FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti

Vrste kredita koje možete dobiti

Krediti su financijski proizvod koji može biti koristan u različitim situacijama, no prije nego što se odlučite za uzimanje kredita, važno je razumjeti koje su vrste kredita dostupne i u kojoj situaciji je koja vrsta kredita najbolja opcija za vas.

Prva vrsta kredita koju ćemo spomenuti su osobni krediti. Ova vrsta financiranja je česta te služi za pokrivanje raznih potreba, uključujući kupnju automobila, renoviranje doma ili putovanja.

Kamatne stope na osobne kredite mogu varirati, ali su obično niže od kamatnih stopa na kreditne kartice.

Drugom vrstom pozajmice smatraju se hipotekarni zajmovi. Ova financijska podrška je namijenjena za kupnju imovine kao što su domovi, stanovi ili zemljišta. Stambeni zajmovi često imaju duže razdoblje otplate i niže kamatne stope od zajmova za osobnu potrošnju, no važno je zapamtiti da nekretnina služi kao jamstvo za zajam te postoji rizik od gubitka nekretnine u slučaju neizvršavanja obveza vraćanja kredita.

Treća opcija financiranja za tvrtke su poslovni zajmovi.

Ova vrsta financiranja namijenjena je podršci poslovanju, uključujući kupnju opreme, isplatu plaća te širenje djelatnosti. Kamatne stope na ove kredite variraju ovisno o kreditnom rejtingu poduzeća i vrsti kredita koju poduzeće traži.

Četvrta vrsta kredita su studentski krediti.

Ovi krediti su namijenjeni financiranju školovanja, poput plaćanja školarine, knjiga i smještaja. Kamatne stope na ove kredite obično su niže od kamatnih stopa na osobne kredite, ali imajte na umu da je potrebno vratiti kredit nakon završetka školovanja.

Peti oblik kredita su kreditne kartice. Ove kartice omogućuju korisnicima da kupuju do određenog limita, a potom plaćaju dug početkom sljedećeg mjeseca. Kamatne stope na kreditne kartice su obično vrlo visoke, što znači da bi trebali biti pažljivi pri korištenju kreditne kartice i voditi brigu o tome da dug ne postane prevelik.

Uzimanje kredita može biti koristan alat za financiranje različitih potreba, ali je važno pronaći pravu vrstu kredita za svoje potrebe i biti svjestan uvjeta plaćanja i kamatnih stopa koje se primjenjuju.

Kako dobiti kredit s niskom kamatnom stopom

Kada se odlučite za uzimanje kredita, jedan od glavnih faktora koji će utjecati na vašu odluku je kamatna stopa. S obzirom na to da kamatne stope mogu značajno utjecati na ukupni iznos koji ćete vratiti, važno je znati kako izabrati kredit s niskom kamatnom stopom.

Prvi korak u pronalaženju kredita s niskom kamatnom stopom jest usporedba različitih ponuda. Mnoge banke i kreditne institucije nude kredite s različitim kamatnim stopama i uvjetima plaćanja, pa je važno provjeriti više opcija prije donošenja odluke.

Usporedba online kalkulatora može biti brz i jednostavan način za pronalazak kredita s niskom kamatnom stopom.

Drugi korak je rad na poboljšanju vašeg kreditnog rejtinga. Vaš kreditni rejting je važan faktor koji utječe na kamatne stope koje vam nude kreditne institucije. Ako imate visok kreditni rejting, banka će vam ponuditi nižu kamatnu stopu.

Stoga je važno redovito plaćati sve račune na vrijeme i izbjegavati kašnjenje s plaćanjem. Osiguravanje da vaš kreditni izvještaj bude točan i ažuriran također može pomoći u poboljšanju vašeg kreditnog rejtinga.

Treći korak je izbjegavanje dodatnih naknada i troškova. Neki krediti mogu imati skrivene naknade i troškove, poput naknade za obradu kredita ili naknade za kašnjenje s plaćanjem.

Stoga je važno pažljivo pročitati uvjete kredita prije nego što ga uzmete i pitati kreditnu instituciju o svim dodatnim troškovima koji se primjenjuju.

Četvrti korak je pregovaranje o kamatnoj stopi. Ako imate dobar kreditni rejting i dokaze o svojoj financijskoj sposobnosti za vraćanje kredita, možete pokušati pregovarati o nižoj kamatnoj stopi s kreditnom institucijom. Također, ako ste lojalni klijent određene banke, možete pitati o mogućnosti dobivanja niže kamatne stope.

Uzimanje kredita s niskom kamatnom stopom može uštedjeti znatne količine novca u dugoročnom planu. Stoga je važno provesti istraživanje, poboljšati svoj kreditni rejting, izbjegavati dodatne troškove i pregovarati o kamatnoj stopi.

Kako izbjeći dugove i neplaćanje kredita

Krediti mogu biti od velike pomoći u financiranju vaših potreba, ali je važno biti oprezan kako biste izbjegli dugove i neplaćanje kredita. U nastavku ćemo razmotriti nekoliko načina kako izbjeći probleme s otplatom kredita.

Prvi korak u izbjegavanju dugova jest pažljivo planiranje prije uzimanja kredita. Prije nego što se odlučite za uzimanje kredita, procijenite svoju financijsku situaciju i osigurajte da ćete moći redovito plaćati rate kredita.

Ako se odlučite za uzimanje kredita koji vam neće stvoriti dodatne financijske probleme, moći ćete se uspješno nositi s otplatom kredita.

Drugi korak je izbjegavanje kreditnih kartica. Kreditne kartice su često odgovorne za akumuliranje visokih dugova, jer kamatne stope na kreditne kartice mogu biti vrlo visoke. Ukoliko koristite kreditne kartice, najbolje bi bilo platiti iznos računa u cijelosti svaki mjesec kako bi se izbjeglo plaćanje kamata.

Treći korak je stvaranje hitne financijske rezerve.

Iznenadni troškovi mogu dovesti do nepredviđenih financijskih problema, pa je važno imati nešto novca sa strane kako bi se mogli nositi s iznenadnim troškovima. Ukoliko vam se dogodi takva situacija, nemojte uzimati nove kredite kako bi platili stare dugove. Umjesto toga, pokušajte pronaći druge načine za rješavanje problema, poput prodaje nepotrebnih stvari ili traženja dodatnog izvora prihoda.

Četvrti korak u izbjegavanju dugova i neplaćanja kredita je redovito praćenje stanja vašeg bankovnog računa i kreditnih kartica.

Nemojte ignorirati poruke banke ili kreditne institucije koje vas upozoravaju na neplaćene rate kredita, jer to može dovesti do kazni i dodatnih troškova. Ako niste u mogućnosti platiti rate kredita, obratite se kreditnoj instituciji kako biste dogovorili izmjene uvjeta plaćanja.

Uzimanje kredita može biti korisno, ali važno je biti oprezan kako se ne bi stvorili dugovi i neplaćanje kredita. Planiranje, izbjegavanje kreditnih kartica, stvaranje hitne financijske rezerve i praćenje stanja vašeg bankovnog računa mogu pomoći u izbjegavanju dugova i neplaćanja kredita.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.