FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum prolongat

Prolongat kredita naročito dobro dođe kod situacija u kojima nismo u stanju otplatiti rate kredita i postaje nam nemoguće. S razvojem bankovnog poslovanja danas u svakoj situaciji ipak niste do kraja stisnuti u kut. Ferratum prolongat omogućit će Vam rekonstrukciju modela otplate kredita te ćete moći uskladiti svoje obveze prema banci u skladu sa svojim mogućnostima. Ferratum prolongat oblik je usluge koji je dizajniran baš za ljude koji se nađu u novoj financijskoj situaciji stoga nisu u mogućnosti isti kredit otplaćivati kao i do sada.

Ferratum prolongat – niste ostavljeni na cjedilu

Uz Ferratum prolongat svaki kredit i dalje je otplatljiv! Stambeni krediti koji nas vežu za desetljeća i konstantno su nam na pameti ponekad mogu biti previše. Nemamo istu financijsku situaciju, odnosno ne možemo garantirati istu vlastitu financijsku situaciju u svako doba otplate dugog kredita stoga su prolongati sasvim logični dijelovi bankovnih usluga. Uz Ferratum prolongat niste ostavljeni na cjedilu pa čak i situacijama kada shvatite da niste u mogućnosti otplaćivati svoj dugi kredit po istom modelu kao i godinama do sada, imate dobru alternativu. Uz prolongat dekonstruirate svoj plan otplate kredita u dogovoru s bankom i modificirate otplatu po održivim standardima.

Ferratum prolongat – stambeni krediti su obveza

Stambeni krediti najćešće su ti krediti gdje se zahtjeva prolongat. Razlog tomu je što su stambeni krediti dugoročna obveza od 10, 15 ili 30 godina u kojoj je teško da ćemo u svakom periodu otplate imati iste mogućnosti. Kad nas život pritisne, a banka i dalje očekuje svoju ratu kredita, Ferratum prolongat omogućuje Vam da ipak održite redovitu isplatu banci i nastavite otplaćivati kredit kako ste i naumili. Ferratum prolongat nije priznavanje poraza već samo modifikacija otplate kredita kako biste i dalje mogli normalno funkcionirati u skladu sa svojim financijskim mogućnostima. Ne bojte se zatražiti prologat već olakšajte sebi život uz obveze prema banci.

Ferratum prolongat – razlozi za prolongat mogu biti svakakvi

Razlozi za zahtjevom za prolongat mogu varirati, ali uglavnom imaju zajednički nazivnik koji govori da nemate te novce da biste otplatili rate kredita i normalno živjeli. Gubitak posla ili preseljenje negdje drugdje može označavati drugačiju financijsku sliku u Vašem životu, a kredit na kojeg ste se obvezali na 30 godina mora se ukomponirati u Vaš novi slučaj. Kakvi god razlozi bili u pitanju, uz Ferratum prolongat nećete se morati bojati da nećete moći otplatiti kredit. Naročito u novonastaloj situaciji s koronavirusom, mnogi građani zatražili su prolongat kako bi uskladili svoje bankovne obveze s novim standardima ekonomije u svijetu pandemije.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.