FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 29.02.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank

Ferratum banka prepoznatljiva je kao vodeća financijska institucija na tržištu. Naš pristup bankarstvu karakterizira brzina, fleksibilnost i inovativnost. Klijentima nastojimo ponuditi prilagođenija rješenja s ciljem poticaja ka ekonomskom razvoju. Uz širok raspon opcija i mogućnosti pomažemo da donošenje vaših financijskih odluka bude bolje i jednostavnije.

Ispunite lakše svoje ciljeve uz Ferratum banku

Na strukturiran način sprovodimo prilagođena rješenja, čineći svaku uslugu financiranja konkurentnom i kvalitetnijom. Ferratum bank pomaže svojim klijentima u postizanju njihovih najvažnijih ciljeva, bilo kada i bilo gdje. Svakodnevno nastavljamo da se razvijamo u sektoru financijskih usluga namijenjenih građanima i poduzećima.Naše poslovanje temelji se stvaranju održivih i financijskih usluga koje će pomoći svim našim klijentima kako bi mogli da napreduju. Dizajnirali smo veliku ponudu različitih financijskih proizvoda i usluga.

Ferratum bank nudi najfleksibilnije opcije financiranja

Znamo da je dolazak do prave kreditne usluge složen zadatak s mnogim skrivenim i nepredviđenim troškovima, zato je jednako važno odabrati pravu vrstu financiranja. Naše dugogodišnje iskustvo u pružanju financijskih usluga znači da vam možemo ponuditi konkurentno rješenje i omogućiti što bolji pristup sredstvima. Kako bismo svim klijentima ponudili adekvatne opcije, kreirali smo usluge u skladu s njihovim interesima čime pomažemo u donošenju boljih odluka bez žurbe. Ferratum bank nudi vam različite mogućnosti financiranja, strukturirane opcije kredita, zajmova i pozajmica, uz konkurentne kamatne stope i uz fleksibilan način otplate.

Uz Ferratum bank do pravog rješenja

Ferratum bank omogućava pristup najinovativnijim proizvodima u uslugama iz mobilnog bankarstva. Fokusirani smo ka pružanju najboljeg korisničkog iskustva na odgovoran način.U središtu svog poslovanja Ferratum bank podržava pojedince i poduzeća uostvarenju njihovih velikih i malih ideja, pri čemu ujedno pomažemo kod boljeg planiranja budućnosti. Uz niz pogodnosti Ferratum bank usluge dizajnirane su da pruže potporu u različitim fazama karijere i života.

Tijekom vremena, Ferratum bank se prilagođavala u skladu s razvojnim potrebama stanovništva, ali ono što nas je učinilo vodećim u sektoru bankarstva je razumijevanje i implementiranje novih ideja kroz tehnologiju i ponudu fleksibilnijih opcija. Za razliku od drugih, Ferratum bank svojim klijentima omogućava da brzo pristupe financijskom rješenju prilagođenom specifičnim potrebama. Usluge Ferratum banke dostupne su 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Za bolji financijski plan – Ferratum bank

Ako tražite brzo pristupi gotovini ili tražite fleksibilnija rješenja za dugoročne ciljeve, na pravom ste mjestu. Usluge Ferratum banke temelje se na transparentnosti i povjerenju. Uživajte u potpunoj fleksibilnosti naših financijskih usluga, pokrijte nepredviđene troškove, izaberite pravu opciju kako bi ste izmirili nepredviđene troškove, pogledajte našu jedinstvenu ponudu za poslovne ideje, posavjetujete se s našim stručnjacima u vezi s najprikladnijim izborom za veće projekte, kupovinu doma i ostvarite svoje ciljeve na lakši način.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.