FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za zatvaranje minusa

Kredit za zatvaranje minusa – rješenje za dugove na računu

Kredit za zatvaranje minusa postaje sve popularniji izbor među ljudima koji pate od dugova na bankovnom računu. Što je zapravo kredit za zatvaranje minusa? Kao što mu ime sugerira, to je kredit koji se koristi za pokrivanje duga na bankovnom računu. Ako imate negativno stanje na svom bankovnom računu, dobra opcija koju biste trebali razmotriti je kredit koji će vam pomoći da ga pokrijete.

Kredit koji služi za isplatu duga djeluje na isti način kao i bilo koji drugi kredit, samo se novac koristi za podmirenje postojećeg duga. Ova vrsta kredita može vam pomoći da se riješite negativnog salda na računu i da izbjegnete dodatne kamate koje se obično obračunavaju na negativni saldo.

Dodatno, uzimanje kredita za namirenje duga na računu može vam pomoći da se vratite na pravi put sa svojim financijama, jer ćete redovito vraćati novac koji ste posudili.

No, prije donošenja odluke o zatvaranju minusa putem kredita, bitno je uzeti u obzir nekoliko faktora. Uvjeti pod kojima možete dobiti kredit za zatvaranje minusa ovise o vašoj kreditnoj sposobnosti, baš kao i kod ostalih vrsta kredita. Ako imate lošu kreditnu povijest ili imate veću količinu dugova, možda nećete biti odobreni za ovaj kredit.

Važno je imati na umu kamatne stope koje se primjenjuju na kredite namijenjene za pokrivanje negativnog stanja računa. Iako će ova vrsta kredita obično imati niže kamatne stope od one koje se primjenjuju na dugove na bankovnom računu, kamatne stope mogu varirati ovisno o kreditnoj sposobnosti i povijesti klijenta.

U konačnici, kredit za zatvaranje minusa može biti koristan alat za rješavanje dugova na bankovnom računu i korištenje ovog kredita može vam pomoći da se ponovno uspostavite na financijskom planu. Međutim, prije nego što se odlučite za kredit za zatvaranje minusa, važno je istražiti različite opcije i uvjete kreditiranja kako biste bili sigurni da je ovo najbolja opcija za vaše financijske potrebe.

Kako dobiti kredit za zatvaranje minusa i izbjeći visoke kamate

Kada se odlučite za kredit za zatvaranje minusa, važno je razmotriti vaše opcije i pronaći najbolju ponudu. Obično je najbolje tražiti kredit kod banke u kojoj imate račun, ali to nije uvijek najbolja opcija.

Prije nego što se odlučite za kredit za zatvaranje minusa, provjerite s različitim bankama i kreditnim institucijama kako biste vidjeli koje su opcije dostupne.

Najprije provjerite uvjete i kamatne stope kredita koje nude banke i kreditne institucije. Obično su niže kamatne stope za kredit koji se koristi za zatvaranje minusa u odnosu na kredite za kupnju automobila ili nekretnina, no one se mogu razlikovati od banke do banke ili kreditne institucije.

Također je važno provjeriti uvjete vraćanja kredita. Provjerite koliko dugo ćete morati vraćati kredit i koliko će vam se novca oduzimati svaki mjesec kako biste vratili kredit.

Ako financijski ne možete podnijeti otplatu kredita, tada će vam kreditni dug samo postati veći.

Uz to, provjerite uvjete odobravanja kredita za zatvaranje minusa. Većina banaka i kreditnih institucija zahtijevaju da imate stabilan izvor prihoda i dobru kreditnu povijest kako biste bili odobreni za kredit.

Ako nemate dobru kreditnu povijest ili nemate redoviti izvor prihoda, možda ćete imati problema s dobivanjem ovog kredita.

Kako biste izbjegli visoke kamate, možete razmotriti i mogućnost uzimanja kredita uz osiguranje. Ovo znači da ćete staviti nešto vrijedno, poput nekretnine ili automobila, kao osiguranje za kredit. U slučaju da ne možete platiti kredit, banka ili kreditna institucija može uzeti vaše osiguranje kako bi pokrila dug.

Moguće je iskoristiti kredit kao pomoć pri plaćanju duga na bankovnom računu, no nužno je pažljivo proučiti uvjete i odredbe vraćanja prije nego se donese konačna odluka. Provjerite različite opcije i usporedite ponude kako biste pronašli najbolju opciju koja odgovara vašoj financijskoj situaciji.

Kredit za zatvaranje minusa – korak prema financijskoj stabilnosti

Kredit za zatvaranje minusa može biti veliki korak prema financijskoj stabilnosti. Korištenje ovog kredita može vam pomoći da se riješite duga na bankovnom računu i postavite temelj za bolju financijsku budućnost. No, kredit za zatvaranje minusa ne bi trebao biti jedini korak koji poduzimate prema financijskoj stabilnosti.

Prvi korak prema financijskoj stabilnosti je stvaranje proračuna i planiranje vaših financija.

Morate znati koliko zarađujete svaki mjesec, koliko trošite i što možete učiniti kako biste smanjili troškove. Stvaranje financijskog plana je važno kako biste mogli prepoznati uštede i usmjeriti novac prema ciljevima.

Sljedeći korak ka financijskoj stabilnosti je smanjivanje dugova. Postoje i drugi načini kako riješiti minus na računu, a kredit za zatvaranje minusa je samo jedan od njih.

Možda možete pokušati pregovarati s vašom bankom kako biste smanjili kamate na postojeće dugove ili pronaći drugog kreditora koji ima niže kamatne stope. Također, važno je izbjegavati nove dugove i prebacivanje dugova s jednog mjesta na drugo.

Kada ste uspješno smanjili dugove, idući korak je stvaranje financijske sigurnosti. To možete postići kroz stvaranje fondova za hitne slučajeve, štednje za mirovinu, i ulaganje u dugoročne financijske ciljeve.

Važno je imati na umu da financijska stabilnost nije samo o tome koliko novca zarađujete, već i o tome kako ga trošite. Potrebno je naučiti upravljati novcem i stvoriti zdrave financijske navike.

U konačnici, dodatno financijsko sredstvo može biti korisno za rješavanje dugova na bankovnom računu, no važno je istaknuti da je njegova učinkovitost ovisna o korištenju ostalih mjera za postizanje stabilnosti u financijskom smislu. Morate planirati svoje financije, smanjiti dugove, i uspostaviti financijsku sigurnost kako biste se oslobodili dugova i stvorili sigurniju financijsku budućnost za sebe i svoju obitelj.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.