FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Banka Ferratum

Današnji tradicionalni bankarski modeli kredita i zajmova sve teže mogu ispuniti velika očekivanja i potrebe financiranja suvremenih potrošača. Također, poznato je da su internet krediti postali znatno konkurentniji jer mogu ispratiti potrebe dinamičnog tržišta i uštedjeti dragocjeno vrijeme. Banka Ferratum ima višegodišnje iskustvo na tržištu i spada u jednu od najpoznatijih u sektoru online kreditiranja. Zahvaljujući tome, banka Ferratum može ponuditi najviši standard usluga i financijske sigurnosti svojim klijentima. Atraktivni uvjeti koje nudi banka Ferratum omogućili su joj da proširi svoje poslovanje u više od 20 zemalja širom sveta i ima preko milijun zadovoljnih korisnika.

Banka Ferratum – Za lakši i brži način financiranja

Usluge koje pruža banka Ferratum dobro su poznate ne samo u Europi, već i na drugim kontinentima. Naime, banka Ferratum koja pripada Ferratum grupi jedna je od najvećih internet zajmodavaca kredita. Popularnost koju ima banka Ferratum povezana je s povoljnim kreditnim opcijama, ali i beskamatnim mogućnostima pozajmljivanja za nove klijente. Prednosti ponuda i uvjeta koje ima banka Ferratum je neusporedivo bolja u odnosu na tradicionalne banke. Naime, izvrsna prednost je u tome što je postupak u potpunosti 100% online, nije potrebno odlaziti u poslovnicu ni čekati, a odobrenje kredita je za 15 minuta. Dolazak do željene opcije kredita i zajma preko banke Ferratum je brzo i učinkovito, imajući u vidu da je riječ o jednostavnim online postupcima kreditiranjima, prikladnim za svakog pojedinca. Banka Ferratum nudi pouzdana rješenja za svakog tko brzo želi pozajmiti novac preko interneta i istovremeno izbjeći skupe i nefleksibilne ponude s kreditnog tržišta.

Izaberite najbolju dostupnu kreditnu ponudu – banka Ferratum

U trenucima nepredviđenih izdataka i većih troškova, banka Ferratum predstavlja idealnu potporu nudeći sjajna rješenja za brz dolazak do gotovine. Omogućavajući korisnicima da potpuno lako dođu do gotovine, banka Ferratum ponudila je širok spektar proizvoda i usluga, uz minimalni birokratski postupak. Osim što omogućavaju uštedu, krediti banke Ferratum su prilagođeni potrebama klijenata, u smislu iznosa i otplate. Ako vam je novac hitno potreban, banka Ferratum nudi online mikro kredit, za koji možete podnijeti zahtjev preko interneta i bez papirologije. Mikro krediti su raspoloživi u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR i s rokom otplate do 18 mjeseci. Podnošenje zahtjeva je online u bilo kom trenutku, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu putem web stranice banka Ferratum.

Kako dobiti kredit u banci Ferratum?

Banka Ferratum osigurava jednostavan i vrlo lak način pozajmljivanja koji podrazumijeva nekoliko jednostavnih koraka:

  • Izbor iznosa kredita i rok otplate.
  • Ispunjavanje online zahtjeva za kredit.
  • Provera podatka i odobrenje.
  • Prenos novčanih sredstava na tekući račun korisnika.

Kada je riječ o podnošenju zahtjeva za kredit kod banke Ferratum cijeli postupak je praktičan i brz. Zahtjev za kredit se podnosi preko mobilnog telefona, tableta ili računara koji ima pristup interneta. Nakon prijave putem web stranice banka Ferratum, treba izabrati željeni iznos i rok otplate sa unijetim osnovnim podacima. Odobrenje i isplata na tekućem računu su već za nekoliko minuta, jednostavno i bez suvišnih birokratskih komplikacija.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.