FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank adresa

Unutar financijskog sektora ferratum predstavlja najbolju alternativu tradicionalnom bankarstvu. Kao jedna od vodećih financijskih kompanija ferratum banka nudi besprijekornu uslugu za svoje klijente. Kako bi ste jednostavnije realizirali cijeli postupak koju nudi ferratum bank adresa vam stoji na raspolaganju.

Informirajte se o ponudi kredita putem ferratum bank adrese

Tržište online financijskih usluga se prilično brzo mjenja što je iniciralo većem prilagođavanju različitim potrebama klijenata. Kao jedna od najbrže rastućih financijskih institucija na tržištu, ferratum bank  je ponudila jednostavnija rješenja za svoje klijenta na temelju širokog raspona kreditnih opcija. S’ s obzirom na to da postoji sve veća potreba da se dođe do ugodnijih i jednostavnijih rješenja kod svakodnevnih financijskih problema, ferratum banka omogućila je dostupnije kreditne linije u odnosu na tradicionalne bankarske institucije. Prilikom traženja online proizvoda i usluga najčešći odabir je ferratum brzi krediti budući da ga karakterizira fleksibilnost kao izuzetno velika prednost. Zato ferratum bank adresa osigurava da uvijek možete doći lako do svih informacija i dodatnog novca u slučaju nepredviđenih financijskih događaja.

Ferratum bank adresa i izvrsna korisnička podrška

Opcije financiranja koje su danas prisutne u sektoru bankarstva su raznovrsne, a posebno su učinkovite kada je riječ o rješavanju nepredviđenih izdataka.  Ferratum banka je ponudila brojne inovacije u oblasti internet kredita, nudeći inovativna rješenja koja odgovaraju najvažnijim potrebama tržišta.  U tom smislu, ferratum banka je osigurala fleksibilnije financiranje svima kome je to potrebno i uz minimalne uvjete. Prepoznata kao  najbolja kreditna institucija na tržištu ferratum banka je svojim klijentima pružila jednostavnija rješenja koja se temelje širokom spektru kreditnih usluga. Kako bi korisnici mogli lakše pristupiti svim podacima kao što je  telefonski broj  za kontakt to mogu učiniti na ferratum bank adresa, gdje će ujedno pronaći popis svih poslovnica. Zahvaljujući izuzetnoj praktičnosti cijeli postupak se može obaviti u nekoliko minuta i bez složene papirologije, odnosno podnijeti zahtjev na web stranici ferratum bank adresa i dobiti sve potrebne informacije.

Saznajte više o mogućnostima financiranja na ferratum bank adresa

Usprkos ekonomskoj situaciji nastaloj utjecajem izbijanja pandemije, tržište internet kredita  postalo je najbolja alternativa zbog jednostavne online realizacije kredita i minimalnih zahtjeva. Jedna od najvećih prednosti online kredita i zajmova u feratum banci je njihova dostupnost i transparentni uvjeti. Pored jedinstvenih karakteristika ovih financijskih proizvoda, korisnici mogu do odobrenja bez platne liste i dodatnih overa. Također, novi korisnici imaju mogućnost da iskoriste ponudu beskamatnih kredita bez ikakvih bankarskih troškova. Ako vam je potreban dodatan novac za plaćanje većih troškova i neplaniranih izdataka na stranici ferratum bank adresa možete vidjeti cjelokupnu ponudu kredita i zajmova koji imaju fleksibilan rok otplate.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.