FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank hr

Ferratum bank hr je deo Ferratum grupe koja je započela s radom 2005. godine s ciljem da pruži bolja i dostupnija financijska rješenja. Kao jedan od inovatora u tehnologiji digitalnih financijskih usluga, Ferratum je u sektoru digitalnog bankarstva ponudio klijentima jednostavniji i brži način financiranja. Usluge Ferratum  banke dostupne su u 25 europskih zemalja, Sjevernoj Americi, Južnoj Americi, Africi, Aziji i Australiji. Ferratum bank hr omogućava pozajmljivanje novca građanima uz vrlo povoljne uvjete i niske kamatne stope što je čini jednom od kreditnih institucijom s najboljim rješenjima.

Otkrijte sve prednosti online kredita i zajmova – Ferratum bank hr

Financijski sektor koji se neprestano razvija doprinio je raznovrsnijoj kreditnoj ponudi. Uz širok raspon mogućnosti koje nudi tržište, Ferratum krediti postali su među najpopularnijim jer se izdvajaju po brojnim aspektima, poput brzine, atraktivnim uvjetima, udobnosti što je povećalo njihovu potražnju. Ako tražite brzi kredit preko interneta ili online zajam uz Ferratum bank hr možete doći do najbolje opcije financiranja i riješiti problem s gotovinom koji se može pojaviti u bilo kom trenutku. Ferratum bank hr u svojoj ponudi ima veliki broj kreditnih linja i zajmova koji su u odnosu na tradicionalne finansijske usluge mnogo lakši za realizaciju. Povoljniji uvjeti kredita i niže kamatne stope sve više privlače korisnike da istraže bolje mogućnosti financiranja putem Ferratum bank hr.

Usporedite ponudu kredita i zajmova na Ferratum bank hr

Uz koncept otvorenog bankarstava Ferratum bank hr nastoji ponuditi najbolja rješenja i kod najsloženijih financijskih izazova kako bi ispunila sve veće zahtjeve tržišta. Ferratum bank hr je izuzetno pozicionirana na kreditnom tržištu, o čemu govori oko 2 milijuna korisnika širom sveta. Klijentima Ferratum bank hr na raspolaganju stoji mnogo više mogućnosti za izbor financiranja, što ujedno omogućava prednosti brze i pouzdane usluge, bez kompliciranih birokratskih procesa. Potrošački krediti i online zajmovi Ferratum  banke dostupni su putem interneta, što istovremeno pomaže korisnicima da dođu do najboljeg korisničkog iskustva.

Brz postupak prijave za kredit – Ferratum bank hr

Kako bi nastavili s pružanjem brzih i jednostavnih financijskih rješenja, Ferratum bank hr nastavlja da implementira održiva kreditna rješenja. Oslanjajući se na višegodišnje iskustvo na tržištu, Ferratum bank hr nastoji pomoći klijentima u ostvarenju njihovih financijskih potreba, opsežno i profesionalno. Ako vas zanima koliko je brz postupak prijave za kredit i kakav je proces vezan za odobrenje, Ferratum bank hr ima veoma lak i neposredan pristup. Klijenti se mogu prijaviti za kredit putem web stranice Ferratum bank hr ili putem mobilne aplikacije, pri čemu treba unijeti željeni iznos i razdoblje vraćanja sredstava. Nakon toga treba unijeti osnovne podatke i predati zahtjev online. Odgovor o odobrenju je za nekoliko minuta, a sredstva na tekućem računu klijenta za 15 minuta.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.