FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank radno vrijeme

Vraćanje dugova – Ferratum bank radno vrijeme

Najčešće brze posudbe se uzimaju za vraćanje dugova, a privlačno je upravo to što je isplata online kredita odmah. Istina je da formalno zahtjeve za brzi kredit možete predati bilo kada unutar 24 sata, ali ako želite brzu isplatu ipak vodite računa da postoji i realno radno vrijeme vezano uz brzu isplatu i možete ga provjeriti na Ferratum bank radno vrijeme. Ako ste pod pritiskom da svoje dugove morate danas vratiti, onda zahtjev za brzi zajam predajte u vremenu od 9 – 14 sati, jer je u tom vremenu isplata odmah zagarantirana. Zahtjevi zaprimljeni kasnije od navedenog vremena bit će isplaćeni drugi dan, jer Ferratum bank radno vrijeme i transfer novca su vezani za transfer novca drugih banaka.

Koliko posudite, toliko vraćate – Ferratum bank radno vrijeme

Da, postoje i besplatni online krediti i to samo na rok od tri mjeseca. Ako vam se žuri uhvatiti ovaj najpovoljniji kratkoročni zajam u svijetu kredita, jer se bojite da neće dugo biti u ponudi, onda provjerite Ferratum bank radno vrijeme i krenite odmah u brzu proceduru dobivanja ovog privilegiranog kredita. Za samo 15 minuta, u samo par koraka novac će biti na vašem računu, ako ste u okviru radnog vremena predali zahtjev. Ni prijatelj vam tako brzo ne bi posudio novac, a Ferratum bank radno vrijeme tako pomaže onima koji se ni ne usude upustiti u neke skupe kredite. Dakle, nemojte gubiti vrijeme i tražiti neke druge opcije, krenite odmah, jer ovo je jedini beskamatni zajam na kreditnom tržištu.

Isplata odmah – Ferratum bank radno vrijeme

Ako želite isplatu online kredita odmah, vodite računa o vremenu predaje zahtjeva za kredit. Imajte na umu da je Ferratum bank radno vrijeme obrade prijava za kredit: ponedjeljak – petak: 07:00 do 19:00h; subota: 09:00 do 14:00h. No, ako želite isplatu odmah, predajte zahtjev za kredit u vremenu do 14 sati u danu bez obzira koji je dan, jer većina banaka za transfer novca radi najkasnije do 15 sati. Istina,  Ferratum bank radno vrijeme je prilagođeno vašim potrebama, ali bankarsko pravilo prijenosa bilo koje novčane transakcije pokrenute nakon 14 sati na slijedeći radni dan poznaju svi koji se služe Internet bankarstvom. Istina je da će zahtjev za kredit predan i iza 14 sati biti obrađen, ali, ako želite isplatu odmah, predajte zahtjev do 14 sati, bez obzira na  Ferratum bank radno vrijeme-

Jesenski troškovi – Ferratum bank radno vrijeme

Jesen je godišnje doba koje nas nakon lepršavog, lakokrilog ljeta naglo uozbilji, jer je to vrijeme naglog skoka životnih troškova. Djeca, škola, odjeća, školske potrebe, zimnica, grijanje, potkraj jeseni zimske gume za vaš automobil i tako se nađete u situaciji da svojim redovnim primanjima ne možete pokriti sve i da trebate malu pomoć, shvatite da je vrijeme za Ferratum bank radno vrijeme. Malen savjet, zbrojite sve potrebe i novčane iznose prije nego zatražite kredit. Radije zatražite malo više, nego premalo, jer iako vam je Ferratum bank radno vrijeme dostupan cijelo vrijeme, novi kredit možete zatražiti tek kad otplatite stari. Mudro je napraviti temeljitu procjenu na vrijeme.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.