FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Edukacija o Financijama: Kako Poboljšati Financijsku Pismenost u Društvu

Edukacija o financijama u školama je ključna za podizanje razine financijske pismenosti u društvu. Integracijom financijskog obrazovanja u školske programe, djeca i mladi mogu naučiti osnovne koncepte kao što su štednja, investiranje, krediti i upravljanje osobnim budžetom.

Učenici bi trebali biti upoznati s funkcijama banke, uključujući različite vrste bankovnih računa, načine štednje i ulaganja te osnove kreditiranja. Takav pristup pruža im alate potrebne za donošenje informiranih financijskih odluka u budućnosti.

Za poboljšanje financijske pismenosti kroz školske programe, važno je razviti kurikulum koji je prilagođen različitim uzrastima. Mlađi učenici mogu se upoznati s pojmovima kao što su novac i štednja kroz igru i jednostavne zadatke.

Srednjoškolci mogu produbiti svoje znanje kroz simulacije trgovanja, projekte vezane uz kućanski budžet i interaktivne radionice. Za starije učenike, posebno one na pragu ulaska u visoko obrazovanje ili tržište rada, korisno je uvesti naprednije teme poput ulaganja, poreza, osiguranja i planiranja mirovine.

Edukacija o Financijama: Kako Poboljšati Financijsku Pismenost u Društvu kroz školske programe također podrazumijeva suradnju s financijskim stručnjacima koji mogu održavati gostujuća predavanja i radionice.

Time se povećava praktičnost i relevantnost informacija koje se prenose učenicima. Nadalje, korištenje modernih tehnologija i online platformi može dodatno motivirati učenike da se aktivnije uključe u učenje o financijama te da na zanimljiv i interaktivan način steknu potrebna znanja i vještine.

Da bi se osigurala efikasnost programa, potrebno je redovito evaluirati i ažurirati sadržaj kako bi se prilagodio trenutnim ekonomskim promjenama i trendovima. Također, važno je poticati kritičko razmišljanje među učenicima tako da ne samo da razumiju financijske koncepte, već i da mogu analizirati financijske vijesti i događaje koji utječu na njihov svakodnevni život.

Edukacija o Financijama: Kako Poboljšati Financijsku Pismenost u Društvu kroz školske programe je investicija u budućnost koja može imati dugoročne pozitivne učinke na ekonomsku stabilnost i dobrobit pojedinaca i cijele zajednice. Stvaranjem temelja za odgovorno financijsko ponašanje od ranih dana, društvo se može osnažiti da donosi pametne financijske odluke, što je od neprocjenjive važnosti za sveukupni ekonomski napredak.
Edukacija o financijama, kada je povezana s praktičnim iskustvom, omogućava učenicima posjet banka kako bi stekli stvaran uvid u njene svakodnevne operacije i primjenu naučenih financijskih principa.Mediji igraju značajnu ulogu u edukaciji javnosti, a time i u poboljšanju financijske pismenosti u društvu. Kroz različite platforme, od televizijskih emisija do članaka na internetu, mediji imaju moć informirati i educirati građane o važnosti financijskog planiranja, upravljanju osobnim financijama te o tome kako banka funkcionira u svakodnevnom životu.

Edukacija o Financijama: Kako Poboljšati Financijsku Pismenost u Društvu može se ostvariti pružanjem objektivnih i razumljivih informacija koje pomažu pojedincima da donesu informirane odluke. Dnevne vijesti o ekonomiji, edukativne rubrike o osobnim financijama i detaljni izvještaji o promjenama na tržištu kapitala mogu biti od velike koristi za širu populaciju.

Programi koji su posebno dizajnirani da edukuju o financijama, kao što su televizijske emisije ili podcasti, mogu pokrivati teme poput funkcioniranja banaka, važnosti štednje, razumijevanja kredita i kamatnih stopa, te savjeta za investiranje. Takav sadržaj treba biti prezentiran na način koji je privlačan i pristupačan širokom spektru gledatelja i slušatelja, s jasnim objašnjenjima i praktičnim primjerima.

