FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratum bank hr

Morate hitno kupiti zaručnički prsten – Feratum bank hr

Djevojka vam je upravo saopćila da je trudna i vi bi do neba skakali od sreće da vam buduća punica ne muti vodu svojim otrovnim izjavama: „Ni prsten ti na ruku nije stavio, ostavit će te s djetetom. Ima tu gorke istine, nemate novca čak ni za zaručnički prsten, ali saberite se; imate Feratum bank hr, kupite djevojci zaručnički prsten i otplatite ga na rate. Sjaj u njezinim očima kad kleknete sa zaručničkim prstenom u ruci će izbrisati vaše frustracije i vratiti vam sampouzdanje. Samo prvo provjerite cijene u zlatarnici prije nego na Feratum bank hr zatražite kredit i zatražite malo više da vam nakon kupovine prstena ostane još novca za romantičnu večeru s vašom zaručnicom. Nitko neće znati, samo vi i Feratum bank hr.

Želite iskoristiti sezonske rasprodaje – Feratum bank hr

Stiže jesen sa sezonskim rasprodajama koje bi rado iskoristili da svojoj obitelji kupite stvari koje trebaju, a po redovnoj cijeni ih nikako ne možete nabaviti. Odlučite se za beskamatni kratkoročni kredit na Feratum bank hr i iskoristite sezonske rasprodaje za cijelu obitelj. Napravite popis stvari koje želite kupiti na popustu i zbirni iznos da u startu znate koliku visinu kredita trebate. Ako unaprijed znate potreban iznos, mikro kredit na Feratum bank hr ćete dobiti ekspresno, za svega 15 minuta. Mudro je beskamatnim kreditom kupovati na sniženjima jer možete kupiti sve što ste isplanirali, a otplatit ćete u tri mjeseca. Mikro krediti na Feratum bank hr su povoljniji od svih robnih kredita.

Servis vašeg automobila – Feratum bank hr

Gledate datume na kalendaru i za glavu se hvatate, jer vam stiže registracija i obvezan servis vašeg automobila koji vama nije samo prijevozno sredstvo nego potreba. Ne brinite, Feratum bank hr pomaže u vremenima besparice. Ovisno o predviđenim troškovima servisa, osiguranja i registracije, možete zatražiti kratkoročni kredit manjih iznosa ili dugoročni kredit većih iznosa. Iznosi kredita i pozajmica na Feratum bank hr se kreću od 75 EUR do 4000 EUR, na rok otplate do 18 mjeseci. Zato ne brinite, dobro promislite o iznosu koji trebate prije nego pokrenete brzu proceduru za dobivanje kredita. Vaš automobil može biti bezbolno servisiran, osiguran i registriran točno na vrijeme, zahvaljujući Feratum bank hr.

Kredit za početak školske godine – Feratum bank hr

Još jedan veliki stres donosi jesen s početkom školske godine. Čak i ako dobijete knjige, ostatak školske opreme morate kupiti za svako dijete, kao i odjeću i obuću jer su vaša djeca ovo ljeto sve prerasla, no Feratum bank hr može biti prijatelj vaše djece i obrisati brige s vašeg lica. Izaberite iznos kredita koji će biti dostatan za sve potrebe vaše djece i krenite sa zahtjevom online kredita odmah. Sve pripreme za školu podmiruje Feratum bank hr po najpovoljnijim uvjetima na vrijeme, a otplatit ćete polako i bez stresa u ratama, u dogovorenom roku. Tako ćete i vi i vaša djeca započeti školsku godinu s daleko manje stresa. Tomu se niste nadali, lijepo je imati Feratum bank hr na svojoj strani.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.