FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum osiguranje

Podizanje kredita nikad nije jednostavno. Obveze prema banci traju više godina, ponekad i desetljećima, a mi nemamo garanciju da ćemo biti u istoj sposobnosti za vrijeme trajanja otplate kredita. Ferratum osiguranje odražava se u pogledu jamca kad su u pitanju veliki krediti. Banke traže jamca kako bi dobile dodatnu garanciju za povrat posuđenog jamca, a osiguranje u tom pogledu smatra se dostatno. Ferratum je kao vrlo transparentna i pouzdana banka takva mogla postati samo pažljivim poslovanjem stoga nije ni čudo da sve ozbiljne banke ne idu u rizik bez nekakvog dodatnog osiguranja. Ferratum osiguranje normalan je dio procesa kreditnog poslovanja.

Ferratum osiguranje – osiguranje u svakom pogledu

Osiguranje banke da svoj novac dobije natrag savršeno je normalno u svijetu financija. Ferratum osiguranje očekuje u obliku jamca za velike kredite, no kad su u pitanju oni drugi, puno češći krediti, Ferratum zaobilazi princip jamca kako bi brzo mogao klijentima dati kredit. Kreditno poslovanje u Ferratumu osigurano je brzim pristupom kreditima online preko kojih građani mogu lako, ali još bitnije – brzo doći do željenog novca. Ferratum osiguranje u tom pogledu vidi u obliku masovnog kratkoročnog zaduživanja klijentele. Online krediti dostupni su bez jamaca i bez kamata, a pošto su u pitanju manji iznosi, banka manje riskira.

Ferratum osiguranje – bez jamaca u online kreditiranju

Ferratum osiguranje u pogledu jamstva nije jedna od točki kod zaduživanja u online kreditima Ferratuma. Ferratum svojim klijentima nudi najpogodnije kredite bez bankovnih naknada i ostalih vrsta provizija. Osim toga, nedostatak jamca nije veliki problem jer su u pitanju manji iznosi, a generalno je to marketinški trik da se privuče što više ljudi da iskuse pogodnosti online kreditiranja. Kad je u pitanju online kreditiranje, brz proces podizanja kredita omogućuje građanima da doslovno unutar jednog dana predaju zahtjev za online kredit i vide taj novac na svom računu. Kad je Ferratum osiguranje u pitanju, ovakvo poslovanje ostavlja puno mjesta za napredak firme pogotovo u uvjetima svjetske pandemije.

Ferratum osiguranje – bez kamata u online kreditiranju

Osiguranje u obliku jamca nedostaje kod online kredita. Ono što također nedostaje jesu kamate. Da! Ferratum osiguranje da nastavi što šire poslovanje navelo je Ferratum da daje online kredite bez kamata. Dakle koliko novaca uzmete, toliko vratite. U principu se pokušava standardizirati online kreditni sustav i tu je Ferratum pionir među ostalim bankama. Ferratumov stav oko online kredita i ulaganja u digitalizaciju sustava ostvarili su da Ferratum bude najposjećeniji financijski davatelj usluga u jeku pandemije koronavirusa. Takvo poslovanje možda će zauvijek promijeniti način na koji gledamo podizanje kredita, a i sustav općenito.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.