FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum dokumentacija

Ferratum grupa jedna je od najjačih bankovnih grupa na ovim prostorima, a svojim radom i modelom poslovanja uspjeli su se nametnuti kao konkurentna banka na financijskom tržištu. Sa svojom bogatom ponudom kredita, prilikama za štednju i online uslugom, Ferratum se domogao statusa jake banke. Ferratum dokumentacija koja je obavezna pri procesu podizanja kredita reducirana je na osnovni minimum kako bi se fluktuacija poslovanja maksimalno ubrzala. Ferratum dokumentacija sastoji se od osnovnih dokumenata kao općih uvjeta i naknadama da banku. Ipak, kod Ferratum online kredita i naknada nema u određenim ponudama stoga je Ferratum savršena opcija za one kojima se ne čita mnogobrojna dokumentacija pri podizanju kredita.

Ferratum dokumentacija – kraj uobičajene procedure?

Kod podizanja kredita mnogi su smoreni dugačkim procedurama koje traže od klijenata snalaženje u financijskim pojmovima i poznavanje strukture. Ferratum dokumentacija izgleda drukčije kad su u pitanju online krediti pošto je proces reduciran u najbitnije stvari. Ako se odlučite za online kredit, Ferratum dokumentacija bit će kratka i jasna, a Vi ćete svoj novac dobiti brzo. Ferratum garantira kredite online koji se isplaćuju unutar jednog dana. Već danas se odlučite za kredit bez pretjerane procedure i nabavite novac koji Vam treba. Ferratum dokumentacija neće Vam ubiti volju i motivaciju.

Ferratum dokumentacija – online krediti budućnost kreditnog poslovanja

Ako je Ferratum dokumentacija tako jednostavna, onda su online krediti dobili još jedan razlog da preuzmu generalno kreditno poslovanje. Digitalizacija sustava u svakoj branši omogućila je pojednostavljenje u procesu nabave, osobito u kreditnom poslovanju. Online krediti najveći su vjetar u leđa dobili tokom 2020. godine. Iako su postojali i ranije, društvene okolnosti u tijeku pandemije koronavirusa značajno su ubrzale proces digitalizacije u sferi kreditnog poslovanja. Uključite se i Vi u proces koji mijenja standarde poslovanja u današnjem dobu. Ferratum dokumentacija u online kreditima mijenja se kako se mijenja i cjelokupni sustav i poslovanje.

Ferratum dokumentacija – odaberite pionira mobilnog kreditiranja

Kad je u pitanju odabir banke kao Vašeg financijskog partnera, odabirom Ferratuma dajete svoje povjerenje kompaniji koja najviše ulaže u tehnološke inovacije kreditnog sustava i najbolje se sprema za digitalno doba bankarenja. Dok ostale banke ulaze u korak polako s Ferratumom, Ferratum ipak ima najveću povijest u online kreditiranju i digitalnom bankarstvu pa svi fanovi takvog modela poslovanja neće pogriješiti s ovom bankom. Ferratum dokumentacija koja dolazi s tim odabirom jednostavna je i reducirana kako bi se klijenti manje bavili ispitivanjem procedure, a brže dobili novac koji im je potreban. Odabire najbolje i uživajte u kreditima kako je i zamišljeno.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.