FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferrarum

Mini pozajmice već od 75 EUR – Ferrarum

Ćesto se dogodi da trebate sasvim male pozajmice, a nigdje ih ne možete dobiti. Dobra vijest, Ferrarum nudi brze online pozajmice od 75 EUR do 4000 EUR na rok do 18 mjeseci, ovisi o posuđenom iznosu. Samo uz osobnu iskaznicu, online putem ili čak SMS porukom možete dobiti potreban iznos u samo 15 minuta. Kad nema nikoga tko bi vam pomogao u nevolji, kontaktirajte Ferrarum i riješite svoj gorući problem odmah. Bez gomile papirologije, birokratskih zavrzlama, žigova, potpisa, jamaca i čekanja. Među brzim pozajmicama, Ferrarum zajmovi su najbrži. Dobijte brzu gotovinu onda kada vam treba, a ne onda kad se netko smiluje da vam pozajmi.

Kredit do 4000 EUR na 18 rata – Ferrarum

Kada trebate veće iznose, tražite kredit na 18 rata, sa jednako brzom realizacijom i isplatom odmah. Svi Ferrarum zajmovi i krediti su online zajmovi. Morate biti registrirani, ulogirate se, pregledate ponudu zajmova, na kreditnom kalkulatoru izračunate sami sve što trebate znati, koliko posuđujet e, koliko će vam biti mjesečna rata otplate, koliko kamata po kreditu ispada i krenete sa zahtjevom za kredit. Ako nemate svoje jamstvo, kupite Ferrarum jamstvo, pošaljete zahtjev jednim klikom, pričekate odobrenje i za dvadesetak minuta provjerite je li posuđeni iznos već na vašem bankovnom računu. Sve to obavite iz udobnosti vlastitog doma u svega par klikova, jednostavnije, povoljnije i brže ne može.

Pozajmice za sve, od 18 – 78 g. – Ferrarum

Ova vrsta pozajmica je dostupna svim punoljetnim građanima od 18 – 78 godina. Bile to pozajmice za mlade ili krediti za zaposlene, zajmovi za ovršene ili pozajmice za umirovljenike, Ferrarum se s jednakim poštovanjem i profesionalnošću odnosi prema svim svojim klijentima. Nevolje su poput sudbine, ne gledaju ni spol, ni dob, ni status. Bili vi nečiji jamac ili sudužnik ili ste zbog svog kredita na crnoj kreditnoj listi, kada trebate brzu gotovinu, možete se obratiti na Ferrarum i brzo i bez nepotrebnog birokratskog kompliciranja dobiti zajam koji vas spašava. Ne padajte u malodušnost kad vam nevolje banu u život, uvijek ima rješenja. Ponekad je Ferrarum zajam vaše najbolje i jedino rješenje.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.