FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank Hrvatska

Sektor financijskih usluga se neprestano razvija, nudeći bolja kreditna rješenja po povoljnijim uvjetima. Mogućnost uzimanja kredita preko interneta postala je velika pogodnost za većinu građana koji traže brze i funkcionalne opcije. Nesumnjivo je da ova vrsta kredita osim udobnosti nudi spas u mnogim hitnim slučajevima kod dodatnih troškova koji se mogu neočekivano desiti u svakodnevnom životu. Prilikom donošenja odluke o kreditu za mnoga je također važna i pouzdanost zajmodavca. Ferratum bank Hrvatska jedna je od najpoznatijih financijskih institucija na tržištu koja nudi najpovoljnije kredite i pozajmice. Na temelju inovativnog i kontinuiranog poboljšanja, Ferratum bank Hrvatska je prilagodila svoje kreditne proizvode prema financijskim mogućnostima klijenta.

Ferratum bank Hrvatska – jednostavno i praktično

Ferratum bank Hrvatska je dio Ferratum grupe koji se nalazi u Finskoj i spada u međunarodnog pružatelja usluga. Širok raspon financijskih proizvoda Ferratum banke mogu se koristiti u bilo koju svrhu što osigurava jednostavan dolazak do gotovine. Zahvaljujući transparentnosti i fleksibilnosti, Ferratum bank Hrvatska postala je najpouzdaniji zajmodavac na kreditnom tržištu. Usluge Ferratum bank Hrvatska predočava o funkcionalnosti pozajmljivanja na inovativnom financijskom tržištu. U isto vrijeme, Ferratum bank svojim klijentima nude pouzdanu uslugu, koja ujedno osigurava najvišu kvalitetu.

Krediti i pozajmice Ferratum bank Hrvatska

Ferratum bank je specijalizirana u oblasti kratkoročnih kredita i pozajmica preko interneta. Novac od Ferratum kredita može se iskoristiti u bilo koju svrhu, kao što je financiranje neplaniranih izdataka, kupovina kućnih aparata, popravka auta, adaptacija doma ili za dodatnu novčanu potporu. Ferratum krediti su namijenjeni svima, uz minimum birokratskih formalnosti, a dostupne ponude mogu koristiti sve osobe od 18 do 78 godina. Cjelokupni postupak podnošenja zahtjeva za kredit ili pozajmicu kod Ferratum banke je transparentna i uz unaprijed definirane uvjete. Svojim klijentima Ferratum bank Hrvatska osigurava potpunu dostupnost svih usluga 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Ferratum bank Hrvatska – Koliko možete pozajmiti i na koji vremenski period?

Iako se puno puta prilikom pretraživanja financijskih institucija možemo susresti s lako dostupnim kreditnim ponudama, dešava se često da samo osobe koje ispunjavaju određene kriterije ih mogu iskoristiti. Ali, Ferratum bank Hrvatska je jedan od rijetkih kreditnih institucija koja svojim klijentima ne postavlja niz dodatnih zahtjeva i kriterija. Da bi ste dobili kredit ili brzi zajam Ferratum to možete učiniti veoma jednostavno uz popunjavanje online zahtjeva. U svojoj ponudi, Ferratum bank Hrvatska ima raznovrsnu ponudu poput brzih gotovinskih kredita, brzih internet kredita, brzih pozajmica, online zajma. Novi klijenti mogu odabrati i beskamatni kredit, bez ikakvih dodatnih troškova. Odobrenje kredita je za 15 minuta, dakle, u najkraćem vremenskom roku.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.