FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferattum

Ferattum banka je pojednostavila pristup financiranju kroz model digitalnog bankarstva omogućavajući klijentima mnogo brža i bolja rješenja. Ponuda Ferattum banke obuhvata veliki broj kredita i zajmova s transparentnim uslovima, što ih čini najboljim rješenjima za građane.

Za jednostavnija i bolja financijska rješenja – Ferattum

Dostupnost financiranja putem digitalnog bankarstva danas je veoma značajno. Mnoge banke nude širok spektar kreditnih opcija s jedinstvenim karakteristikama u uvjetima otplate. No, ako vam treba brzo financijsko rješenje, Ferattum ima najbolju uslugu na tržištu.

Feratum banka spada u međunarodnog pružatelja usluga u sektoru mobilnog bankarstva, potrošački kredita i zajmova. Od 2005. godine Ferattum je proširio svoje poslovanje u Europi, Južnoj i Sjevernoj Americi, Africi i azijsko pacifičkoj regiji. Ferattum nudi brze i vrlo jednostavne bankarske usluge klijentima. Dostupan je veliki broj mobilnih kredita i usluga digitalnog bankarstva, među kojima su gotovinski krediti, online brzi krediti i zajmovi s rokom otplate do 12 mjeseci. S preko 2 milijuna korisnika širom sveta Ferattum spada u jednu od najboljih financijskih institucija koja osigurava dolazak do pouzdane i sigurne usluge.

Ferattum – tu smo za vas

Ferattum digitalno bankarstvo pomoglo je velikom broju klijenata da ima pristup sredstvima s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Najveće prednosti korištenja Ferattum usluga kredita i zajmova:

Jednostavan pristup financiranju uz 100% online postupak.

Brza i lak primjena.

Bez skrivenih naknada i troškova.

Prijava i odobrenje u nekoliko minuta.

Ferattum krediti i zajmovi

Ono što Ferattum banku čini jedinstvenom je transparentnost, praktičnost i želja da pomogne svakom klijentu da ispuni svoje ciljeve. Bez obzira na kreditni rejting Ferattum je omogućio dolazak do kredita i zajma koji odgovara vašim potrebama. Alo razmišljate o preuređenju doma, vraćanju starih dugova ili vam samo treba dodatna financijska potpora Ferattum vam stoji na raspolaganju. Ferattum je u potpunosti pojednostavila postupak za kredite i zajmove, eliminirajući gubljenje vremena, prekomjerne troškove i bespotreban birokratski proces. U ponudi je veliki broj kredita uz minimalne uvjete i jednostavno podnošene zahtjeva. Istovremeno možete svakog trenutka usporediti dostupnu ponudu Ferattum kredita i zajmova i odlučiti se za oblik financiranja koje najbolje odgovara vašim neposrednim potrebama.

Ferattum – pouzdano i sigurno

Iako je tehnologija utijecala na kreditni sektor, u tradicionalnim financijskim institucijama podnošenje zahtjeva za kredit i dalje je ostalo sporo i nepotrebno složeno. No, u Ferattum banci dolazak do kreditnih usluga je mnogo brže, jednostavnije i lakše. Uz naprednu tehnologiju Ferattum je osigurao da digitalno bankarstvo unese mnogo transparentniji postupak omogućavajući klijentima da naprave pravi izbor s kojim će ispuniti svoje ciljeve.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.