FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za refinanciranje

Što je kredit za refinanciranje i kako funkcionira?

Kredit za refinanciranje je financijski proizvod koji omogućuje klijentima da zamijene postojeći kredit ili kredite drugim kreditom s boljim uvjetima ili nižom kamatnom stopom. Ova vrsta kredita može biti korisna za one koji imaju visoke kamatne stope na postojeće kredite ili dugove, jer refinanciranje može dovesti do uštede novca na kamatama i manjih mjesečnih rata.

Postupak refinanciranja uključuje uzimanje novog kredita i plaćanje postojećeg duga s novcem iz novog kredita.

Novi kredit može biti osobni kredit, hipotekarni kredit ili kredit za kreditnu karticu. Visina novog kredita ovisi o iznosu postojećeg duga, vrsti kredita i uvjetima kredita.

Kako bi se klijenti kvalificirali za refinanciranje, moraju imati dobar kreditni rejting i povoljnu financijsku situaciju. Kreditni rejting je važan jer će kreditodavci procijeniti rizik prije nego što odobre novi kredit.

Povoljna financijska situacija znači da klijenti imaju stabilan izvor prihoda koji im omogućuje redovitu otplatu kredita.

Kredit za refinanciranje može biti koristan za konsolidaciju dugova, što znači da se postojeći dugovi kombiniraju u jedan kredit s nižom kamatnom stopom. To može biti posebno korisno za one koji imaju više kredita ili kredita s visokim kamatnim stopama.

Važno je napomenuti da refinanciranje kredita može dovesti do dodatnih troškova poput naknade za prijevremenu otplatu i administrativnih troškova novog kredita. Stoga je važno pažljivo proučiti sve uvjete novog kredita i izračunati ukupni trošak refinanciranja prije nego što se donese konačna odluka.

Ukratko, postojećim klijentima se nudi mogućnost zamjene kredita s novim kreditom koji ima bolje uvjete ili kamatnu stopu. Međutim, važno je pažljivo proučiti sve uvjete novog kredita i izračunati ukupni trošak refinanciranja prije nego što se donese konačna odluka.

Kako odabrati najbolji kredit za refinanciranje?

Kada razmišljate o uzimanju kredita za refinanciranje, važno je pažljivo razmotriti različite opcije koje su vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolju moguću ponudu. Evo nekoliko koraka koje možete poduzeti kako biste odabrali najbolji kredit za refinanciranje.

1. Proučite uvjete postojećih kredita: Prije nego što krenete u potragu za novim kreditom, proučite uvjete postojećih kredita. Provjerite kamatne stope, mjesečne rate, rok otplate i uvjete otplata.

To će vam pomoći u usporedbi s ponudama novih kredita.

2. Usporedite kamatne stope: Kamatna stopa je jedan od najvažnijih faktora koji treba uzeti u obzir pri odabiru kredita za refinanciranje. Usporedite kamatne stope novog kredita s postojećim kreditima kako biste vidjeli hoćete li uštedjeti novac. Obratite pažnju na varijabilne i fiksne kamatne stope i saznajte koje su prednosti i nedostaci oba tipa kamatne stope.

3.

Razmislite o administrativnim troškovima: Uz kamatnu stopu, važno je razmotriti i administrativne troškove novog kredita. Provjerite postoje li naknade za prijevremenu otplatu, obradu kredita, osiguranje i druge troškove koji mogu biti povezani s novim kreditom.

4. Razgovarajte s više kreditnih institucija: Razgovarajte s nekoliko kreditnih institucija kako biste vidjeli koje ponude imaju za vas. Nemojte se zadovoljiti prvom ponudom koju dobijete, već usporedite ponude različitih kreditnih institucija kako biste pronašli najbolju ponudu.

5.

Proučite uvjete novog kredita: Prije nego što prihvatite novi kredit, pažljivo proučite sve uvjete kredita. Provjerite rok otplate, kamatnu stopu, mjesečne rate i druge uvjete otplata. Ako ima bilo čega što ne razumijete, pitajte kreditnu instituciju da vam objasni.

Ukratko, odabir najboljeg kredita za refinanciranje može biti dug i složen proces. Važno je proučiti uvjete postojećih kredita, usporediti kamatne stope, razmotriti administrativne troškove, razgovarati s više kreditnih institucija i pažljivo proučiti uvjete novog kredita prije nego što donesete konačnu odluku.

Kada je najbolje vrijeme za uzimanje kredita za refinanciranje?

Ovo pitanje može biti teško odgovoriti jer ovisi o vašoj financijskoj situaciji i uvjetima kredita. No, postoje neki uvjeti koji mogu ukazivati na to da bi refinanciranje moglo biti dobra opcija.

1. Kada se kamatne stope smanjuju: Ako primijetite da su kamatne stope pale, sada bi moglo biti dobro vrijeme za refinanciranje postojećeg kredita.

Uz nižu kamatnu stopu, možete uštedjeti novac na kamatama i smanjiti mjesečnu ratu.

2. Kada se povećavaju mjesečne rate: Ako se vaše mjesečne rate povećavaju i postaju nepodnošljive, to bi mogao biti signal da je vrijeme za refinanciranje kredita. Refinanciranje može dovesti do niže kamatne stope i manjih mjesečnih rata.

3.

Kada je vaš kreditni rejting poboljšan: Ako ste u međuvremenu poboljšali svoj kreditni rejting, to bi moglo značiti da možete kvalificirati za bolje uvjete kredita. Uz bolju kamatnu stopu, možete uštedjeti novac na kamatama i smanjiti mjesečnu ratu.

4. Kada želite konsolidirati dugove: Ako imate više dugova s visokim kamatnim stopama, refinanciranje kredita može biti dobar način za konsolidaciju dugova u jedan kredit s nižom kamatnom stopom.

To može dovesti do niže mjesečne rate i manjih troškova na kamatama.

5. Kada je tržište kredita konkurentno: Ako tržište kredita nudi konkurentne uvjete, to bi mogao biti dobar trenutak za refinanciranje kredita. Razmotrite opcije različitih kreditnih institucija kako biste pronašli najbolju ponudu za vas.

Ukratko, vrijeme za uzimanje kredita za refinanciranje ovisi o različitim faktorima, uključujući kamatne stope, mjesečne rate, kreditni rejting, dugove i uvjete kredita. Ako primijetite da se neki od ovih faktora mijenjaju u vašu korist, to bi mogao biti pravi trenutak za refinanciranje postojećeg kredita.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.