FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratumbanka

Feratumbanka, osnovana prije 20 godina, svoje je poslovanje brzo proširila po cijelom svijetu. U svijetu financija, najviše klijenata ima ona banka koja svojom ponudom može privući mase, koja svojim stavom prema poslovanju može dobiti povjerenje različitih klijenata i koja svojom pouzdanošću daje klijentima pravo da misle da su dobro odabrali. Feratumbanka ta tri parametra je dobrano zadovoljila pa danas operira u mnogobrojnim zemljama svijeta, među kojima je i Hrvatska. Uz Feratumbanku, naši građani uživaju u najboljim ponudama, ali isto tako i najnovijim. Hrvati imaju pristup financijskim inovacijama brže nego većina svijeta stoga nije ni čudo da je toliko klijenata Feratumbanka prigrabila pri samom dolasku.

Feratumbanka – iskusite pogodnosti kredita

Krediti u feratumbanci poznati su kao najpogodniji krediti među ponudama u Hrvatskoj. Stambeni krediti s najboljim kamatama, nenamjenski krediti za svaku prigodu, kao i mali krediti koji ne dolaze s uobičajenim bankovnim troškovima. Ponuda koju daje Feratumbanka brzo je prigrabila pažnju investicijskih krugova u Hrvatskoj pa tako su i investicije moguće u poslovne projekte i ostalo. Ipak, ono što Feratumbanku odvaja od ostalih jest ponuda online kredita koji kao pojam postoje već neko vrijeme, ali tek danas dobivaju pravi zamah razvoja.

Feratumbanka – online krediti kao budućnost kreditnog poslovanja

Online krediti postaju sve popularniji model kreditnog poslovanja kako ulazimo u 21. stoljeće. Ipak, s dolaskom koronavirusa u 2020. godini i kada cijeli svijet počinje paziti po pitanju društvenih okupljanja, odgovornost je na nama da spriječimo širenje pandemije i ostanemo odgovorni. Feratumbanka dobro je shvatila poruku pa je razvoj online kredita krenuo rapidno. U borbi s konkurencijom, Feratumbanka osmislila je ponudu u kojoj su online krediti brzi, pouzdani i transparentni, s minimalnim konktaktima, a maksimalnom pouzdanošću. Dok neki još uvijek gledaju sumnjičavo prema digitalnim transakcijama, one su stvarnost, a u Feratumbanci već su središnji motiv za unaprjeđenje poslovanja. Online krediti ne samo da su brzi, već je ponuda istih značajno pogodna kako bi se društvo navelo na što veći količinu prometa u online kreditnom poslovanju. Za građane to znači prilika da se ugrabe krediti s minimalnim kamatama, ili čak oni bez kamata i bankovnih troškova, naravno kad se radi o malim kreditima.

Feratumbanka – inovacija u dobrom smjeru

Inovacije u feratumbanci značajno su pogodovale vremenu koronavirusa. U svijetu gdje svaka djelatnost pokušava sve više prijeći na digitalni oblik poslovanja, Feratumbanka je financijskoj djelatnosti postala pionir inovacije. Kreditne ponude omogućile su Feratumbanci da se stavi još više na mapu. Klijenti kojima je financijski partner Feratumbanka mogu sada uživati u pogodnim kreditima koji su više nego potrebni u vremenu u kojem živimo.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.