FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratumbank hr

Pretvori minus u plus – Feratumbank hr

Dozvoljeni minusi olakšavaju život u kriznim vremenima, no, problemi nastanu kada prekoraćite dopušteni minus. Kada odete u crveno, tada vam ako ne platite brzo, prijeti blokada, no, to se ne mora dogoditi ako se obratite na  Feratumbank hr i riješite problem odmah. Brzi zajam isti dan pretvara vaš minus u plus. Vjerujte,   Feratumbank hr vas može spasiti od blokade i pomoći u svakoj krizi. Brzi online krediti, zajmovi i pozajmice su prilagođeni različitim potrebama i svatko može izabrati pozajmicu prema svojoj trenutnoj situaciji i prema svojim mogućnostima. Na službenim web stranicama su dostupne sve informacije o vrstama zajmova i kredita, kao i o uvjetima kreditiranja.

Brzi online krediti – Feratumbank hr

U kriznim vremenima onaj tko traži pozajmicu, gotovinu treba odmah, zato su brzi online krediti najtraženija vrsta kredita. Upravo s brzim kreditima i pozajmicama je Feratumbank hr zauzeo vodeće mjesto među davateljima internetskih kredita i zajmova. Ažurno, brzo i sigurno pozajmljivanje privlači sve više korisnika. Brzi krediti na Feratumbank hr uvijek znače isplatu odobrenog kredita odmah. Cijela kreditna procedura traje oko 15 minuta od predaje zahtjeva za kredita, odobrenja i odmah slijedi isplata. Ako uzimate veći iznos na duži rok i trebate jamca kojega ne možete naći, Feratumbank hr nudi mogućnost kupnje jamstva, kao i kreditni kalkulator za izračun kamata i visine mjesečnih rata za otplatu.

Ekspres SMS pozajmice – Feratumbank hr

Ekstra brzo pozajmljivanje novca možete obaviti sa svoga pametnog mobitela običnom SMS porukom. Ovaj način posudbe novca na Feratumbank hr naročito vole mlađi korisnici, no, dostupna je svim vlasnicima pametnih telefona. Ne morate biti doma za svojim računalom da bi zatražili SMS pozajmicu, ma gdje se nalazili SMS možete poslati i ekspresno dobiti novac i riješiti svoj problem. Nove tehnologije donose nove mogućnosti, a Feratumbank hr razvija svoje poslovanje koristeći sve prednosti tehnoloških novosti i korisnici to prepoznaju. To su posve sigurne i ekstra brze posudbe, pa ne čudi da ih sve više korisnika traži, a za manje iznose i kraći rok otplate to je idealni način posudbe.

Izvanredne situacije – Feratumbank hr

Neugodna iznenađenja nikoga ne štede i u svačijem životu se pojave prije ili kasnije, a neke ljude čak redovito prate i sustižu. Velik broj kredita i zajmova na Feratumbank hr je zatražen, odobren i isplaćen upravo korisnicima koji su se iznenada našli u financijskim teškoćama.  Zapravo su dvije vrste korisnika kredita: jedni uzimaju kredit da ostvare svoje želje, snove i planove, a drugi da riješe iznenadne probleme. Pošto su to gotovinski krediti, na Feratumbank hr vas nitko ne pita na što ćete potrošiti dobiveni kredit. Dobro je znati da postoji mjesto na kojem možete zatražiti i dobiti pomoć kada iznenadne nevolje nahrupe u vaš život. Stoga spremite web stranicu Feratumbank hr usvoje  favorite, da vam bude pri ruci kad vam zatreba.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.