FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez ovjere poslodavca

Što su krediti bez ovjere poslodavca i kako ih dobiti?

Krediti bez ovjere poslodavca su vrsta kredita koju možete dobiti bez potvrde o primanjima od vašeg poslodavca. Ova vrsta kredita postaje sve popularnija među ljudima koji žele izbjeći ovjeru kod poslodavca. Dobavljači kredita bez ovjere poslodavca neće vas pitati za ovjeru poslodavca, već će se oslanjati na vašu kreditnu sposobnost, a to znači da će provjeriti vašu kreditnu povijest i prijašnje financijske transakcije kako bi utvrdili vašu sposobnost za vraćanje kredita.

Postoje različite vrste kredita bez ovjere poslodavca, uključujući kratkoročne i dugoročne kredite.

Kratkoročni krediti obično su manji iznosi koje treba vratiti u kratkom vremenu, obično u roku od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci. Dugoročni krediti, s druge strane, obično su veći iznosi koje treba vratiti u dužem periodu, obično u roku od nekoliko godina.

Da biste dobili kredit bez ovjere poslodavca, trebat ćete pružiti dokaze o svojoj kreditnoj sposobnosti. To uključuje povijest kredita, prihode i bilance.

Ako imate lošu kreditnu povijest, možda ćete imati problema s dobivanjem kredita bez ovjere poslodavca, jer vam kreditni davatelj može smatrati rizičnim klijentom.

Prednost kredita bez ovjere poslodavca je u tome što vam neće trebati ovjera poslodavca, što vam može uštedjeti vrijeme i smanjiti stres. Također, mogu biti brži i jednostavniji za dobivanje nego tradicionalni krediti. Međutim, nedostatak je što su obično skuplji od tradicionalnih kredita s ovjerom poslodavca, što znači da ćete platiti više kamata za kredit.

Kako biste odabrali najbolji kredit bez ovjere poslodavca za sebe, trebali biste razmotriti različite opcije i usporediti kamatne stope.

Također, trebali biste razmotriti svoje financijske ciljeve i sposobnost plaćanja kredita. Važno je da vam kredit bude dostupan u razumnom roku i da možete lako izvršiti svoje mjesečne uplate. Prije nego što se odlučite za kredit bez ovjere poslodavca, uvijek se savjetujte s financijskim stručnjakom kako biste osigurali da je to pravi izbor za vas i vaše financijske potrebe.

Prednosti i nedostaci kredita bez ovjere poslodavca

Krediti bez ovjere poslodavca mogu biti izvrsna opcija za one koji žele dobiti kredit, ali ne žele se upuštati u postupak ovjere kod poslodavca. Međutim, postoje i prednosti i nedostaci ovih kredita.

Jedna od glavnih prednosti kredita bez ovjere poslodavca je u tome što su obično brži i jednostavniji za dobivanje.

To je zato što ne morate gubiti vrijeme na dobivanje dokumentacije od poslodavca koja potvrđuje vaš prihod. Osim toga, ovaj tip kredita može biti dostupan i onima koji ne rade ili onima koji rade na “crno”, što znači da je ova vrsta kredita obično dostupna svima, bez obzira na njihov status zaposlenosti.

Još jedna prednost kredita bez ovjere poslodavca je u tome što ne morate brinuti o tome da će vaš poslodavac saznati za vaš kredit, što može biti korisno ako želite zadržati svoje financije privatnim. Ovo može biti posebno korisno ako ste u situaciji u kojoj vaš poslodavac ne podržava ideju da uzimate kredit i može to negativno utjecati na vaš radni odnos.

Međutim, nedostaci kredita bez ovjere poslodavca mogu biti značajni.

Krediti bez ovjere poslodavca obično imaju više kamatne stope od tradicionalnih kredita, što znači da ćete na kraju platiti više novca. To se posebno odnosi na ljude s lošom kreditnom poviješću, koji su često ugroženiji i moraju platiti veće kamate.

Osim toga, zajmovi koji ne zahtijevaju ovjeru od poslodavca obično imaju kraći vremenski period otplate, te će stoga mjesečne rate biti veće.

To može biti veliko opterećenje za nekoga tko ima niske prihode ili ima druge financijske obveze.

Konačno, valja imati na umu da krediti koji ne zahtijevaju potvrdu poslodavca mogu biti opasni. Ovi krediti obično nisu podržani ovjerom poslodavca, što znači da su kreditni davatelji izloženi većem riziku od neplaćanja i stoga su obično manje pouzdani od tradicionalnih kreditnih davatelja. Stoga je važno pažljivo razmotriti svoje opcije i provjeriti kreditne davatelje prije nego što potpišete ugovor.

Na kraju krajeva, opcija koja nudi kredite bez potvrde od poslodavca može privući one koji žele brz i jednostavan kredit, no važno je imati na umu i mane koje takva opcija nosi. Važno je pažljivo razmotriti svoje financijske mogućnosti i potrebe prije nego što se odlučite za ovu vrstu kredita.

Kako odabrati najbolji kredit bez ovjere poslodavca za svoje potrebe?

Kada se odlučujete za kredit bez ovjere poslodavca, važno je razmotriti različite opcije i odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim financijskim potrebama.

Jedna od prvih stvari koje biste trebali učiniti je provjeriti svoju kreditnu povijest. To će vam dati uvid u vašu financijsku situaciju i pomoći vam da procijenite svoju sposobnost za vraćanje kredita. Ako imate lošu kreditnu povijest, možda ćete imati poteškoća u dobivanju kredita bez ovjere poslodavca.

U tom slučaju, možda biste trebali razmotriti mogućnost poboljšanja svoje kreditne sposobnosti prije nego što aplicirate za kredit.

S druge strane, ako imate dobru kreditnu povijest, možete se usredotočiti na traženje kreditnih davatelja koji nude konkurentne kamatne stope i uvjete otplate. Važno je napomenuti da ne treba gledati samo na kamatne stope, već i na druge uvjete kredita, kao što su naknade za obradu, rane kazne za isplatu ili druge skrivene troškove. Stoga je važno pažljivo pročitati ugovor o kreditu i razgovarati s predstavnicima kreditnog davatelja kako bi se osiguralo da razumijete sve uvjete prije nego što potpišete ugovor.

Drugi važan faktor pri odabiru kredita bez ovjere poslodavca je iznos kredita.

Važno je uzeti u obzir koliko novca vam je potrebno i koliko novca možete si priuštiti vraćati mjesečno. Ako vam je potreban kratkoročni kredit za manji iznos, kratkoročni krediti bez ovjere poslodavca mogu biti izvrsna opcija. Međutim, ako vam je potreban dugoročni kredit i veći iznos novca, možda biste trebali razmotriti tradicionalni kredit s ovjerom poslodavca.

Konačno, kada se odlučujete za kredit bez ovjere poslodavca, važno je pažljivo proučiti sve opcije i provjeriti kreditne davatelje.

Neke tvrtke mogu biti nepouzdane ili čak prikrivati ​​skrivene troškove koje niste uzeli u obzir. Stoga je važno napraviti istraživanje i provjeriti recenzije drugih korisnika prije nego što se odlučite za kredit. Ako ste nesigurni, razgovarajte s financijskim savjetnikom kako biste procijenili svoje opcije i osigurali da donosite najbolju odluku za svoje financijske potrebe.

U zaključku, krediti bez ovjere poslodavca mogu biti izvrsna opcija za one koji žele brzo i jednostavno dobiti kredit, ali važno je pažljivo razmotriti sve opcije i odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim financijskim potrebama.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.