FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:52
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feretum bank

Kako napreduje bankarski zanat tako dolazi i do novih inovacija. Te inovacije uvjetovane su tehnološkim napretkom određenog sustava potrebnog za djelatnost o kojoj pričamo, kao i društveni uvjeti koji potiču popularizaciju određene inovacije. Feretum bank to dobro zna pa nije ni čudo da u svijetu banaka, Feretum zauzima vodeće mjesto kad su u pitanju inovacije. Online poslovanje polako preuzima glavnu riječ u velikim granama ekonomije, a bankarska djelatnost zasigurno spada u te grane. Feretum bank nudi bogatu ponudu online kredita kojim potiče stanovništvo i njihovu prilagodbu na novi način poslovanja. Uključite se i vi u ovaj trend i osjetite promjene u vremenu u kojem živite.

Feretum bank – prvak u digitalnom poslovanju

Kad je u pitanju digitalizacija financijskog sektora, Feretum bank glasi kao prvak među konkurencijom. Razlog tomu je Feretumova rana digitalizacija i značajna ulaganja u promjenu sustava prije nego što su radili i ostali. Naročito u 2020. godini, te investicije su se isplatile pa kako kriza koronavirusa traži od nas socijalno distanciranje i potiče online komunikaciju i ekonomiju, tako Feretum bank dočekuje te promjene spremno s već gotovim sustavom kojeg sada treba samo popularizirati. Kad prvi dočekate spremni nešto ovakvo, zarada je na pomolu.

Feretum bank – online krediti

Online krediti Feretuma popularizirali su digitalno poslovanje. TI krediti sežu od većih do manjih, od stambenih do nenamjenskih. Ono što imaju zajedničko jest brzina isplate kredita, niske kamatne stope, a najmanji krediti i pozajmice dolaze bez bankovnih naknada po modelu „koliko uzmeš, toliko vratiš“. Ova parola savršena je kako bi privukla nove klijente i klijente koji tek ulaze u svijet financija. Feretum bank svoje online kredite smatra najboljim marketingom digitalnog poslovanja stoga nije ni čudo da dolaze tako pogodni i jeftini. Feretum bank kapitaliza na svojim ulaganjima sada više nego inače, a pozvani ste i Vi da se uključite dok su krediti ovako pogodni.

Feretum bank – isplati se sada

Feretum bank online krediti dolaze bez naknada i čine se nerealnim. Ipak, oni jesu realni, a razlog zašto su tako isplativi jest vrijeme u kojem živimo. Kad ne bi bilo krize koronavirusa, onda bi ti isti krediti bili u rangu s ostalim kreditima. Ipak, ovakvo vrijeme zahtjeva popularizaciju online kredita stoga je sada vrijeme da se njima okoristite. Premda vrijeme nije savršeno u puno stvari, kad je u pitanju kreditno poslovanje, ovo je idealno vrijeme da podignete kredit koji ćete otplatiti tako lako. Ako ne to, Feretum bank krediti omogućit će Vam lagodnu uvertiru u svijet financija.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.