FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferarum Bank

Od svih bankarski korporacija uvijek gledamo odabrati onu o kojoj smo čuli sve najbolje, onu čiji su nam bankomati u blizini. Ipak, u vrijeme digitalizacije i činjenice da je bankovni sektor u fazi velike transformacije treba uzeti u obzir i nove parametre. Transparentnost i odgovornost kod bankarskih poduzeća koja svoje usluge nude i u obliku online transakcija valja biti na prvom mjestu. Ferarum bank prednjači pred drugim poduzećima u ovom djelu pa nije ni čudo da sve više ulažu u digitalni oblik bankarstva. Jeste li i Vi spremni na digitalizaciju? Želite li podići kredit u par klikova? Ako je odgovor „da“, na pravom ste mjestu.

Ferarum Bank – tradicija dobrog poslovanja

Originalno iz Finske, Ferarum Bank je počeo kao i svaka druga tvrtka. Ipak, Finci su još jednom dokazali da su pioniri u poslovanju, osobito u digitalnom poslovanju. Uz kvalitetnu uslugu, transparentnu kreditnu ponudu i ozbiljnim pristupom u poslu, Ferarum bank danas je Ferarum grupa koja operira u više od 25 zemalja, a Hrvatska je jedna od tih zemalja pored Rusije, Australije, centralne Europe i drugih. Uz više od 13 godina iskustva u kreditnom poslovanju, uz Ferarum bank nećete pogriješiti. Osim što ste odabrali pouzdanog financijskog partnera, taj partner također najviše ulaže u online poslovanje.

Ferarum Bank – revolucija online kredita

Kako svijet naginje sve više digitalizaciji, odnosno prihvaća digitalizaciju kroz svakodnevne prilike i situacije, banke su isto tako odlučile preusmjeriti sve više svog poslovanja putem interneta. Ferarum bank nudi transparentne ponude kredita online putem, a jednostavnost i brzina usluge jasni su pokazatelji da se online kreditiranje isplati. Uz online kredite, nećete više čekati na tako potreban kredit, nećete više morati odvajati svoje vrijeme kako biste posjetili banku. Ferarum bank oslanja se na online kreditiranje više nego inače, stoga je savršen za svakoga tko misli da banke previše vremena trebaju da obave svoj posao.

Ferarum Bank – kreditni boom

Kreditna ponuda u Ferarumu nije posustala ni za vrijeme pandemije. U okolnostima koje uključuju već svima poznati koronavirus, Ferarum bank mislio je korak unaprijed i smislio kvalitetnu ponudu online kredita. Posudite novac u rekordnom vremenu i riješite svoje brige. Krediti manje količine moguće je čak podignuti uz 0 bankovnih troškova. Izaberite transparentnog partnera kad je u pitanju svijet financija i prestanite brinuti o skrivenim bankovnim troškovima, dugim ugovorima i čekanju. Ferarum bank pionir je novog svijeta kredita, a online krediti omogućit će Vam da novac sjedne brzo, dok ćete vi i dalje biti društveno odgovorni u okolnostima pandemije.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.