasan ugovor koji detaljno opisuje uvjete zajma, kamatne stope, rokove otplate i druge važne detalje. Također, razgovarajte s drugim zajmoprimcima i tražite preporuke prije nego što odlučite o pozajmici novca.

Prednosti i mane privatnih pozajmica novca

Kao i kod svakog financijskog aranžmana, privatne pozajmice novca imaju i svoje prednosti i mane. Stoga je važno razmotriti obje strane prije nego što se odlučite za ovaj oblik financiranja.

Jedna od prednosti privatnih pozajmica novca je brzina odobravanja zahtjeva.

Obično je proces odobrenja brži nego kod banaka, što je posebno važno u hitnim situacijama kada je potreban novac odmah. Također, privatne pozajmice su obično fleksibilnije u pogledu uvjeta zajma, jer se mogu pregovarati o kamatnim stopama i rokovima otplate, što može biti korisno za osobe s lošim kreditnim rejtingom ili one koje imaju nepravilna primanja.

Druga prednost je jednostavnost procesa. Za razliku od banaka koje zahtijevaju brojne dokumente i potvrde o prihodima, privatni zajmodavci obično zahtijevaju manje papira.

Osim toga, privatni zajmodavci obično ne provjeravaju kreditnu sposobnost zajmoprimca, što može biti korisno za one s lošim kreditnim rejtingom ili koji su nedavno prošli kroz financijske probleme.

Međutim, postoje i neke mane privatnih pozajmica novca. Prvo, kamatne stope mogu biti izrazito visoke, što znači da će zajmoprimac platiti više nego što bi platio ako bi posudio novac od banke.

Drugo, privatne pozajmice novca obično ne uključuju osiguranje ili jamstvo, što znači da zajmoprimac nema zaštitu ako posudba ne uspije ili ako posuđitelj ne vrati novac.

Treće, postoji rizik od prijevare. Kao i kod bilo kojeg poslovnog aranžmana, postoji uvijek rizik da posuđitelj nije pouzdan ili da će se pojaviti nepredviđeni troškovi. Stoga je važno pažljivo odabrati posuđitelja i razmotriti sve uvjete prije nego što se odlučite za privatnu pozajmicu novca.

Ukratko, posuđivanje novca od privatnih osoba može biti korisno u hitnim situacijama ili za one s lošom kreditnom poviješću. No, uvijek je važno razmotriti prednosti i mane prije nego što se odlučite za ovaj oblik financiranja.

Kako odabrati najbolju privatnu pozajmicu novca za sebe?

Kada odlučite posuditi novac od privatne osobe, važno je odabrati najbolju privatnu pozajmicu novca za sebe. Postoje brojni faktori koje treba razmotriti prije nego što se odlučite za posudbu. U ovom odlomku, istaknut ćemo nekoliko ključnih faktora koje treba razmotriti kada birate privatnu pozajmicu novca.

Prvi faktor koji treba razmotriti je kamatna stopa. Kamatna stopa može značajno utjecati na ukupni iznos koji ćete morati platiti za zajam.

Stoga je važno razmotriti više različitih ponuda i usporediti kamatne stope prije nego što se odlučite za posudbu novca. Također, važno je uzeti u obzir druge troškove povezane s posudbom, kao što su naknade za obradu, troškovi zatvaranja i druge naknade.

Drugi faktor koji treba razmotriti je rok otplate. Važno je odabrati rok otplate koji vam najbolje odgovara, uzimajući u obzir vaše financijske mogućnosti. Ako odaberete previše dugačak rok otplate, možete završiti plaćajući previše kamate.

S druge strane, prekratak rok otplate može dovesti do prevelikog financijskog opterećenja i kašnjenja s plaćanjem.

Treći faktor koji treba razmotriti su uvjeti zajma. Važno je pažljivo pročitati sve uvjete zajma i razumjeti što se od vas očekuje. To uključuje kamatne stope, rok otplate, naknade, uvjete za raskid ugovora i druge detalje vezane za zajam. Ako niste sigurni što neki od uvjeta znače, svakako pitajte posuđitelja da vam objasni.

Četvrti faktor koji treba razmotriti je reputacija posuđitelja.

Važno je saznati što više o posuđitelju prije nego što prihvatite zajam. To uključuje provjeru povijesti poslovanja posuđitelja, prikupljanje preporuka od drugih zajmoprimaca i provjeru da li posuđitelj ima službene dozvole za posudbu novca.

Ukratko, odabir najbolje privatne pozajmice novca za sebe može biti kompliciran proces. Važno je uzeti u obzir kamatne stope, rok otplate, uvjete zajma i reputaciju posuđitelja. Ako pažljivo razmislite o svim ovim faktorima, možete pronaći privatnu pozajmicu koja najbolje odgovara vašim financijskim potrebama.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.