FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online osobni krediti

Prednosti online osobnih kredita

Online osobni krediti su postali popularniji nego ikad prije. Danas, gotovo sve banke i financijske institucije nude online usluge za podizanje osobnih kredita. Zašto se sve više ljudi odlučuje za ovakav oblik financiranja?

Prije svega, online osobni krediti su praktični.

Sve što vam treba je internet konekcija i nekoliko minuta vremena. Ne morate odlaziti u banku, čekati u redu, niti se sastajati s bankovnim službenikom. Sve što trebate je otvoriti račun na internet stranici banke i popuniti online zahtjev za kredit. U slučaju da vam je potrebna dodatna pomoć, većina banaka ima korisničku podršku koja vam može pomoći putem telefona ili e-maila.

Druga prednost online osobnih kredita je brzina.

U većini slučajeva, možete očekivati da će vaš zahtjev za kredit biti odobren u roku od nekoliko sati. To znači da ne morate čekati danima ili čak tjednima da biste dobili novac kojim planirate financirati svoje planove.

Osobni krediti koji se mogu podići preko interneta također imaju fleksibilne uvjete. Možete birati između različitih vrsta kredita, kao što su krediti s fiksnom ili varijabilnom kamatom, ili krediti s različitim rokovima otplate.

Možete odabrati iznos kredita koji vam najviše odgovara, te rok otplate koji je najbolji za vaše potrebe.

Na kraju krajeva, krediti koje možete dobiti online su bezbedni i možete im verovati. Banke i financijske institucije koje nude online kredite imaju stroge sigurnosne protokole kako bi zaštitile vaše osobne podatke i financijske informacije. To znači da možete biti sigurni da su vaši podaci zaštićeni, te da će vaš novac biti sigurno isplaćen na vaš bankovni račun.

Ukratko, financiranje putem interneta za privatne svrhe pruža mnoge pogodnosti koje se ne mogu zanemariti. Oni su praktični, brzi, fleksibilni, sigurni i pouzdani. Ako vam treba novac za ostvarenje vaših planova, razmislite o online opcijama za dobivanje osobnog kredita koje su vrijedne pažnje.

Kako odabrati najbolji online osobni kredit?

Kada razmišljate o podizanju online osobnog kredita, važno je uzeti u obzir neke čimbenike kako biste odabrali najbolju opciju za vas.

Prvo i najvažnije, trebate odabrati banku ili financijsku instituciju koja vam nudi najbolje uvjete za kredit. To uključuje fiksnu ili varijabilnu kamatnu stopu, rok otplate, iznos kredita, te druge uvjete koji su vam važni.

Provjerite različite opcije koje vam nude različite banke, te usporedite njihove ponude kako biste odabrali najbolju za vas.

Sljedeće, provjerite uvjete za prijavu. Većina banaka i financijskih institucija ima osnovne uvjete koje morate ispuniti kako biste se kvalificirali za kredit. Na primjer, morate biti stalni stanovnik zemlje, imati dobru kreditnu povijest, biti zaposleni ili imati redovita primanja, te imati određenu dob.

Prije nego što se prijavite za kredit, provjerite jesu li vam uvjeti prihvatljivi i možete li ih zadovoljiti.

Također, provjerite troškove povezane s kreditom. To uključuje ne samo kamatnu stopu, već i naknade za obradu, provizije i druge troškove koji mogu biti povezani s kreditom.

Provjerite jesu li ti troškovi razumni, te jesu li u skladu s drugim opcijama koje ste razmatrali.

Kada odaberete najbolju opciju za vas, slijedi proces prijave. Većina banaka i financijskih institucija omogućuje vam da se prijavite putem interneta, popunjavanjem jednostavnog obrasca. Potrebno je priložiti neke dokumente, poput osobne iskaznice, potvrde o zaposlenju i drugih dokumenata koji će banki pomoći da procijeni vaše rizike i odobri vaš zahtjev za kredit.

Ukratko, kada odabirete online osobni kredit, važno je usporediti ponude različitih banaka, provjeriti uvjete prijave i troškove povezane s kreditom. Nakon što odaberete najbolju opciju za vas, prijavite se putem interneta i dostavite potrebne dokumente kako biste dobili kredit koji vam je potreban.

Kako se prijaviti za online osobni kredit?

Kada ste odabrali najbolju opciju za online osobni kredit i prijavili se putem interneta, sljedeći korak je čekati odobrenje vašeg zahtjeva za kredit.

Proces odobrenja kredita obično traje nekoliko sati do nekoliko dana, ovisno o tome koju banku ste odabrali i koliko je složen vaš zahtjev. Važno je zapamtiti da ne postoji jamstvo da će vam kredit biti odobren. Banke i financijske institucije pažljivo pregledavaju sve zahtjeve za kredit i provjeravaju vašu kreditnu povijest, financijsku situaciju i druge važne čimbenike kako bi procijenili vašu kreditnu sposobnost.

Ako vaš zahtjev za kredit bude odobren, sljedeći korak je potpisivanje ugovora o kreditu. Ovaj ugovor sadrži sve uvjete za kredit, uključujući kamatnu stopu, rok otplate i druge uvjete koje ste ranije prihvatili. Prije nego što potpišete ugovor, pažljivo pročitajte sve uvjete kako biste bili sigurni da razumijete svoje obveze i odgovornosti vezane uz kredit.

Nakon potpisivanja ugovora, novac će biti isplaćen na vaš bankovni račun, obično unutar nekoliko radnih dana.

Slijedi vaša odgovornost da otplatite kredit u skladu s uvjetima ugovora o kreditu. To uključuje redovito plaćanje obroka kredita, uključujući kamatu i glavnicu. Ako se ne pridržavate rokova otplate, možda ćete biti kažnjeni naknadama za kašnjenje, a vaša kreditna sposobnost može biti oštećena.

Kada otplatite svoj kredit u potpunosti, važno je provjeriti jesu li svi vaši osobni podaci i financijske informacije izbrisani s web stranica banke ili financijske institucije. To će spriječiti bilo kakve moguće prijevare i osigurati da vaši osobni podaci ostaju sigurni.

Ukratko, nakon što vam je odobren online osobni kredit, slijedi potpisivanje ugovora o kreditu, isplata novca i redovita otplata kredita u skladu s uvjetima ugovora. Budite odgovorni i pridržavajte se rokova otplate kako biste izbjegli nepotrebne troškove i zaštitili svoju kreditnu sposobnost.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.