FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:59
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Super brze pozajmice

Kreditno poslovanje danas se bazira na tome tko može efikasnije i bolje ponuditi kredite što većoj masi ljudi. Kako je broj davatelja ove usluge ogroman, prosječan građanin će se često naći izgubljen u moru informacija. Kako onda doći do dobrog kredita? Kako doći do pogodne pozajmice? Super brzi krediti i super brze pozajmice najlakše se danas ostvaruju u online modelu kreditnog poslovanja kod malih davatelja usluge. Premda se nekad na ovaj način kreditiranja gledalo sa sumnjom, danas to nije tako, a ovi davatelji kreditnih usluga sada su istaknutiji nego ikad. Super brze pozajmice mogu biti Vaše za samo 24 sata stoga ukoliko ste u žurbi s kreditima, što čekate?

Super brze pozajmice – brzina kao glavna vrlina

Brzina isplate pozajmica online glavni je razlog zašto većina diže kredite i pozajmice online. Dok se u klasičnom sustavu u banke moralo ići i po nekoliko puta samo kako bismo završili proceduru podizanja pozajmice, u online kreditiranju to će Vam uzeti znatno manje vremena. Danas samo odredite visinu kredita, zatim odredite rok otplate i već dan kasnije očekujte novac na Vašem računu. Zaboravite na čekanja na kredite i pozajmice tjednima. Što naumite danas, sutra je već Vaše! Super brze pozajmice adekvatno su i tako imenovane.

Super brze pozajmice – najbolje u pandemiji

Kako je u 2020. godini sve više stvari prebačeno na online, tako je i kreditni sustav nastojao uključiti se u trend. Davatelji ovakvih usluga koji su već otprije imali ponude online najviše su profitirali. Kako nema straha da će super brze pozajmice biti razlog zašto ćete ostati u samoizolaciji, pošto sve obavljate online, tako se i nove kreditne kuće moraju snaći u velikom broju novih zahtjeva za kredit. Super brze pozajmice koje podižete online sasvim su legitimne i prave, stoga nema straha od prevara i sličnog. Odlučite se za svoju pozajmicu već danas, a sutra već brojite novce na računu.

Super brze pozajmice – bez dodatnih troškova

Kako je online procedura puno jednostavnija i brža, tako možete i računati da nema dodatnih provizija i naknada koje biste inače plaćali u klasičnom podizanju kredita. Ti mali troškovi nemaju svoje mjesto u online kreditnom sustavu stoga Vas neće odgurnuti od ove metode. Super brze pozajmice bit će Vaše odmah, bez dodatnih troškova, a odaberete li mali kredit s kratkim rokom otplate, moguće da nećete plaćati ni kamate. Poigrajte se s alatom za podizanje pozajmica i napravite svoju pozajmicu sami, onako kako Vama paše!

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.