Edukativni članci u tiskanim i online medijima također su izvrsno sredstvo za podizanje svijesti o važnosti upravljanja osobnim financijama.

Stručni kolumnisti i financijski analitičari mogu ponuditi uvide u trenutne ekonomske trendove i savjete kako se najbolje nositi s njima. Osim toga, članci koji objašnjavaju osnovne financijske pojmove i procese, kao što je način rada banke, mogu biti izuzetno korisni za one koji tek počinju razumijevati financije.

Jedan od načina za Edukaciju o Financijama: Kako Poboljšati Financijsku Pismenost u Društvu je i korištenje društvenih mreža koje mogu poslužiti kao platforme za diseminaciju brzih i lako probavljivih financijskih savjeta i vijesti. Infografike, kratki edukativni videozapisi i interaktivni alati mogu olakšati razumijevanje i približiti financijske teme velikom broju korisnika.

Za potpuni uspjeh, mediji bi trebali težiti balansu između informiranja, obrazovanja i zadržavanja pažnje publike, kako bi financijska pismenost postala dio svakodnevnog života ljudi. Suradnja s financijskim stručnjacima, etičko izvještavanje i pružanje točnih informacija ključni su za ovu misiju, a sve s ciljem stvaranja financijski osviještenog društva koje je sposobno donositi promišljene i odgovorne financijske odluke.Poslovni sektor može imati značajan utjecaj na edukaciju o financijama, a time i na poboljšanje financijske pismenosti u društvu. Tvrtke imaju priliku i odgovornost uvesti programe koji će zaposlenicima pružiti znanja i vještine potrebne za upravljanje osobnim financijama, što u konačnici doprinosi i boljoj financijskoj stabilnosti cijelog društva.

Edukacija o Financijama: Kako Poboljšati Financijsku Pismenost u Društvu može se ostvariti kroz razvoj internih edukacijskih programa koji uključuju radionice, seminare i treninge o osnovama financija. Takvi programi mogu pokriti teme poput osnova štednje, investiranja, planiranja proračuna, razumijevanja mirovinskih planova i osiguranja. Zaposlenici koji stječu takva znanja postaju kompetentniji u upravljanju svojim financijama i spremniji za suočavanje s financijskim izazovima.

Osim formalnih edukacijskih programa, poslodavci mogu poticati i manje formalne pristupe, kao što su financijski informativni bilteni ili pristup online resursima koji se bave financijskom edukacijom.

Također, organiziranje konzultacija s financijskim savjetnicima u okviru tvrtke može pružiti zaposlenicima priliku da dobiju personalizirane savjete o upravljanju njihovim financijama.

Uz potporu poslodavaca, zaposlenici mogu razumjeti kako banka može biti partner u njihovom financijskom napretku, kako iskoristiti bankarske usluge u svoju korist te kako strateški planirati svoje financijske ciljeve. S obzirom na to da mnogi zaposlenici redovito stupaju u kontakt s bankama, bilo kroz primanje plaće, uzimanje kredita ili štednju, važno je da imaju jasno razumijevanje bankarskih operacija i proizvoda.

Poduzeća mogu također implementirati i stimulativne mjere za zaposlenike koji aktivno sudjeluju u edukacijskim programima, poput priznanja ili financijskih bonusa za one koji pokažu napredak u financijskom znanju i vještinama. Takva politika ne samo da potiče učenje i osobni razvoj, već i jača osjećaj pripadnosti i zadovoljstva na radnom mjestu.

Edukacija o Financijama: Kako Poboljšati Financijsku Pismenost u Društvu na radnom mjestu ne samo da koristi pojedincima, već i cijeloj tvrtki. Financijski obrazovani zaposlenici su često produktivniji i posjeduju veću lojalnost prema svom poslodavcu. Sposobnost upravljanja financijskim stresom kod kuće dovodi do manje stresa na radnom mjestu, što doprinosi boljem radnom okruženju i općenito uspješnijem poslovanju.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.