FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti Ferratum

Online krediti – brzi krediti Ferratum

Internetski krediti polako, ali sigurno preuzimaju vodstvo na kreditnom tržištu. U digitalizaciju kreditnog tržišta među prvima su se uključili brzi krediti Ferratum. Ono o čemu su naši roditelji samo čitali u znanstvenoj fantastici, današnjoj generaciji je postala stvarnost, tako da više nitko ne obilazi banke i šaltere, ako može u 15 minuta dobiti kredit iz udobnosti vlastitog doma. Nitko ne želi gubiti vrijeme i živce, skupljati gomilu papirologije, žigova, ovjera i potpisa, ako brzi krediti Ferratum sve to riješe u par klikova. Online krediti su revolucija na tržištu novca, a kad jedanput iskusite takvu brzinu i efikasnost, nikome ne pada na pamet da se vraća na staro. Online kredit je brzi krediti Ferratum.

Najbrži gotovinski krediti – brzi krediti Ferratum

Brzina je drugo ime online kredita, a ima i drugih razloga za izbor najbrže gotovine. Ako još niste koristili mogućnos dobivanja gotovinskih kredita online putem, ulogirajte se na brzi krediti Ferratum i uvjerite se sami u dobrobiti online kreditiranja. Sve je jednostavno, registrirajte se i dalje slijedite korake. Ako prvi puta koristite brzi krediti Ferratum iskoristite akciju za beskamatni zajam na tri mjeseca koja je namijenjena isključivo novim korisnicima, kao svojevrsna dobrodošlica. Kada ste tako velikodušnom ponudom dočekani na brzi krediti Ferratum i kada se uvjerite da se zajam od 75 EUR do 4000 EUR za 15 minuta nalazi na vašem bankovnom računu imat ćete potvrdu o brzini i efikasnosti.

Krediti bez papirologije – brzi krediti Ferratum

Online krediti jesu krediti bez papirologije, što je velika olakšica. Ako na brzi krediti Ferratum uzimate veći kredit za koji trebate jamstvo, nitko vas neće poslati da bezuspješno tražite jamce. U samoj proceduri dobivanja kredita je ugrađena mogućnost kupovine jamstva. Vjerujte, brzi krediti Ferratum imaju rješenje za sve situacije. Za kredit trebate osobnu iskaznicu, OIB i bankovnu karticu svog tekućeg računa. Sve ostalo rješavaju  brzi krediti Ferratum. Dakle, ne trebate ovjeru javnog bilježnika, izjavu svog poslodavca, jamce ni sudužnike, nikakve žigove, potpise i pečate. Olakšajte sami sebi, brzi krediti Ferratum će učiniti sve da vam zatraženi kredit što brže bude na raspolaganju.

Brza isplata – brzi krediti Ferratum

Korisnici online kredita već znaju cijelu proceduru predaje zahtjeva za kredit i sve što je potrebno za brzu isplatu. Danas se brzo živi, nitko nema ni vremena ni živaca obilaziti banke i šaltere, ako na brzi krediti Ferratum može sve obaviti za 15 minuta, uz jutarnju kavu iz svog vlastitog doma. Čim odobreni iznos kredita sjedne na vaš bankovni račun, ostatak dana možete potrošiti na rješavanje problema zbog kojeg ste i zatražili kredit. Informirajte se na brzi krediti Ferratum, na kreditnom kalkulatoru izračunajte više više opcija, sa različitim iznosima i izaberite visinu kredita po mjeri vaših potreba, ali i razborito, prema vašim mogućnostima otplate.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.