FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratumbank

Svatko nastoji izabrati financijsku instituciju koja pruža kvalitetnu uslugu i ima atraktivnu ponudu bankarskih proizvoda uz neophodnu sigurnost. Zato je odabir banke i kvalitetnih bankarskih proizvoda uvijek važna odluka. Inovativne i iznad svega transparentne mogućnosti digitalnog i mobilnog bankarstva doprinijele su Feratumbank financijski proizvodi budu među najboljim na tržištu. Feratumbank je banka koja posluje širom sveta, čije su financijske usluge prepoznate kao vrlo funkcionalna rješenja za građane koji traže kredite s povoljnijim uvjetima.

Do boljih financijskih rješenja uz Feratumbank

Postoji mnogo kriterija koji se uzimaju u obzir i koje treba procijeniti prilikom donošenja odluke o kreditu. Zapravo, kreditno tržištu danas obiluje velikim brojem opcija financiranja, čime je klijentima pružena mogućnost bržeg rješavanja različitih novčanih problema. Podnošenje zahtjeva za kredit ili zajam podrazumijeva i veliku odgovornost, zato je važno pažljivo analizirati sve mogućnosti i odabrati onu koja najbolje odgovara individualnim financijskim potrebama. Kao, što je poznato, svaka financijska institucija ima različite ponude i uvjete koji mogu značajno razlikovati. Ali jedna od najpouzdanijih i najučinkovitijih financijskih institucija koja je danas prisutna na tržištu je Feratumbank. Već dugi niz godina, Feratumbank je pozicionirana kao jedna od glavnih banaka i međunarodni pružatelj usluga.

Zašto je najbolji izbor Feratumbank?

Digitalne tehnologije su revolucionirale globalni bankarski sektor, pružajući prilagođenije mogućnosti za korisnike. Feratumbank koji je deo ferratumgrupe sa sjedištem u Finskoj. Kao jedna od vodećih tehnoloških pionira u sektoru bankarstva, Feratumbank je proširila svoje poslovanje širom Europe, Afrike i Severne Amerike. Feratumbank svojim klijentima nudi mogućnost kratkoročnog i dugoročnog kreditiranja, bez skrivenih naknada i troškova. U Feratumbank je dostupan veliki broj kreditnih modela, s niskim kamatnim stopama i transparentnim uvjetima. Cjelokupan proces realizacije kredita je preko interneta u samo nekoliko minuta.

Feratumbank – banka koja je prilagođena vašem stilu života

Imati na raspolaganju 24/7 pristup željenom kreditu postalo je od primarne važnosti kod potrebe za financiranjem neplaniranih izdataka ili većih troškova. Feratumbank koja nudi 100% online proces prijavljivanja i odobrenje za kredit, znatno je olakšala dolazak do gotovine i istovremeno pružila više slobode u izboru financiranja. Osim toga, Feratumbank omogućila je i niz drugih pogodnosti za sve klijente, poput sljedećih:

  • pristup digitalnom i mobilnom bankarstvu 24/7
  • besplatna korisnička podrška
  • veliki izbor kredita i zajmova online
  • brz proces prijave i odobrenja, bez odlaska u poslovnicu
  • povoljni uvjeti, bez dodatnih naknada

Feratumbank je poboljšala financijsko iskustvo klijenata kroz primjenu 100% online pristupa širokom spektru kredita, zajmova i kredita. Uz pojednostavljena rješenja i veću transparentnost svojih usluga, Feratumbank pomogla je milijunima korisnika širom sveta da dođu do fleksibilnijih opcija financiranja i donošenja boljih odluka.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.