FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum kontakt broj

Ferratumova korespondencija s građanstvom veliki je dio poslovanja ove banke. Ferratum glasi kao banka koja ažurno posluje i daje dobre ponude kredita. Kreditno poslovanje u Ferratumu postalo je sinonim jednostavnosti i brzine, a takva je i korespondencija s klijentima. Ferratum kontakt broj dat će Vam informacije o svemu što Vas zanima – od generalnih informacija, onih koji se tiču raznoraznih sitnih upita, preko pitanja u vezi kredita i kreditnog poslovanja, sve do pitanja koja djelomice samo tangiraju opseg posla Ferratuma. U Ferratumu ste dobrodošli sa bilokakvim upitima, stoga iskoristite to. Ferratum kontakt broj potražite na službenim stranicama Ferratuma.

Ferratum kontakt broj omogućit će Vam brze kredite!

Upoznati se s poslovanje Ferratuma obično započinje prvom korespondencijom sa službenikom banke. Kako je prvi dojam najvažniji, tako je Ferratum stavio poseban naglasak na kodeks ponašanja svojih službenika. Ferratum kontakt broj dat će Vam sve informacije o kreditima i trenutnim ponudama stoga biste mogli umjesto traženja po internetu direktno se obratiti Ferratumu. Kako se radi o ažurnoj i respektabilnoj kući, Vaši upiti ne moraju biti popraćeni sumnjom da će Vam netko nešto reći samo kako bi Vam prodao kredit. Obratite se Ferratumu s povjerenjem.

Ferratum kontakt broj demistificirat će Vaše nejasnoće!

Kako je Ferratum respektabilna kreditna kuća koja na prvo mjesto stavlja informiranost svojih klijenata, tako ćete dobiti najbolji odgovor na svako Vaše pitanje. Ferratum kontakt broj koji pronađete online omogućit će Vam razgovor s osobom koja je upoznata s financijskim problemima koje muče većinu naših sugrađana. Obratite se s povjerenjem i okušajte se u Ferratumu. Svaki razgovor u Ferratumu jamči Vam privatnost, a Vaši podatci neće se koristiti u druge svrhe. Ferratum vodi veliku brigu oko privatnosti svojih klijenata, novih i postojećih. Ukoliko niste član Ferratuma, i dalje garantiramo da su Vaši podatci koje spomenete u prvom razgovoru sigurni u Ferratumu.

Ferratum kontakt broj olakšat će Vam podizanje kredita!

Procedura podizanja kredita lakša je kad ste informirani. Obavite svoje informiranje uz Ferratum kontakt broj i ne brinite o potencijalnim krivim informacijama koje ste pročitali. Provjerite sve u Ferratumu. Ferratum će Vam demistificirati sve nejasnoće i moći ćete čiste glave ući u proceduru. Zanimaju Vas krediti u zadanom razdoblju? Nema problema. Zanimaju Vas investicije? Slobodno se javite. Ukoliko imate upit o gotovinskom kreditu kojeg priželjkujete, javite se i vezano za to. Nema krivih upita u Ferratumu. Ferratum vodi dobru brigu o svojim klijentima pa zašto ne biste i Vi postali dio Ferratumove obitelji?

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.