FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feraturm

Svaka banka voli se po nečemu isticati. Dok neke banke misle da se ističu svojim ponudama, svojim metodama odgode, svojim unikatnim prolongatima, u suštini ni jedna ne radi dovoljno da bi se značajno istaknula među ostalima u moru bankarskih tvrtki. Feraturm s druge strane izvrsno nastupa kao vodeća banka kad su u pitanju inovacije i mobilno kreditiranje, a Feraturmova ponuda može navesti klijente da ih vide drukčijima od ostalih. Kad su u pitanju banke, isticati se je vrlo bitno kako bi se domoglo bogate količine klijentele. Feraturm sa svojim inovacijama zasigurno spada u taj profil, a kako točno objasnit ćemo u članku.

Feraturm – digitalizacija kao imidž

Ulaganja u digitalno poslovanje i mobilno kreditiranje doveli su Feraturm do statusa pionira među bankovnim kompanijama. Takva ulaganja počela su još od otvorenja firme, a benefiti ulaganja u digitalizaciju vide se tek sada. Feraturm stavlja težište na svom mobilnom kreditiranju i daje ponude klijentima koje se ne mogu odbiti. U pitanju su krediti s nula bankovnih troškova i provizija, a funkcioniraju po modelu „koliko uzmeš, toliko vratiš“. Kako ovo djeluje nerealno jer nema direktnog profita za banku, neki će pomisliti da se radi o nekakvog prevari. Ipak, transparentnost Feraturma najbitniji je razlog zašto je banka opstala od početka. O kakvoj se caki onda radi?

Feraturm – nema cake, sve je samo marketing

Marketing online kredita najbolji je ako klijentima pokažete u praksi kako to što želite prodati funkcionira. Nerealni krediti koji su trenutno u ponudi Feraturma služe da adaptiraju klijente na mobilno kreditiranje. Takav oblik kreditnog poslovanja u naglom je poletu, a obzirom na situaciju u svijetu, sve se više potiče digitalni oblik transakcija u bilo kojoj djelatnosti, pa tako i bankovnoj. Feraturm i online krediti s razlogom su tako pogodni, a na Vama je da se odlučite posuditi novac koji ćete vratiti u identičnoj količini. Što čekate?

Feraturm – online krediti su prilika za sada!

Uzeti kredit koji ćete vratiti bez kamata je zasigurno jedinstvena prilika. Kao što smo objasnili, nema nikakve cake, ono što dajete banci zauzvrat za kredit nije novac već reklama. S kreditnim poslovanjem koje se obavlja online, banke doživljavaju malu revoluciju. Uhvatite priliku i podignite najbolji kredit što ćete ikad naći u životu. Sad je vrijeme za online kredite. Uz koronavirus koji nas je naveo da drukčije gledamo na svijet oko sebe, kreditno poslovanje online postaje budućnost ove djelatnosti, a dok je u samom zamahu, najpametniji će odabrati Feraturm i ubrati lovu za realizaciju planova.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.