FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum prijevremena otplata

Ferratum grupa kao vodeća bankarska grupa na ovim prostorima postavila se kao pionir u digitalnom sustavu kreditiranja i mobilnom vođenju financijskih procesa. Otplata kredita u Ferratumu vrši se po klasičnom modelu povratka novca s kamatama tokom određenog vremenskog razdoblja. Prijevremene otplate sačuvat će dio Vašeg novca, a tko god se nađe u situaciji da može prijevremeno otplatiti kredit, to bi trebao i učiniti. Zahtjev za prijevremenom otplatom u Ferratumu se može podnijeti u bilo koje doba otplate trenutnog kredita. Ferratumova politika po pitanju ovoga ne razlikuje se mnogo od ostalih banaka. Ipak, efikasnost Ferratuma pokazat će Vam da takvi postupci ne moraju trajati dugo i uz brdo papirologije.

Ferratum prijevremena otplata – otplatite kredit ako možete

Ferratumovi krediti vrlo su povoljni i dostupni, a ljudi koji uzimaju kredit s rokom otplate na duže vrijeme u nekom trenu se mogu naći u pogodnoj situaciji da odjednom otplate ostatak kredita. Takav model ne ide na korist bankama, no zakonski su obvezne ispoštovati želju klijenta. Naknada koju bi neka banka tražila za zahtjev za prijevremenom otplatom kredita ne postoji, stoga banka koja Vas to traži u tom slučaju krši zakon. HNB se kod takvih malverzacija oglašuje i staje na stranu klijenata. Ukoliko ste u mogućnosti otplatiti kredit ranije, to možete učiniti. Ferratum prijevremena otplata omogućit će Vam da nastavite sa svojim životom bez kreditnog zaduženja.

Ferratum prijevremena otplata – online krediti

Online krediti Ferratuma operiraju malo drugačije baš zbog toga što glase kao krediti bez dodatnih provizija i naknada. Ferratumovi online krediti mogu Vas doći čak i bez kamata stoga ukoliko Vam je potreban brzi online kredit kojeg ćete otplatiti unutar mjesec dana, Ferratum ne traži čak ni kamatu! Ferratum prijevremena otplata vrijedi za velike i dugotrajne kredite, za ovakve male nećete ni imati vremena kako bi Vam se isplatila Ferratum prijevremena otplata.

Ferratum prijevremena otplata – riješite se obveze

Kad su u pitanju prijevremene otplate, one omogućuju klijentima da skinu s rasporeda jednu odgovornost i olakšaju si financijski ritam. Ferratum prijevremena otplata omogućit će Vam da se posvetite drugim stvarima, a svoju odgovornost po pitanju kredita završite. Ferratum nudi brze postupke za otplaćivanje kredita, a za razliku od ostalih banaka, u Ferratumu ćete brzo biti gotovi čak i kad trebate zatvoriti kredit. Ferratum prijevremena otplata dobro će doći svakome zaduženom, a danas to možete obaviti brzo i efikasno. Zaboravite na hrpu papira i postupaka koji će Vam oduzeti svo slobodno vrijeme samo kako biste otplatili svoju obvezu. Ferratum prijevremena otplata kredita je brza i efikasna, stoga što čekate?

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.