FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratum

S više od 13 godina u kreditnom sektoru, Feratum je postao jedan od lidera u bankarskom sektoru i pružanju kreditnih usluga. Feratum nudi najbolja rješenja građanima u vrijeme njihove financijske nestabilnosti, uključujući konkurentne uvjete i fleksibilne mogućnosti otplate. Pružili smo pristup raznim kreditnim mogućnostima, pružajući veći izbor. Usredotočeni smo na odgovorno kreditiranje i veliku ponudu s jednostavnim načinom prijave i brzim odobrenjem.

Feratum – jednostavan i pristupačan

Kao najistaknutiji zajmodavac na tržištu, feratum je pružio praktična rješenja, koja pružaju veću prednost u pogledu pozajmljivanja i isplativije alternative. Sve ponude za feratum kredit dolaze s vrlo pojednostavljenim i brzim postupkom prijave, s ciljem pružanja kupcima najadekvatnijeg rješenja. Iskusni stručnjaci i savjetnici Feratum banke olakšavaju donošenje najbolje odluke davanjem profesionalnih savjeta.

Razumijevanje različitih mogućnosti pozajmljivanja postalo je važan dio odabira pravog zajma. Feratum krediti mnogo su jednostavniji u usporedbi s ostalim ponudama zajmova na tržištu.

Do najboljeg rješenja s ferratumom

Feratum je među najistaknutijim zajmodavcima na kreditnom tržištu jer osigurava pristup pravoj ponudi kada zbog lošeg kreditnog rejtinga građani nemaju pravi izvor financiranja. U tom smislu, feratum pomaže na najbolji mogući način. Nudimo niz pogodnosti za dobivanje kredita, kao i potpuno prilagođenu vrstu kredita koji su posebno dizajnirani da udovolje različitim financijskim potrebama korisnika.

Uz potpunu transparentnost, brzinu i praktičnost, Feratum je prepoznat kao pouzdan pružatelj kreditnih usluga, uz jednostavne uvjete. Ponuda kredita Feratum osigurava da uživate u brzom odobravanju traženog iznosa kroz jednostavan postupak prijave. Prolazak kroz postupak kredita danas je lakši i sigurniji. Za popunjavanje podataka potrebno je samo nekoliko minuta.
Bez obzira želite li kupiti automobil, preurediti dom, podmiriti stare dugove ili jednostavno dobiti dodatnu potporu u financijskom životu, feratni krediti savršen su izbor u bilo kojoj situaciji. Feratum je građanima omogućio da svoje ciljeve ispune na jednostavniji način i bez čekanja.

Zašto odabrati feratum?

Vjerujemo da s širokim rasponom ponuda kredita i velikim pogodnostima Feratum može značajno pružiti kupcima najbolja rješenja. Nemamo dugo čekanje na financiranje, jer nastojimo svojim kupcima osigurati pristup najpovoljnijim kreditnim uslugama i proizvodima. Razumijemo koliko financijski problemi mogu biti teški, posebno u današnje vrijeme, zato nudimo prilagođene opcije koje udovoljavaju svim najvažnijim financijskim potrebama. Transparentan postupak osigurava da klijenti mogu dobiti željeni kredit i pristupiti kreditnoj usluzi čak i ako su im prethodno bili uskraćeni u drugim bankama.
Feratum krediti prilagođeni su jedinstvenoj situaciji korisnika.

  • Brz i fleksibilan pristup.
  • Nema skrivenih troškova i naknada.
  • 100% mrežni postupak.
  • Korisnička podrška 24/7

U koju se svrhu mogu koristiti feratum krediti?

Podizanje kredita uglavnom je komplicirano, ali Feratum je pojednostavnio čitav postupak. Feratum nudi mogućnost pristupačnijeg financiranja za sve bez obzira na kreditnu sposobnost ili vrstu ugovora o radu. Bez obzira prijavljujete li prvi put za feratum kredit ili tražite alternativu za financiranje, naša bankarska rješenja pomoći će vam da uspostavite potrebnu kontrolu nad svojim financijama.
Kako bi svaki korisnik mogao doći do bržeg i jednostavnijeg rješenja, feratum je stvorio zajmove s brojnim pogodnostima i nizom izvrsnih karakteristika.

Pomogli smo velikom broju zadovoljnih kupaca da lakše riješe svoje financijske probleme i dobiju najbolju uslugu na tržištu.
Feratum krediti mogu se koristiti u gotovo sve svrhe, a najtraženiji su gotovinski krediti, brzi internetski krediti, mikro krediti, makro krediti. Dakle, za što god želite posuditi novac, feratum vam u tome može pomoći.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.