FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum postojeći korisnici

Vodič za korisnike – Ferratum postojeći korisnici

Najvažnija stvar kod internetskih kredita je snalaženje na službenim web stranicama. Do svih potrebnih informacija najbrže dolaze Ferratum postojeći korisnici, jer oni znaju koristiti i vodič za korisnike i korisničku podršku i lako otkrivaju povoljne akcije i povremene pogodnosti za sve korisnike. Vodič za korisnike je važan navigator i za nove i za postojeće korisnike i svi bi se njime trebali koristiti. Sve novosti u kreditiranju Ferratum postojeći korisnici, ali novi korisnici će naći prvo u vodiču za korisnike. Najvažnije je biti dobro i pravovremeno biti informiran. Zato se vodič za korisnike na Ferratum postojeći korisnici redovito ažurira, nadopunjava i osvježava.

Korisnička podrška – Ferratum postojeći korisnici

U početničkom snalaženju, ali kod ostalih korisnika korisnička podrška priskače u pomoć kada god zapnete. Ne trebate se ustručavati zatražiti pomoć čak ni ako ste Ferratum postojeći korisnici, vi ih ne smetate, oni su tu zbog vas. Kaže se: „Tko pita ne skita“, može se dodati i to da tko pita izbjegava mnoge pogreške. Ako mislite da sve znate jer spadate u kategoriju Ferratum postojeći korisnici, kada zapnete, ipak se obratite korisničkoj službi. Korisnička služba je vaš servis za brzu pomoć kadgod vam to zatreba. Pa što ako ste Ferratum postojeći korisnici, uvijek se mogu pojaviti nove tehnikalije s kojima se ne snalazite. Ne mučite se, pitajte, zato korisnička podrška postoji.

Pogodnosti u kreditiranju – Ferratum postojeći korisnici

U samom kreditnom procesu i ponudi se uvijek mogu pojaviti novi momenti, nove akcije i pogodnosti. Budite u tijeku, nikada nemojte brzopleto zaključiti kako sve već znate samo zato što spadate u kategoriju Ferratum postojeći korisnici. Pratite novosti, informirajte se, nemojte da vam promakne nešto važno, jer zadovoljan korisnik je dobro informirani korisnik i savršeno uslužen korisnik. Svi Ferratum postojeći korisnici su i sami često u situaciji da pomognu nekom svom znancu ili prijatelju i poželjno je da im daju ispravnu informaciju. Pratite novosti i povremene ili privremene pogodnosti zbog sebe, ali i zbog svih onih kojima daju informacije o kreditima. Budite zadovoljni Ferratum postojeći korisnici i ambasadori dobrog poslovanja.

Kupnja jamstva – Ferratum postojeći korisnici

Posuđivanje novca je uvijek povezano uz jamce, osiguranja, zaloge, garancije, tako je u cijelom svijetu i to svi znaju. To znaju i Ferratum postojeći korisnici, ali to ne znači da ne trebaju dobro proučiti opciju kupnje jamstva kod uzimanja kredita. Naime krediti bez jamaca, javnih bilježnika, ovjera poslodavca, ne znače i krediti bez jamstva. No svi Ferratum postojeći korisnici znaju za mogućnost kupnje jamstva koja je najčešći oblik osiguranja online kredita. Na kupnju jamstva naročito obratite pažnju ako se spremate ranije, prije isteka roka otplatiti svoj kredit. Uglavnom Ferratum postojeći korisnici znaju da su zajmodavac i prodavatelj jamstva dva odvojena pravna subjekta, a iskustvo govori da je najbolje otplatiti kredit u roku, pa nema nesporazuma.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.