FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka poslovnice

Digitalna banka – Ferratum banka poslovnice

Svijet se ubrzano digitalizira i mijenja živote u svim sektorima. Posve je prirodno da se slijedom umrežavanja svijeta i kreditni sektor odlučio za digitalno bankarenje, a Ferratum banka poslovnice je među prvima postala vaša digitalna banka. Internetski krediti su sve privlačniji korisnicima zbog jednostavnosti i brzine kreditiranja. Svi krediti i zajmovi koje nudi Ferratum banka poslovnice odvijaju se online putem prema svim zakonima i kreditnim pravilima. Online krediti nisu opterećeni papirologijom, žigovima, potpisima i po vrlo jednostavnoj kreditnoj proceduri, brzo se odobravaju i odmah isplaćuju na vaš bankovni račun. Neka Ferratum banka poslovnice bude vaša digitalna banka.

Online krediti – Ferratum banka poslovnice

Kredite i pozajmice preko interneta svi nazivaju online kreditima, zato što se cijela procedura od zahtjeva za kredit, preko odobrenja kredita do isplate odvija online putem. Online krediti koje nudi Ferratum banka poslovnice su brzi, sigurni, jednostavni i čisti. Ako za 15 minuta možete dobiti i odmah realizirati kredit, naravno da nećete gubiti vrijeme i živce obilazeći banke, šaltere, javne bilježnike i bezuspješno tražiti jamce. Sjest ćete za svoje kućno računalo i na  Ferratum banka poslovnice u svega par klikova, ležerno i bez frustracija, uz jutarnju proći cijelu kreditnu proceduru. Isplata odobrenog kredita je odmah, provjerite svoj bankovni račun i možete odmah raspolagati dobivenom novcu prema svom planu.

Pametne i brze pozajmice – Ferratum banka poslovnice

Nove tehnologije ljudi često nazivaju i pametnim tehnologijama, brze kredite, zajmove i pozajmice prema tome također nazivaju pametnim pozajmicama. I jest pametno dobiti pozajmcu odmah, kada vam je potrebna i pri tome ušparati vrijeme vrijeme i živce, a Ferratum banka poslovnice posluju jedino na taj, pametni način. Budite pametni, uhvatite korak s vremenom u kojem živite i koristite sve blagodeti novih tehnologija. Na Ferratum banka poslovnice isplata zatražene pozajmice je odmah, brže ne može. Brze pozajmice možete zatražiti čak i SMS porukom sa svog pametnog telefona. Kada ste u financijskoj krizi, Ferratum banka poslovnice nudi brzo i pametno rješenje.

Beskamatni online zajam – Ferratum banka poslovnice

Vaša digitalna banka ima akciju za sve svoje nove korisnike, beskamatni zajam. Vrlo je razborito iskoristiti takvu priliku na Ferratum banka poslovnice, jer je to jedinstvena ponuda beskamatnog zajma na cijelom kreditnom tržištu. Mogućnost da posudite tri tisuće i vratite koliko ste posudili i ni lipu više ne nudi nitko drugi. Samo kod Ferratum banka poslovnice možete dobiti zajam sa nula troškova. To je najpovoljniji zajam u svemiru, to je velika prijateljska gesta dobrodošlice svim novim korisnicima. Kada birate online zajmove, birajte Ferratum banka poslovnice, jer je to prava adresa kada ste u financijskoj krizi.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.