FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratu bank

Kredit za jesenske popuste – feratu bank

Jesen uvijek donosi nove životne troškove, jer svi trebaju topliju odjeću, obuću, a i grijanje. Razboriti ljudi se pripreme da iskoriste osjetne jesenske popuste, a ako nemaju ušteđevine, pomaže kredit feratu bank. I kućanski aparati se znaju naći na jesenskim popustima, pa ako su vaši stari uređaji počeli otkazivati, iskoristite jesenske popuste. Vaša djeca rastu k’o iz vode i uz školske knjige i opremu, najveća stavka su im odjeća i obuća i zbog toga možda zatrebate kredit feratu bank. Uskoro vas čeka i kupovina zimskih guma za vaš automobil bez kojeg ne bi izdržali svoj svakodnevni užurbani ritam života. Nemate ušparanu sumu novca za tu namjenu, ali uvijek možete dobiti kredit feratu bank.

Kredit za stručno usavršavanje – feratu bank

Dobili ste priliku za stručno usavršavanje, ali ne znate kako izfinancirati. Ako znate za ponudu kredita i zajmova u feratu bank, smatrajte problem riješenim. To i nije zaduživanje, to je ulaganje u sebe, u karijeru i budućnost. Ako ste ambiciozni, ako će to usavršavanje unaprijediti vašu karijeru i zaradu, obratite se na feratu bank i pomozite sami sebi. Barem ćete jednoga dana moći sami sebi čestitati. Moći ćete sami sebi reći da vam je kredit kod feratu bank bio najmudrija odluka i najpametnije zaduživanje. Nećete novac potrošiti na rasipničku kupomaniju. Ne, kredit feratu bank će biti ugrađen u rastuću vrijednost vašeg profesionalnog profila i vaše bolje, uspješnije i sretnije budućnosti.

Posudite gotovinu odmah – feratu bank

Imate iznenadne finacijske nevolje i hvatate se za glavu, jer ne znate kako ih riješiti. A znate li za feratu bank, sretno mjesto na kojem možete posuditi gotovinu odmah, baš u trenutku kada vam treba. Sve možete obaviti online putem i gotovinom raspolagati već za 15 minuta. Svi krediti i zajmovi feratu bank su online posudbe novca. Jednostavnost, sigurnost i brzina su zaštitni znak poslovanja feratu bank. Posuditi novac na ovaj način mogu svi građani od 18 – 78 godina. Na feratu bank nema birokracije, nepotrebne papirologije, jamaca, javnih bilježnika, ovjera, izjava vašeg poslodavca. Sve što trebate je osobna iskaznica, vaš OIB i vaša bankovna kartica.

Kredit za centralno grijanje – feratu bank

Ljetos ste možda kupili klima uređaj, ali sada stižu jesen i zima i ponovo sažaljivo zaključujete da čete se savojim alternativnim načinima grijanja više smrzavati nego grijati, samo zato što nikako da skuckate novac za centralno grijanje. Nemojte se smrzavati, uzmite kredit kod  feratu bank, napravite konačno to centralno grijanje. Neka vam ova zima konačno bude topla zima, neka vam bude toplo oko srca i po cijeloj kući. Kredit na feratu bank ćete otplatiti do slijedeće zime, ali ovu i sve zime ubuduće bit će vam toplo i čisto. Nemojte odgađati važne stvari, odgađanje je kradljivac vremena. Trebate to centralno grijanje, napravite ga, krenite po kredit feratu bank odmah.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.