FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zašto mi je potrebno osiguranje pri uzimanju kredita?

Što se podrazumijeva pod osiguranje kredita?

Prema bankarskim definicijama, osiguranje kredita uključuje osiguranje od rizika ili mogućeg nastanka rizika. Riječ je o osiguranju koje se odnosi na vračanje kredita bez obzira na to da li je klijent sposoban za to ili ne. Navedena vrsta osiguranja se može dobiti i odrediti prema kreditnoj sposobnosti određenog dužnika. Što se sve nabraja u ovu vrstu osiguranja? Klijentovo zalaganje pokretnih stvari, odabrane nekretnine ili nekretnina, prava kao i potraživanja, rezervni fondovi u banci. Važno je naglasiti kako je navedeni oblik osiguranja neobvezan u Hrvatskoj, iako će ga mnoge banke preporučiti svojim klijentima

Navedena tema nije nešto o čemu se mnogo priča, i često možemo vidjeti zbunjene klijente koji se prvi puta susreću s takvom vrstom osiguranja. Ako imate u planu podići određeni kredit (osobito stambeni), važno je da se detaljno informirate o svim prednostima koje taj kredit može omogućiti. Savjete oko osiguranja kredita možete zatražiti i kod financijskih stručnjaka ili bankara. Da li je potrebno osigurati svoji kredit? Iako je odluka na vama, financijski stručnjaci smatraju kako je riječ o dobroj odluci koja vas može spasiti mnogih neugodnosti u budućnosti. Ukoliko vam se sve navedeno čini komplicirano i želite uzeti kredit za pokrivanje nekih osnovnih troškova, tada preporučujemo da istražite brzi kredit.

Uzeti osiguranje kredita ili ne?

Što vam realno može donijeti osiguranje vašeg kredita? Ono donosi zaštitu od raznih rizika, pod kojim se najviše ističe rizik za nemogućnost otplate podignutog kredita. Zašto bi trebali razmotriti ovu opciju osiguranja? Osiguranje kredita vam donosi sljedeće: Sigurnost u otplati – Pruža financijsku zaštitu i sigurnost prilikom vračanja kredita banci. Povoljni uvjeti kreditiranja – Ovakva osiguranja nude višu razinu zaštite i donose povoljnije premije. Veće pokriće – Širina pokrića osiguranja je raznovrsna, i ono uvijek ovisi o odabranom kreditu i roku otplate koji je klijent odabrao.

Važno je naglasiti da će se ponuda ovakvog osiguranja razlikovati od banke do banke. Gdje se sve može primijeniti ovakva vrsta osiguranja? Primjenjuju se na: Stambene i potrošačke kredite, nenamjenske kredite, gotovinske kredite, i na ostale ponude banaka poput zajmova ili pozajmica. Da li su navedena osiguranja na kredite specifična samo za banku? Da. Ostale financijske institucije poput kreditnih agencija ne nude osiguranja, osobito ne kod manjih i bržih kredita, zajmova ili pozajmica.

Osiguranje kredita štiti vas i vaše bližnje

Svjesni smo da podizanje kredita svakako pripada u teže životne odluke. Iako kredit dobivamo na temelju sadašnje kreditne sposobnosti, moramo imati na umu da se ona s vremenom može promijeniti. Što ako vam se u međuvremenu smanji plaća ili ostanete bez stalnih primanja? Upravo u tim scenarijima vam osiguranje kredita može biti od pomoći. Navedeno osiguranje će vam pružiti dozu sigurnosti, i nikada se nećete morati brinuti da će vaša otplata pasti na leđa vaših najmilijih. Iako je neobavezno, dobro je razmisliti o njemu.

Da li se ovakva osiguranja mogu prilagoditi svakoj osobi? Naravno. Bankar vam je dužan na upit pokazati sve mogućnosti osiguranja, i pomoći vam odabrati ono koje vam najbolje odgovara. Ovisno o kreditu, osiguranja se mogu razlikovati po premijama, trajanjima, prednostima, veličinama paketa i karakteristikama. Ako vam navedeno zvuči privlačno i planirate podići kredit, tada vam preporučujemo da istražite više ponuda u više različitih banaka. Što ako već imate kredit i naknadno bi ga osigurali? Postoji mogućnost. U ovom slučaju, važno je osobno otići u banku i zatražiti promjenu vezanu za kredit.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.