FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum odjel naplate

Da li kasnite s plaćanjem kreditnih obaveza? Što je to što bi trebalo znati pre nego vas kontaktira financijska institucija? Možda ne znate što učiniti ako nemate dovoljno novca za plaćanje duga po kreditu i koja rješenja može ponuditi Ferratum odjel naplate? Svako se može suočiti s problemima na financijskom planu koji mogu spriječiti ispunjenje obaveza plaćanja kredita. Pre nego što se razmotre različite mogućnosti koje će pomoći prilikom rješavanja ovog problema, prvi korak koji treba poduzeti je uspostaviti kontakt na Ferratum odjel naplate.

Ferratum odjel naplate – Kakvo opcije su dostupne u slučaju kašnjenja s plaćanjem kredita?

Online bankarstvo omogućava pristup gotovini s bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme čineći da financijski život korisnika bude znatno ugodniji. Ali zbog nedavnih globalnih zbivanja zbog korona virusa, upravljanje novcem postalo je znatno teže, posebno kada su u pitanju plaćanja i otplata kredita. No, kako većina financijskih kompanija ima odjel naplate, prilikom kašnjenja s otplatom ili nemogućnošću vraćanja duga na vrijeme, možete sami kontaktirati banku i saznati kako najjednostavnije riješiti nastali problem.

Da li Ferratum odjel naplate nudi mogućnost produženja otplate kredita

Financijski problem kod kreditne otplate uvijek je prilično neugodna i dosta stresna situacija koja zahtjeva prava rješenja i postizanje dogovora sa financijskom institucijom. Nakon što se analizira situacija treba kontaktirati Ferratum odjel naplate i objasniti u vezi s poteškoćama s kojima se trenutno suočavate. Prilikom razgovora Ferratum odjel naplate predložit će nekoliko alternativa, poput mogućnosti produženja roka otplate kredita kako bi se izbjegli potencijalni problemi. Nakon što  Ferratum odjel naplate izvrši procjenu, može zatražiti od klijenta da ispuni svoju obavezu plaćanja u određenom vremenskom periodu s dodatnim troškovima naknade zbog kašnjenja.

Kada ne možete izvršiti plaćanje kredita kontaktirajte Ferratum odjel naplate

Što se dešava ako ne korisnik ne plati ratu kredita? Sve navedene mogućnosti su jednostavne ako govorimo o jednom manjem kreditu. Međutim, ako se desi komplicirana situacija u kojoj korisnik ne uplati ratu kredita ili više mjesečnih obaveza, problem može postati mnogo složeniji ako prethodno nije kontaktirao Ferratum odjel naplate. U tom slučaju financijska institucija može zahtijevati naknade s kamatom zbog neplaćenih dugova što je znatno kompliciranije za klijenta. Bez obzira da li se radi o dugu na osnovu mjesečne rate kredita ili postoji više njih istovremeno, prvi korak je uvijek kontaktirati  Ferratum odjel naplate koji će izaći u susret i predložiti najbolja rješenja.

Kontakt Ferratum odjel naplate

Uzimanjem kredita svako se obavezuje vratiti cjelokupan iznos određenog datuma. Ali kada to iz nekih razloga nije moguće, onda treba iskoristiti mogućnost odlaganja datum otplate. Nezavisno od toga da li ste uzeli kredit ili zajam, najprije treba obavijestiti zajmodavca o trenutnim okolnostima i razlozima kašnjenja otplate. Ferratum odjel naplate osigurava korisnicima pružanje najbolje podrške i smjernice prilagođenih trenutnoj situaciji korisnika i pronalaženju adekvatnog rješenja. U slučaju netradicionalnog bankarskog kredita, Ferratum omogućava svojim klijentima različite opcije. Međutim, to najprije zahtjeva da se ispuni formalnost kao što je kontaktiranje Ferratum odjel naplate, putem telefona ili e maila na web stranici banke.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.