FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:52
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferantum

Brzo rješenje za vaše novčane probleme –  ferantum

Problemi u svačijem životu, poput korova, niču na sve strane, a kadgod i gdjegod se pojave, financijski problemi traže brzo rješenje, da ne bi nezgodno narasli do nerješivosti. Zato je dobro imati pri ruci Ferantum, odmah kada se problem pojavi, jer Ferantum nudi najbrže i najpovoljnije rješenje. Vjerujte, nema nerješivih problema, ali ima puno različitih rješenja. Izaberite brzinu, sigurnost i efikasnost, izaberite Ferantum.  Nemojte gubiti vrijeme i živce obilazeći banke i šaltere. Dopustite da Ferantum pomogne odmah, dok se drugi premišljaju i kalkuliraju, jer rješenje i trebate odmah. Kada se čamac probuši rupu treba odmah začepiti da ne potonete. Vaš pojas za spašavanje uvijek i svuda je Ferantum.

Brzina, sigurnost, poslovnost – ferantum

Kada posuđujete novac važne su vam brzina, sigurnost, efikasnost kao i svi drugi elementi kredita koji vam je potreban. Ferantum ima međunarodni ugled baš zato jer je ažuran, siguran i brz u isplati kredita. Korisno je imati takvog prijatelja pri ruci kada financijske nevolje zakucaju na vrata. Ferantum je vaš najbolji online prijatelj kada vam u životu zagusti, kada vas nevolje stisnu sa svih strana, a pomoći niotkud. Ne pomaže živciranje i dodatno stresiranje, vi trebate brzo i sigurno rješenje. Vi trebate Ferantum, jer Ferantum pomaže svima koji pomoć zatraže. Zato ne gubite vrijeme, pogotovo ako trebate zbilja brzo rješenje za vaše financijske probleme. Kontaktirajte Ferantum odmah.

Kad vas svi odbiju – ferantum

Nije baš da vi niste već pokušali naći nužno i hitno potreban novac. Obišli ste većinu banaka i neke kreditne kuće, ali bezuspješno, jer su vas svi odbili, a jeste li kontaktirali Ferantum? Obzirom da ste već dosta odbijenica dobili vi ste već pred odustajanjem. No, ne odustajte, nemojte kapitulirati prije nego kontaktirate Ferantum. Kada riješite problem i odahnete s olakšanjem, bit ćete sretni što niste odustali. Bit ćete sretni što  Ferantum postoji i što je dostupan svima od 18 – 78 godina. Kolikogod koraka napravili, uvijek možete napraviti korak više. Zakoračite u pravom smjeru, Ferantum vas čeka sa vrlo različitom ponudom kredita i zajmova i uvijek sa brzom isplatom, ma koju opciju vi izabrali.

Najbrža gotovina – ferantum

Online gotovina je najbrža gotovina u svijetu kredita i kreditiranja, a online zajmovi i krediti su postali sadašnjost i bit će budućnost u načinu posuđivanja novca. Ferantum je među prvima pokrenuo online kreditiranje i stekao domaći i međunarodni ugled online kreditnih kuća. Živite u skladu s vremenom u kojem živite. Svijet se digitalizirao i vrijeme je da se i vi sprijateljite s novim tehnologijama. Ferantum se među prvima digitalizirao i pomoći će i vama da se snađete s novim tehnologijama i novim načinima dobivanja brze gotovine. To je kao vožnja novog auta, kad jedanput ovladate novim modelom, dalje ide automatski. Najbrža gotovina u vaše ruke dolazi kroz online kredit, kroz Ferantum.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.