FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

E pozajmica

Što je E pozajmica i kako funkcionira?

E pozajmica je novi i sve popularniji oblik kreditiranja u Hrvatskoj. Radi se o digitalnoj usluzi koju nude banke i financijske institucije, a koja omogućava brzo i jednostavno dobivanje novca.

E pozajmice su dostupne online, putem interneta, što mnogima olakšava proces apliciranja i dobivanja kredita.

Funkcioniranje E pozajmice je jednostavno. Potrebno je pronaći financijsku instituciju koja nudi ovu uslugu, odabrati željeni iznos kredita i vrijeme otplate, te ispuniti aplikacijski obrazac online. Nakon toga, banka će provjeriti vašu kreditnu sposobnost i, ako ste zadovoljili kriterije, novac će vam biti odmah uplaćen na račun.

Prednosti E pozajmice su mnogobrojne.

Prvenstveno, ovaj oblik kreditiranja nudi brzu uslugu i mogućnost dobivanja novca u kratkom roku. Također, proces apliciranja je jednostavan i online, što uštedi vrijeme i papirologiju.

Također, većina financijskih institucija koje nude E pozajmice nema stroge zahtjeve za kreditnu sposobnost, pa ova usluga može biti jednostavnija opcija za one koji imaju lošu kreditnu povijest.

Ipak, treba biti oprezan s E pozajmicama. Uspoređujući ih s tradicionalnim oblicima kreditiranja, kamate na ovakvim pozajmicama obično su više. Također, u slučaju neplaćanja, kašnjenja ili nemogućnosti otplate kredita, kazne i kamate mogu brzo narasti i postati značajni iznosi.

U svakom slučaju, ako razmišljate o E pozajmici, važno je provjeriti ponude različitih financijskih institucija i usporediti uvjete i kamate. Važno je pažljivo pročitati uvjete korištenja i opće uvjete poslovanja kako biste bili sigurni da razumijete sve troškove i obaveze koje idu s ovakvim vrstama pozajmica.

Prednosti i nedostaci E pozajmice u usporedbi s tradicionalnim oblicima kreditiranja.

Kao što smo spomenuli, E pozajmice imaju mnoge prednosti, ali i neke nedostatke u usporedbi s tradicionalnim oblicima kreditiranja. U ovom odlomku, pogledat ćemo neke od najvažnijih prednosti i nedostataka E pozajmice.

Prednosti E pozajmica uključuju brzinu i jednostavnost. Proces aplikacije je online i ne zahtijeva posjet banci ili financijskoj instituciji.

Potrebna dokumentacija je minimalna, a proces provjere i odobrenja kredita može biti gotov u roku od nekoliko sati. To znači da možete dobiti novac vrlo brzo kad vam je najpotrebniji.

Osim toga, E pozajmice su pogodne za one koji imaju lošu kreditnu povijest ili nisku kreditnu sposobnost. Većina financijskih institucija koje nude ovu uslugu nemaju stroge zahtjeve za kreditnu sposobnost.

To može biti velika prednost za one koji imaju poteškoće u dobivanju tradicionalnih kredita.

Međutim, postoji nekoliko nedostataka E pozajmica koje treba uzeti u obzir. Prvo, kamatne stope su obično više nego kod tradicionalnih kredita. To znači da će ukupni troškovi kredita biti viši, a to može biti problem ako nemate dovoljno novca za otplatu.

Također, u slučaju kašnjenja ili nemogućnosti plaćanja, kazne i kamate mogu brzo narasti i postati veliki problem.

Jedna od loših stvari kod ovih vrsta pozajmica je što lako možete pasti u financijske probleme. Budući da su proces odobrenja i dobivanja kredita vrlo brzi i jednostavni, lako je izgubiti kontrolu nad svojim dugom. Stoga je važno pažljivo razmisliti o sposobnosti otplaćivanja kredita prije nego što se odlučite za ovaj oblik kreditiranja.

U usporedbi s tradicionalnim kreditima, E pozajmice imaju svoje prednosti i nedostatke. Prije nego se odlučite za ovaj oblik kreditiranja, važno je pažljivo razmotriti sve opcije, uključujući uvjete korištenja, kamatne stope i druge troškove.

Kako odabrati najbolju E pozajmicu za svoje potrebe? Savjeti i preporuke.

Kad se odlučite za E pozajmicu, važno je razmotriti sve opcije i odabrati najbolju pozajmicu za vaše potrebe. U ovom odlomku, pružit ćemo savjete i preporuke za odabir najbolje E pozajmice.

Prije nego se odlučite za neku pozajmicu, važno je istražiti različite financijske institucije koje nude ovu uslugu.

Potražite pozajmice s niskim kamatnim stopama i bez skrivenih troškova. Također, važno je provjeriti kakva je reputacija financijske institucije koja vam nudi pozajmicu. Pročitajte recenzije i iskustva drugih korisnika kako biste saznali više o njihovom iskustvu s tom institucijom.

Sljedeće što trebate razmotriti je iznos pozajmice i vrijeme otplate.

Morate biti sigurni da možete platiti mjesečne obveze bez problema. Uzmite u obzir svoju financijsku situaciju i budžet kako biste odabrali iznos pozajmice i vrijeme otplate koje će vam najbolje odgovarati.

Važno je također provjeriti uvjete korištenja pozajmice i razumjeti sve troškove koji se mogu pojaviti tijekom otplate.

Provjerite kamatne stope, naknade za obradu kredita i kazne za kašnjenje ili nemogućnost plaćanja.

Prije nego se prijavite za E pozajmicu, također biste trebali provjeriti svoju kreditnu povijest. Čak i ako većina financijskih institucija koje nude ovu vrstu pozajmice ne traže stroge zahtjeve za kreditnu sposobnost, imajte na umu da će vaša povijest kreditiranja utjecati na kamatne stope i uvjete korištenja.

Na kraju, važno je pažljivo razmisliti o svim opcijama prije nego se odlučite za E pozajmicu. Provjerite sve mogućnosti i pažljivo pročitajte uvjete korištenja kako biste bili sigurni da razumijete sve troškove i obaveze koje idu s ovakvim vrstama pozajmica. Kad odaberete najbolju opciju za svoje potrebe, budite sigurni da možete platiti mjesečne obveze bez problema i da ste spremni preuzeti odgovornost za svoj dug.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.